RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Co jest w top 3? Wygląd, poczucie humoru, rozmowność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Koelner napisał: cycki, tyłek i małomówna https://styl.interia.pl/newsy/gwiazdy/zdjecie,iId,2995920,iAId,394034 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 8 minut temu, RappaR napisał: Ja mówię, że jednostka: a) dopierdalam na siłowni, jem zdrowo, noszę dopasowane ciuchy Ma większe powodzenie od: b) piję browcami z kumplami grając w CS, noszę byle jakie ciuchy: no spoko a ja cały czas opisuję efekty jednostki która jest POMIĘDZY spektrum 'chada' (macho) i 'incela' (lamusa) (jak pewnie 90% typów) przy różnych podejściach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 4 minuty temu, RappaR napisał: Wygląd, poczucie humoru, rozmowność Czyli musi być ładna i śmiać się z Twoich dowcipów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: śmiać się z Twoich dowcipów? śmieszki na bok - ale to jest akurat kurewsko ważne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: no spoko a ja cały czas opisuję efekty jednostki która jest POMIĘDZY spektrum 'chada' (macho) i 'incela' (lamusa) (jak pewnie 90% typów) przy różnych podejściach Ale czy jesteś macho czy lamusem, to jest kwestia Twoich starań. 3 minuty temu, fluber napisał: Czyli musi być ładna i śmiać się z Twoich dowcipów? Bezwzględnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, RappaR napisał: Ale czy jesteś macho czy lamusem, to jest kwestia Twoich starań. Bezwzględnie. Kobity ogólnie są śmieszne a żarty mają słabe - od tego są ziomki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Ale czy jesteś macho czy lamusem, to jest kwestia Twoich starań. Bezwzględnie. o przykład Sokoła idealnie podsumowuje to o czym pisałem w nastawieniu/stylówie po lewej zawsze miałem lepsze efekty niż w tej po prawej (ten zdjęcie niżej to wygląda jak lamus w obu wersjach xD a ten 2 zdjęcia niżej w sumie też pasuje do mojej teorii ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: o przykład Sokoła idealnie podsumowuje to o czym pisałem w nastawieniu/stylówie po lewej zawsze miałem lepsze efekty niż w tej po prawej (ten zdjęcie niżej to wygląda jak lamus w obu wersjach xD a ten 2 zdjęcia niżej w sumie też pasuje do mojej teorii ) Ja testowałem siebie w obu wersjach, różnica jest kolosalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Teraz, RappaR napisał: Ja testowałem siebie w obu wersjach, różnica jest kolosalna może kwestia czasów, może kwestia jednostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 5 minut temu, LAF napisał: Znowu binarnie a co z tymi co są pośrodku ? Wygląd faceta w ogromnej mierze to jest to co ze sobą robi. Młody Quebo to śmieszny ziomek, obecny Quebo to według młodych kobiet najseksowniejszy polski raper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 minuty temu, RappaR napisał: najseksowniejszy polski raper zaraz tam raper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, mcreativo napisał: Dla osób(kolegów i koleżanek), które mają trudności z poznaniem drugiej połówki bo np są nieśmiałe to polecam speed dating np(minirandki.pl wiele razy byłem, fajne dziewczyny się trafiają) jeden wieczór a masz okazje poznać i pogadać z 10-15 dziewczynami. Skoro wiele razy byłeś, to nie zachęcasz Chyba, że chodzi Ci tylko o duży przemiał, to styknie Tinder. 1 godzinę temu, mcreativo napisał: Natomiast dla kolegów, którzy narzekają na nasze dziewczyny polecam pojechać do Azji :). Masz na starcie bonusa, że jesteś biały, ale głównie chodzi o to, że dziewczyny nie są tak wyemancypowane i przez to według mnie lepiej nadają się na żony, co do wyglądu dużo więcej dziewczyn z figura modelki, minus taki, że on average azjatki z twarzy mi się mniej podobają, choć oczywiście zdarzają się wyjątki. No i korzystne wymieszanie krwi z punktu widzenia dzieci Testowałeś i mówisz z własnych doświadczeń? Jasne, idzie się bawić w seksturystykę po całym świecie, ale jeśli chcesz faktycznego związku i laski, co Ciebie chce, a nie jest skrajnie biedna, to zasady się nie zmieniają, a krótkie wakacje tylko utrudniają. To bardziej poderwiesz na wakacjach turystkę na swoim poziomie. Godzinę temu, fluber napisał: A w przypadku jakichkolwiek niepowodzeń ta sama laska straci zainteresowanie. Ale to jest norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 9 minut temu, RappaR napisał: To bardziej poderwiesz na wakacjach turystkę na swoim poziomie. Co to jest poziom i jakość? Segregujesz kobitki jakby były towarem w rzeźniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 27 minut temu, RappaR napisał: Ale czy jesteś macho czy lamusem, to jest kwestia Twoich starań. Pezet i sokół zostawili swoje wieloletnie partnerki dla młodej aktoreczki tvn i modelki. Nie róbmy z kryzysu wieku średniego przykładu do naśladowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 minuty temu, LAF napisał: Przepraszam, ale bzdury piszesz. Facet nie jest dziewczyną i nie może się pomalować. Co ma zrobić z buzia ? Nie wiem jakiej specjalizacji jesteś, ale operacja plastyczna albo wstrzykiwanie botoksu nie zawsze da oczekiwanie rezultaty, ale może się mylę Fryzura, ubior, siłownia, zwykle wyprostowanie się czy krem do twarzy i u facetów robia kolosalna różnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 7 minut temu, LAF napisał: Przepraszam, ale bzdury piszesz. Facet nie jest dziewczyną i nie może się pomalować. Co ma zrobić z buzia ? Nie wiem jakiej specjalizacji jesteś, ale operacja plastyczna albo wstrzykiwanie botoksu nie zawsze da oczekiwanie rezultaty, ale może się mylę Bez żadnej operacji można znacznie poprawić swój wygląd. Napisał Ci Reikai. 11 minut temu, Koelner napisał: Co to jest poziom i jakość? Segregujesz kobitki jakby były towarem w rzeźniku Proste - kogoś, kto ma zaspokojone podstawowe potrzeby życiowe i jest w stanie podróżować po świecie, a nie łudzi się, że znajdzie kogoś nieatrakcyjnego, kto nie potrafił znaleźć partnerki w swoim kraju, ale z jej perspektywy jest na tyle bogaty, że w zamian za regularny seks będzie w stanie dostarczać regularnie posiłki na stół swojemu 7 rodzeństwa 7 minut temu, fluber napisał: Pezet i sokół zostawili swoje wieloletnie partnerki dla młodej aktoreczki tvn i modelki. Nie róbmy z kryzysu wieku średniego przykładu do naśladowania Jeśli chodzi o podwyższenie swojej atrakcyjności - bardzo dobre przykłady do naśladowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, RappaR napisał: Jeśli chodzi o podwyższenie swojej atrakcyjności - bardzo dobre przykłady do naśladowania Wewnętrzny upadek i brak umiejętności pogodzenia się z uplywajacym czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Wewnętrzny upadek i brak umiejętności pogodzenia się z uplywajacym czasem. Nie każdy chce wyznawać Twoje wartości, a młodość jest fajna i niektórzy chcą ją wydłużyć jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 3 minuty temu, RappaR napisał: Nie każdy chce wyznawać Twoje wartości, a młodość jest fajna i niektórzy chcą ją wydłużyć jak najbardziej Nom, znaleźli wspólny język z 15 lat mlodsza dziewczyną zaczynająca karierę modelki/aktorki w szolbiznesie. Brzmi megafajnie. Zresztą to nie ja założyłem ten temat, więc skoro jest tak dobrze to czemu jest tak źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi