vero1897 Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 48 minut temu, LAF napisał(a): Co pijecie do meczu ? Ja Gin z Colą zero Na rozgrzewkę Amstel, później chwilę Drop Shot a teraz Gerald Brons Beerenburg z Colą. Ogólnie na pierwsze mecze w weekend jesteśmy przygotowani lepiej niż niejedna reprezentacja. Zdrówko @LAF! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Herbatę i wodę mineralną. Plus jakieś dodatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Godzinę temu, LAF napisał(a): Co pijecie do meczu ? Ja Gin z Colą zero Gin to z tonikiem misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 LAF ty może zrob sobie przerwę od tego picia bo coś tematy mylisz ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 2 godziny temu, LAF napisał(a): Witam świt , witam go na luzaku Ale leżąc gdzieś w rowie? Czy obudziłeś się na chacie tylko bez pamięci jak to było z powrotem? Akcent na świt sugeruje plener. A lekko padało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 https://www.money.pl/gospodarka/pijemy-mniej-piwa-branza-tonie-w-dlugach-7038700808084224a.html?utm_term=post&utm_campaign=fbmoney&utm_medium=Social&utm_content=moneyEBX&utm_source=Facebook&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3A1GpVvf9_HqkHOL358wMUBk0F6TSog7hCPYOWy-ouPmFVZkB5isYoC_8_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw#Echobox=1718434501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 16 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 Oby to był dobry omen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Lafcio nam sie rozpil chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Ja się dzisiaj napilem na wakacjach. 1300 godzin przez ostatnie 3 miesiące i wstawanie o 4 rano na treningi. Lezenie i nic nie robienie jest takie piękne. Szklanka whisky, glory na TV i jutro mogę wstać o której k**** mi się podoba. I nikt mnie w nocy nie obudzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 22 minuty temu, RappaR napisał(a): Ja się dzisiaj napilem na wakacjach. 1300 godzin przez ostatnie 3 miesiące i wstawanie o 4 rano na treningi. Lezenie i nic nie robienie jest takie piękne. Szklanka whisky, glory na TV i jutro mogę wstać o której k**** mi się podoba. I nikt mnie w nocy nie obudzi! Ja urlop dopiero od 12 sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 13 godzin temu, Sewer napisał(a): Ja urlop dopiero od 12 sierpnia. No ja postanowiłem że ograniczam weekendy w robocie i mam wakacje przez dwa miechy jak dla mnie, bo serio organizm mi siadał. 6 lece na gale MMA do Splitu, potem do Chorwacji z koleżankami, potem ze znajomymi do Ołomuńca, potem na boks do Paryża i na koniec sierpnia ekipą do Czarnogóry. Bilety lotnicze po 200-300 zł w dwie strony. Jedynie Paryż wyjdzie drożej ale wiadomo, one in life time event @LAF najpiękniejsze uczucie w życiu to przespanie całej nocy bez budzenia i wstanie kiedy nikt od Ciebie nic nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 43 minuty temu, LAF napisał(a): To gdzie teraz siedzisz @RappaR ? Nyali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Siedzę w tej Kenii i ale to smutny, biedny kraj. Gdyby nie PRL, żyłbym w takim syfie. Oni nawet normalnych siłowni nie mają, są tak biedni, serio człowiek docenia Polskę po takim wyjezdzie na full integracji(a nie hotel all inkluzif) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 (edytowane) Więcej inside info @RappaR ! teraz to każdy by chciał zostać lekarzem! życie jak w ""- wpisz odpowiednie miejsce. Edytowane 20 Czerwca 2024 przez szogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 48 minut temu, LAF napisał(a): Właśnie dawaj jakieś opowiastki Opowiastka z Kolumbii do dziś to najlepszy post w historii tego forum dla koniobijców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Co tam na dzisiaj szykujesz @LAF i reszta? U nas dzisiaj patriotycznie Wyborowa się już mrozi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 W dniu 21.06.2024 o 00:11, szogo napisał(a): Więcej inside info @RappaR ! teraz to każdy by chciał zostać lekarzem! życie jak w ""- wpisz odpowiednie miejsce. To masz relacje z dzisiaj W sumie robię to o czym @LAF marzy dzisiaj i czuję się c***owo. Siedzę w największym klubie w Mombasie na loży VIP właściciela pijac na jego koszt(polubił mnie bo dawałem dobre napiwki i powiedział że to miły gest) po tym jak wygrałem 2k w kasynie i nie jest dobrze. Czekam na powrót do Polski i treningi bo szczęście to nie alkohol i hajs, ale treningi Muay Thai. Ostatni raz Mombasa, następny raz Tajlandia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 @RappaR i @LAF planujący wspólny wyjazd, koloryzowane: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 16 godzin temu, RappaR napisał(a): To masz relacje z dzisiaj W sumie robię to o czym @LAF marzy dzisiaj i czuję się c***owo. Siedzę w największym klubie w Mombasie na loży VIP właściciela pijac na jego koszt(polubił mnie bo dawałem dobre napiwki i powiedział że to miły gest) po tym jak wygrałem 2k w kasynie i nie jest dobrze. Czekam na powrót do Polski i treningi bo szczęście to nie alkohol i hajs, ale treningi Muay Thai. Ostatni raz Mombasa, następny raz Tajlandia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Godzinę temu, LAF napisał(a): Jestem na meczu Belgów a barman znowu leje mi podwójną wôdkè T do poczatku meczu -10, druga połowa zapowiada się wybornie Zeby nie bylo ja dziś BBQ i 3 piwa + 4 rum & coke a teraz na wieczór dziecko mi zaczęło chorować Edytowane 22 Czerwca 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi