BMF Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Brand za jeden sezon to poziom graczy wybranych rundę wcześniej, kompletny outlier dla jego całej kariery w tym '06 - bardzo dobry jumper, mocny shotblocker, przy deficycie mocnych, rzucających podkoszowych uznałem, że nie będę kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Niby Brand zajebisty value pick. Z drugiej strony słabo fituje defensywnie do Shaqa. Podobne mankamenty. k****aaaaaa z tym Shaqiem to jest chyba najbardziej jakaś zjebana filozofia na tym forum. Koleś ze starym AC Greenem i Horacym oraz później Horrym robił top def w NBA a ciagle jest teoria że jedynie z Sheedem dobrze się fituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 8 minut temu, RappaR napisał: Ja liczyłem tylko C, PF przyzwoitych jest w cholerę, jedynie top3 mocno się odcina jako alltimerzy. powtarzam nie masz Dirka z 2011 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: powtarzam nie masz Dirka z 2011 xD zły nie był, pamietam jak ten filmik był hitem w tamtych czasach mimo pedalskiej muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: powtarzam nie masz Dirka z 2011 xD 06 też był niesamowicie dobry, mistrz byłby, gdyby nie grał 5v8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Teraz, RappaR napisał: 06 też był niesamowicie dobry, mistrz byłby, gdyby nie grał 5v8 trochę się obsrał od 2-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: trochę się obsrał od 2-0 Sędziowanie w tamtych finałach uważasz za fair? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) 3 minuty temu, RappaR napisał: 06 też był niesamowicie dobry, mistrz byłby, gdyby nie grał 5v8 co nie zmienia faktu ze to run w 2011 ucementowal mu pozycje na polce Garnettow i Bryantow tego swiata sytuacja jest rozwojowa jak sobie przypomne co kilka stron temu pisales o Wadzie (gdzie sytuacja jest jakies 100x mniej zero jedynkowa, bo mimo braku wow factora i tak sporo osob woli jego wersje z 09) Edytowane 1 Czerwca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Sędziowanie w tamtych finałach uważasz za fair? faul jest wtedy jak odgwiżdże sędzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 39 minut temu, Koelner napisał: k****aaaaaa z tym Shaqiem to jest chyba najbardziej jakaś zjebana filozofia na tym forum. Koleś ze starym AC Greenem i Horacym oraz później Horrym robił top def w NBA a ciagle jest teoria że jedynie z Sheedem dobrze się fituje tak, Shaq z tamtych czasów staje się niedoceniany w D, tylko ze to aby relatywnie do epoki. bo w dzisiejszej lidze, tak opartej na pickach, byłby już gorszy. co zreszta wtedy Bibby przecież wyeksponował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 18 minut temu, lorak napisał: tak, Shaq z tamtych czasów staje się niedoceniany w D, tylko ze to aby relatywnie do epoki. bo w dzisiejszej lidze, tak opartej na pickach, byłby już gorszy. co zreszta wtedy Bibby przecież wyeksponował. jakbyś grał przeciw Kings to bierzesz na siebie rzuty Bibbyiego a zostajesz under na roll wysokich. jak Phil w końcu rzucił na Mike KB i krył go od zasłony i prowokował go do penetracji to źle skończyło się dla Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Nie wiem po co zamulacie i tak wygrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Wybiorę od razu jak mi powiecie jakie mam picki później dwa nastepne bo sory ale nie ogarniam tego 30,31 … dwa nastepne jakie mam? 50,51? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: Wybiorę od razu jak mi powiecie jakie mam picki później dwa nastepne bo sory ale nie ogarniam tego 30,31 … dwa nastepne jakie mam? 50,51? 41 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 11 minut temu, RonnieArtestics napisał: Wybiorę od razu jak mi powiecie jakie mam picki później dwa nastepne bo sory ale nie ogarniam tego 30,31 … dwa nastepne jakie mam? 50,51? bierz tego Freda Hoiberga i Lindseya Huntera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 31 minut temu, P_M napisał: Nie wiem po co zamulacie i tak wygrałem jeśli chodzi o value to masz spoko picki ale fitowo to mocna końcówka stawki póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Sorry chłopaki ale dajcie mi z 15 minut jeszcze bo grube warianty tu idą w głowie z tymi 30,31,41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 7 minut temu, julekstep napisał: jeśli chodzi o value to masz spoko picki ale fitowo to mocna końcówka stawki póki co fit srit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 38 minut temu, julekstep napisał: jeśli chodzi o value to masz spoko picki ale fitowo to mocna końcówka stawki póki co Rappar wygrał bez fitu, ja wówczas miałem najlepszy i nie pomogło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Miałem wiele wariantów tutaj ale opowiem może jak zostaną wybrani ci co myślałem, finalnie brakuje mi point guarda i mam na sg iguodale który zajebiscie kreuje też, wiec spoko, w tych latach grał w Philly gral trochę na sg wiec bedzie dobrze Edytowane 1 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi