blackmagic Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 8 minut temu, julekstep napisał: aha właśnie dlatego że Cooper nie jest zagrożeniem off the dribble to nikt go wcześniej nie wziął tylko dlatego! haha czekałem na ten pick blackmagic: MORDO, MAMY 2022 WEŹ PORZUCAJ COŚ ZA 3 Gervin: Na starość każdy pierdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) 1 minutę temu, blackmagic napisał: Na starość każdy pierdoli ale to jest moje top1 jeśli chodzi o starych grajków NBA A OGLĄDAŁEM SPORO WYPOWIEDZI PIERCE'A! Edytowane 10 Maja 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 @julekstep dzięki za zajebisty standup na wieczór Uśmiałem się w c*** jak George stwierdził, że woli 50FG% za 2 niż 40% za 3 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) 2 godziny temu, blackmagic napisał: Nie cooper nie był jednym z najlepszych strzelców i nie zmienia tego ze trafiał 1 trójkę na mecz na dobrych procentach. Nikt nie mówił tak o nim, nikt go tak nie przedstawił nigdy, za to w wielu miejscach widać jak był szanowany za defensywę. XD Cooper w wybranych przeze mnie latach pobił rekord finałów w trafionych trójkach w pojedynczym meczu (6), wystąpił w 3 point contest w czasie ASW, był odpowiednio czwarty i drugi w całej lidze w 3PM. 35 lat później mogę się dowiedzieć, że nikt nigdy nie przedstawiał go jako dobrego shootera. I co lepsze ten ktoś jest fanem Lakers. Edytowane 10 Maja 2022 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 W ogóle Panowie z racji, że @RappaR zaraz zacznie ostatnią rundę, to well done wszystkim za ogólne niezamulanie i szybkie przejście draftu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Cooper spoko pick, miałem podobną zagwozdke z Horfordem, a do swojej roli (spot up 3, top D, passing) jest lepszy niż efektowniejsi wysocy, którzy są jeszcze do wzięcia, a którzy w podobnej roli nie byliby racy fajni, i chyba podobnie u karpika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 rankingi i wybór? chyba żaden alltime nie został zakończony więc proponuje ranking jak w dziale „szatni” i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 3 minuty temu, Koelner napisał: rankingi i wybór? chyba żaden alltime nie został zakończony więc proponuje ranking jak w dziale „szatni” i tyle. Albo ranking albo liga, ale w formie tabelki, że każdy glosujacy sobie uzupełnia, kto wygra z kim mecz i sumuje ilość wygranych spotkań tworząc kolejność w tabeli tiebreakerem bezpośredni pojedynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 A Iceman z tekstem - gra w obronie jest dla tych, co nie potrafią grać w ofensywie jest największym bustem zabawy nash i harden przy nim to dpoty i nie, nie kupię, ze u nas by zaczął bronić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) @BMF wybieraj ;))) Ładny pick, miałem już Bobby'ego;) Edytowane 11 Maja 2022 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Mogę zmienić lata? Koelner zmienił u Tatuma jak się pomylił. ;] Bo P_M mnie delikatnie popędził, ale wolę tego z Sixers, bo mam dużo fajnych statsów, a tak ktoś mi zarzuci, że biorę typa z Nuggets, a wrzucam statusy z Sixers (więc jak tak to 79-81). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 - BOBBY JONES OPUSZCZA DRUŻYNĘ sorry BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 29 minut temu, BMF napisał: Mogę zmienić lata? Koelner zmienił u Tatuma jak się pomylił. ;] wstyd się przyznać ale zapomniałem, że mamy 22 roku bo akurat w robocie robił raporty z 21 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 To był ryzykowny ruch by wybrać startującego gracza w ostatniej rundzie, ale doszedłem do wniosku, że może go nie wybierzecie i złapię dobre value w ostatniej rundzie, bo Jones nie różni się od Sheeda, Greena, Kirilenki czy innego Manu. Jak mogę zmienić, to 80-81, ale mi to obojętne, po prostu nie chce by ktoś się czepiał, ze wziąłem gracza z Nuggets, a pisze o Jonesie z Sixers, bo akurat za te sezony mamy on/offy, co jest unikatem (gdzie wyglądał potężnie). Marc spoko pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 ALE SIUSIAK Z CIEBIE @Koelner w rankingu siusiaków (czyli osób które podebrały mi upatrzonego grajka) póki co na czele BMF I Koelner gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 @karpik fajny pick, Ale oprócz Koelnera i mnie nie dostaniesz dużo miłości za Penny'ego. W poprzednim drafcie był u mnie i był traktowany jako bust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 1 godzinę temu, julekstep napisał: ALE SIUSIAK Z CIEBIE @Koelner w rankingu siusiaków (czyli osób które podebrały mi upatrzonego grajka) póki co na czele BMF I Koelner gratuluję! masz całe szczęście, że nie wziąłeś Władka z czasów Kings 9 minut temu, P_M napisał: @karpik fajny pick, Ale oprócz Koelnera i mnie nie dostaniesz dużo miłości za Penny'ego. W poprzednim drafcie był u mnie i był traktowany jako bust ludy się nie znajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Godzinę temu, P_M napisał: @karpik fajny pick, Ale oprócz Koelnera i mnie nie dostaniesz dużo miłości za Penny'ego. W poprzednim drafcie był u mnie i był traktowany jako bust A Ty go nie brałeś czasem w drugiej czy trzeciej rundzie? Bo jak tak, to po prostu troszkę za wcześnie. Penny jako jeden z koni pociągowych raczej nie da rady, ale w ostatniej turze, po prostu nie mogłem się powstrzymać. Skoro Shaun Livingston wyglądał legit w Dubs, to Penny w jego butach powinien być zajebisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 7 minut temu, karpik napisał: A Ty go nie brałeś czasem w drugiej czy trzeciej rundzie? Bo jak tak, to po prostu troszkę za wcześnie. Penny jako jeden z koni pociągowych raczej nie da rady, ale w ostatniej turze, po prostu nie mogłem się powstrzymać. Skoro Shaun Livingston wyglądał legit w Dubs, to Penny w jego butach powinien być zajebisty. Jasne, że da rady pokazał to w Po chociażby przechadzac z shaqiem powracających Bulls Big Game James z 80 pickiem... Dla mnie steal draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi