Koelner Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 3 godziny temu, LAF napisał(a): Trzeba bardziej walczy o równouprawnienie @RappaR robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 https://krytykapolityczna.pl/kraj/nowy-ruch-wyzwolenia-mezczyzn-bedzie-popelnial-bledy-ale-warto-z-nim-rozmawiac/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): https://krytykapolityczna.pl/kraj/nowy-ruch-wyzwolenia-mezczyzn-bedzie-popelnial-bledy-ale-warto-z-nim-rozmawiac/ dojebany bełkot z jakąś biegunką umysłową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): https://krytykapolityczna.pl/kraj/nowy-ruch-wyzwolenia-mezczyzn-bedzie-popelnial-bledy-ale-warto-z-nim-rozmawiac/ Z artykułu wynika, że część feministek dostrzega to, że wśród facetów są tacy, którzy nie odnajdują się w ramach, które wyznaczyli im konserwatyści i, że należy wyciągnąć do nich pomocną dłoń. Może powinieneś wziąć to sobie do serca i zamiast atakować kobiety, przełączyć się do tych light feministek i atakować konserwatystów, piewców patriarchatu i wyznawców dawnego porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 10 minut temu, jack napisał(a): Z artykułu wynika, że część feministek dostrzega to, że wśród facetów są tacy, którzy nie odnajdują się w ramach, które wyznaczyli im konserwatyści i, że należy wyciągnąć do nich pomocną dłoń. Może powinieneś wziąć to sobie do serca i zamiast atakować kobiety, przełączyć się do tych light feministek i atakować konserwatystów, piewców patriarchatu i wyznawców dawnego porządku. A gdzie ja zaatakowałem kobiety jako ogół? Pokażesz cytat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 4 minuty temu, RappaR napisał(a): A gdzie ja zaatakowałem kobiety jako ogół? Pokażesz cytat? Skoro nie wiesz to tym bardziej powinieneś się zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 42 minuty temu, jack napisał(a): Skoro nie wiesz to tym bardziej powinieneś się zastanowić Podejrzewam, że ja zwykle kolejny epizod Twoich urojeń albo jakiś seksistowskich wybryków jak używanie cipowaty jako obelgi. Może kiedyś oduczysz się seksizmu i transfobii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Podejrzewam, że ja zwykle kolejny epizod Twoich urojeń albo jakiś seksistowskich wybryków jak używanie cipowaty jako obelgi. Może kiedyś oduczysz się seksizmu i transfobii Jak zwykle odwracasz kota ogonem. Skup się na konserwatywnych mężczyznach bo to oni zmontowali i starają się utrzymać stan który Ci nie odpowiada. Zamiast tego czepiasz się kobiet, które potulnie podążają narzuconym przez mężczyzn nurtem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 1 minutę temu, jack napisał(a): Jak zwykle odwracasz kota ogonem. Skup się na konserwatywnych mężczyznach bo to oni zmontowali i starają się utrzymać stan który Ci nie odpowiada. Zamiast tego czepiasz się kobiet, które potulnie podążają narzuconym przez mężczyzn nurtem. Mi najbardziej nie odpowiada retoryka seksistowskich feministek i mężczyzn, którzy powtarzają ich retorykę. Może z czasem dojrzejesz i zrozumiesz że seksizm jest zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Mi najbardziej nie odpowiada retoryka seksistowskich feministek i mężczyzn, którzy powtarzają ich retorykę. Może z czasem dojrzejesz i zrozumiesz że seksizm jest zły Raz masz pretensje do kobiet, które poddają się patriarchatowi a innym razem nie odpowiadają ci kobiety, które radzą sobie bez mężczyzn. Biedactwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 6 minut temu, jack napisał(a): Raz masz pretensje do kobiet, które poddają się patriarchatowi a innym razem nie odpowiadają ci kobiety, które radzą sobie bez mężczyzn. Biedactwo Gdzie mi przeszkadzają kobiety, które radzą sobie bez mężczyzn? Mam problem z tymi, dla których mężczyźni są niezbędni, bo żyją tylko dzięki nienawiści do nich. Taka Holland postuluje odebranie praw wyborczych mężczyznom. Takie były postulaty NSDAP wobec Żydów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Może kobiety i mężczyźni wcale nie muszą skakać sobie do gardeł. Wystarczy trochę twórczej inwencji i wszystko da się załatwić. Zniknie wszelka dyskryminacja. https://opoka.org.pl/News/Swiat/2024/hiszpanscy-zolnierze-zmieniaja-plec-zeby-miec-wyzsze-pensje Każdemu polecam rozważenie podobnego kroku po osiągnięciu 60 roku życia. Emerytura 5 lat wcześniej, a jeśli czujecie się na siłach można przecież pracować nadal, tylko na limity uważać. To info z marca, więc najmocniej przepraszam jeśli zdublowalem newsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 31 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2024 Ja to tu tylko zostawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 to pizda niedoruchana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Rappar, myślę, że ci się spodoba, bo komentarze przychylne twojemu stanowisku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 3 minuty temu, lorak napisał(a): Rappar, myślę, że ci się spodoba, bo komentarze przychylne twojemu stanowisku: Z takich fikołków lewactwa - 18-latka nie jest wystarczająco dorosła, by móc zdecydować, że chce być w relacji seksualnej z 30-latkiem, ale 18-latek jest wystarczająco dorosły by zmusić go do śmierci na froncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 fikołków jest pełno, 18 latek nie może na legalu kupić tematu i jebnac sobie przed baletem a za to może na służbie zginąć od dzidy ciapatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 to nie filkolki, tylko po prostu chodzi o to, ze niewolnik nie może decydować o sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 51 minut temu, RappaR napisał(a): Z takich fikołków lewactwa - 18-latka nie jest wystarczająco dorosła, by móc zdecydować, że chce być w relacji seksualnej z 30-latkiem, ale 18-latek jest wystarczająco dorosły by zmusić go do śmierci na froncie. 18latka też może zginąć na froncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 7 minut temu, josephnba napisał(a): 18latka też może zginąć na froncie 18-latka nie jest siłą wcielana do wojska na front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi