RappaR Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Byłem pewien, że weźmie kogoś innego. Widać ten gracz chyba w ogóle nie pójdzie. Nie żebym uważał, że powinien iść - po prostu pasowałoby do stylu pickowania Pablo. Ale to w sumie jakby ktoś zastanawiał się czemu nie poszedł AI3, gdy nie idzie gracz z 3 razy lepszy Teraz, BMF napisał: Myślałem, ze Pablo pójdzie bardziej 'vintage', ale dobry pick, brawo. priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Wszyscy wiemy o kogo chodzi, nie musicie privować, też myslalem ze Pablo weźmie innego wysokiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 1 minutę temu, P_M napisał: dyć wybrałem 2 picki, ja byłem ostatni w kolejce, teraz Rappciu Przecież wybierając 2 picki pod rząd zakończyłeś "A" i rozpocząłeś "B". Nie ma takiego układu, w którym Rappar wybiera po Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Teraz, karpik napisał: Przecież wybierając 2 picki pod rząd zakończyłeś "A" i rozpocząłeś "B". Nie ma takiego układu, w którym Rappar wybiera po Tobie. wiem wiem, zaćmienie, pojebałem i poprawiłem Godzinę temu, BMF napisał: 10. P_M - ładnie wybrnął z 1-2 punchu w pierwszych dwóch rundach pod względem fitu, ciekawe jak to uzupełni, jest szansa na top3 Mam nadzieję, że uzupełnienie S5 i pierwszy gracz z ławki Ci się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 39 minut temu, BMF napisał: Not really, było powiedziane, że zakładamy impakt graczy z 80s (czyli Moncrief-top10 ligi, Barkley MVP-gracz a Kareem alltimer), ale nie wymyślamy zawodników na nowo. I to jest fair, tylko dlatego ciężko tak dopasować tych graczy do współczesnej koszykowki. ;] pisanie o Moncriefie per 'obwodowy bez rzutu' jest właśnie wymyślaniem zawodników na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Sprecyzowałem potem, że pisałem o trójce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 No niestety tak się kończy robienie Atf od lat zamierzchłych ze najpierw jest ale zajebiscie a potem jak weźmiesz gwiazdę z tamtych czasów zajebista to usłyszysz ze lepiej było millsapa wybrać albo klaya thompsona. prawda czasu i prawda ekranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 2 godziny temu, BMF napisał: 5. Koelner - potrzebuje spacingu i obrońców, ciekawe jak to rozwiąże biorę Denisa Scotta i Donalda Royala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Godzinę temu, blackmagic napisał: No niestety tak się kończy robienie Atf od lat zamierzchłych ze najpierw jest ale zajebiscie a potem jak weźmiesz gwiazdę z tamtych czasów zajebista to usłyszysz ze lepiej było millsapa wybrać albo klaya thompsona. prawda czasu i prawda ekranu Prawda ludzi dysrespektujacych koszykówkę z dawnych lat bo była gorsza Jedzenie 10 lat temu tez było gorsze taka wskazówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Sabonis fajny fit, ale dało się wziąć równie dobry fit z dużo więcej talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 7 godzin temu, Kubbas napisał: Jedzenie 10 lat temu tez było gorsze taka wskazówka c***a - teraz jest droższe i bardziej chemiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 12 godzin temu, blackmagic napisał: No niestety tak się kończy robienie Atf od lat zamierzchłych ze najpierw jest ale zajebiscie a potem jak weźmiesz gwiazdę z tamtych czasów zajebista to usłyszysz ze lepiej było millsapa wybrać albo klaya thompsona. prawda czasu i prawda ekranu Wszystko zależy jaką gwiazdę wybierzesz, są gwiazdy i gwiazdy. @Reikai zupdatujesz składy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 10 minut temu, P_M napisał: Wszystko zależy jaką gwiazdę wybierzesz, są gwiazdy i gwiazdy. @Reikai zupdatujesz składy? Done, sory za zamulke z tym, ale mam wyjatkowo duzo roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Tatum świetny pick jak na 6. rundę, tylko czemu @Koelner nie ta najlepsza wersja z tego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 17 minut temu, karpik napisał: Tatum świetny pick jak na 6. rundę, tylko czemu @Koelner nie ta najlepsza wersja z tego sezonu? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Tatum jest soft i w atf popłacze się w kącie jak ktoś na nim siądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 6 minut temu, Koelner napisał: ? No pytam się dlaczego wziąłeś go z sezonów 19/20 i 20/21, a nie z bieżącego 21/22 kiedy jest zdecydowanie najlepszym obrońcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Teraz, karpik napisał: No pytam się dlaczego wziąłeś go z sezonów 19/20 i 20/21, a nie z bieżącego 21/22 kiedy jest zdecydowanie najlepszym obrońcą. k****aaa lata mi się pojebaly 16 minut temu, Reikai napisał: Tatum jest soft i w atf popłacze się w kącie jak ktoś na nim siądzie. To odpal sobie Ewinga w finale z Hakeemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 5 godzin temu, Koelner napisał: c***a - teraz jest droższe i bardziej chemiczne pierwsze tak ale to nie wplywa na to ze jest lepsze jak napisalem chemiczne zalezy co jesz mordo anyway moj przyklad dalej trafny i prosze przestac szkalowac kozakow z lat 80s 90s 00s dlatego ze nie rzucali za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 12 minut temu, Kubbas napisał: anyway moj przyklad dalej trafny i prosze przestac szkalowac kozakow z lat 80s 90s 00s dlatego ze nie rzucali za 3 Szkalowanie szkalowaniem, ale jeżeli ktoś będzie próbował forsować tezy o dobrym rzucie w momencie gdy zawodnik ma 70-75Ft℅ i ma poniżej 35℅ 30℅ z 10-16 i 16-23 (dane dostępne od sezonu 96/97), a jego jedynym argumentem będzie "wtedy nie rzucano tyle za 3, ale w obecnych czasach by się nauczył" To sorry ja takiego bezpodstawnego tlumaczenia nie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi