RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 18 minut temu, jack napisał(a): Świat nie ma znaczenia jeśli porównujesz życie singiel i niesingielek w Polsce To nie jest porównanie singielek i niesingielek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): To nie jest porównanie singielek i niesingielek Z grubsza tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 28 minut temu, jack napisał(a): Z grubsza tak Aha Żyję w innej Polsce, w mojej istnieją bezdzietne małżeństwa i samotni rodzice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 10 minut temu, RappaR napisał(a): Aha Żyję w innej Polsce, w mojej istnieją bezdzietne małżeństwa i samotni rodzice. Tylko psują statystyki z twojego artykułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) . Edytowane 17 Stycznia 2024 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 7 minut temu, fluber napisał(a): Brawo. To jak wejść na grupę miłośników schabowego i spytać co sądzą o tofu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 39 minut temu, jack napisał(a): Brawo. To jak wejść na grupę miłośników schabowego i spytać co sądzą o tofu. Pokazuje hipokryzję i pewien rodzaj mentalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 hipokryzja jest naturalną cechą każdego człowieka, ale akurat w tym przypadku trudno o niej mówić, skoro to są wypowiedzi różnych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2024 nic nie pokazuje, zazwyczaj kobity co innego pierdola a co innego robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 W sumie może będę tego żałował , ale podzielę się pewnym spostrzeżeniem Dużo postów @RappaR przejawia niechęć do kobiet, ciągła walka o równouprawnienie itp. Jednak trzeba oddać mu oddać jedno. Jeżeli kobieta zrobi / powie coś to jest wybielana na różne strony a jeżeli facet zrobi / powie to samo to jest be Oczywiście nie wszyscy tak to interpretują , ale mówię tutaj tak ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 6 minut temu, LAF napisał(a): W sumie może będę tego żałował , ale podzielę się pewnym spostrzeżeniem Dużo postów @RappaR przejawia niechęć do kobiet, ciągła walka o równouprawnienie itp. Jednak trzeba oddać mu oddać jedno. Jeżeli kobieta zrobi / powie coś to jest wybielana na różne strony a jeżeli facet zrobi / powie to samo to jest be Oczywiście nie wszyscy tak to interpretują , ale mówię tutaj tak ogólnie Tak pro forma dużo postów u mnie wyraża także niechęć do mężczyzn. Co do tego, że ciągle walczę o równouprawnienie, dziękuję za komplement LAF, że uważasz mnie za bohatera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 5 godzin temu, RappaR napisał(a): Co do tego, że ciągle walczę o równouprawnienie, dziękuję za komplement LAF, że uważasz mnie za bohatera On jeszcze nie zauważył, że walczysz o takie równouprawnienie jak Korwin - by kobiety były szambonurkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 11 minut temu, jack napisał(a): On jeszcze nie zauważył, że walczysz o takie równouprawnienie jak Korwin - by kobiety były szambonurkami Skoro facet może być, czemu uważasz kobiety za gorsze? Korwin jest szowinistą i jest przeciw równouprawnieniu, ja mam całkowicie odwrotne poglądy od niego. Znowu kłamiesz, nihil novi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Skoro facet może być, czemu uważasz kobiety za gorsze? Wyciągasz bezpodstawne wnioski z mojej wypowiedzi, która nie wskazuje co ja uważam tylko co Ty uważasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 13 minut temu, jack napisał(a): Wyciągasz bezpodstawne wnioski z mojej wypowiedzi, która nie wskazuje co ja uważam tylko co Ty uważasz. To Ty masz bezpodstawne wnioski na temat moich poglądów. To Ty mi przypisujesz poglądy jak Korwin i masz jakieś dziwne urojenie, że wiesz lepiej ode mnie co ja myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 6 godzin temu, RappaR napisał(a): Tak pro forma dużo postów u mnie wyraża także niechęć do mężczyzn. Co do tego, że ciągle walczę o równouprawnienie, dziękuję za komplement LAF, że uważasz mnie za bohatera Nie każdy bohater nosi peleryne ! Niektorzy ubierają kitel xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Nie każdy bohater nosi peleryne ! Niektorzy ubierają kitel xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 nypost.com/2024/01/24/news/bryn-spejcher-the-california-woman-who-fatally-stabbed-boyfriend-108-times-sentenced-to-probation-community-service/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=nyposte https://www.bbc.com/news/world-us-canada-50861259 Obecni wyborcy PO/Lewicy chcą takich sądów w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 6 minut temu, RappaR napisał(a): nypost.com/2024/01/24/news/bryn-spejcher-the-california-woman-who-fatally-stabbed-boyfriend-108-times-sentenced-to-probation-community-service/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=nyposte https://www.bbc.com/news/world-us-canada-50861259 Obecni wyborcy PO/Lewicy chcą takich sądów w Polsce U nas by do tego nie doszło bo nie da się ukraść flagi LGBT z kościoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi