LAF Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Jak ktoś jest z Krakowa to idziemy z @Kilydzisiaj na piwo i walkę Tysona Fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Powiem tak : Wóda w mitochondriach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 najebał mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Tak sącząc wodeczke pomyślałem sobie , że kurde przydałby się ATF alkoholowy na tym forum typu najlepsza wódka , najlepsze wino itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Przydałaby to się ta gala mma, jeśli już tak iść w alkoholowe rozważania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Niestety @josephnba cały czas unika walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 9 minut temu, RappaR napisał(a): Niestety @josephnba cały czas unika walki A z kim miałby walczyć jezeli mogę spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Z moją skromną osobą Klatka rzymska, boks birmański, gołe pięści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 dawaj foty Weroniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Serio mam wrażenie, że "lewica", a przynajmniej lewactwo się na mnie uwzięło. Chcę żyć spokojnie i nikomu nie przeszkadzać, ale absolutnie próbują zwalczać KAŻDĄ rzecz jaką lubią. -bycie umięsnionym i w dobrej formie jest faszystowskie -randkowanie z młodymi laskami jest seksistowkie -czytanie starych książek jest dyskryminujące -jedzenie mięsa niszczy planetę -podróżowanie jest klasistowskie Po prostu jedyne co mi wolno to oglądać netlfixa i łykać tabletki antydepresyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 41 minut temu, RappaR napisał(a): Serio mam wrażenie, że "lewica", a przynajmniej lewactwo się na mnie uwzięło. Chcę żyć spokojnie i nikomu nie przeszkadzać, ale absolutnie próbują zwalczać KAŻDĄ rzecz jaką lubią. -bycie umięsnionym i w dobrej formie jest faszystowskie -randkowanie z młodymi laskami jest seksistowkie -czytanie starych książek jest dyskryminujące -jedzenie mięsa niszczy planetę -podróżowanie jest klasistowskie Po prostu jedyne co mi wolno to oglądać netlfixa i łykać tabletki antydepresyjne Mozna tez np robic wszystkie te rzeczy I miec w dupie to, ze komus cos nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 @Koelner wskakujesz na wagon Hansy Rostock ? Ja w sumie jestem ciekaw. Bo zespół , którego celem będzie pewnie unikniecie spadku to wyzwanie dla Franza. On lubi pozycję under doga i nie zdziwiłbym się jakby ograł Albę Berlin mając gorszy skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 11 minut temu, LAF napisał(a): Mnie chyba nigdy się nie znudzi imprezowanie nad ranem W ogóle zwala jak niektórzy potulnie siedzą u boku żon Nie zaznając imprez do 5 nad ranem Nic piękniejszego w życiu niż wspólne chwilę obok ukochanej osoby. Najlepsze imprezy tego nie zastąpią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 8 godzin temu, LAF napisał(a): @Koelner wskakujesz na wagon Hansy Rostock ? Ja w sumie jestem ciekaw. Bo zespół , którego celem będzie pewnie unikniecie spadku to wyzwanie dla Franza. On lubi pozycję under doga i nie zdziwiłbym się jakby ograł Albę Berlin mając gorszy skład. Długo tam nie posiedzi 2 godziny temu, LAF napisał(a): W ogóle zwala jak niektórzy potulnie siedzą u boku żon Nie zaznając imprez do 5 nad ranem wszystko da się ogarnąć tylko trzeba być mądrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 2 godziny temu, LAF napisał(a): W ogóle zwala jak niektórzy potulnie siedzą u boku żon Fajnie się czyta takie wpisy stulejarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 2 godziny temu, matek napisał(a): Fajnie się czyta takie wpisy stulejarzy. To Musiała być zajebista impreza, z gapieniem się w telefon i pisaniem na forum e-nba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 5 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Nic piękniejszego w życiu niż wspólne chwilę obok ukochanej osoby. Najlepsze imprezy tego nie zastąpią. Chyba nie probowales fentanylu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 12 minut temu, julekstep napisał(a): Chyba nie probowales fentanylu! dej trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Raz byłem na morfinie, faktycznie piękne uczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi