Tecu Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 43 minuty temu, Szulim napisał: XD sorry A najgorsze jest, że @eMeS i @cvbe tu mają te same zespoły tylko odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: A najgorsze jest, że @eMeS i @cvbe tu mają te same zespoły tylko odwrotnie Ale za to konwersacja na PM nazwana "Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers" się zawsze zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Bosze skąd Qcin ma tyle bida picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 53 minuty temu, elwariato napisał: Bosze skąd Qcin ma tyle bida picków Nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 W dniu 5.04.2022 o 15:22, julekstep napisał: ja bym bardziej celebrował to że on ma przejebaną sytuację z finansami i jestem ciekaw kto go oskubie zważywszy na ten fakt (Yao + bieda pick TO NIE JEST DOBRA OFERTA jbc xD) BIĆ MISTRZA! Łatwo i nawet tanio zrzucony Yao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Łatwo i nawet tanio zrzucony Yao boooosh a ja już takie sankcje dla Raptors obmyślałem :((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @matiwrona wyczyść skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 34 minuty temu, kuba2419 napisał: Łatwo i nawet tanio zrzucony Yao No niby tak, ale na moje to yao ciagle calkiem spoko podkoszowy, to czy jest sie z czego cieszyć ze za pozbycie sie go jeszcze trzeba doplacac 1rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: No niby tak, ale na moje to yao ciagle calkiem spoko podkoszowy, to czy jest sie z czego cieszyć ze za pozbycie sie go jeszcze trzeba doplacac 1rd Patrząc na finanse Raptors to trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: No niby tak, ale na moje to yao ciagle calkiem spoko podkoszowy, to czy jest sie z czego cieszyć ze za pozbycie sie go jeszcze trzeba doplacac 1rd Jak się jest na musiku... Jakby go nie zrzucił, to niemiałby hajsu na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: PTB - Ray McCallum next @matiwrona Mati kupił przyszloroczny pick Rqptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Trzymać tyle godzin i potem wpisać autopick to epickie zagranie. Wysoko top w HOF 13 godzin zabrało to Podziwiam z boku bo sam nie mam wyborów w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 No to jeszcze max 14godzin i lecimy z2rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Czy #1 w realu nie pójdzie u nas w 1 rundzie? Ależ emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Jak @Sylvinho. potwierdzi, to leci steal tego draftu: 29. Mike Muscala Tja, a za 2 sezony: 15 godzin temu, Pablo81 napisał: Jeżeli ktoś chce zrzucić kontrakt do 3 mln, w celu wyczyszczenią salary przed FA to proszę pisać. W drugą stronę pójdzie Muscala, którego można bezkosztowo zrzucić do końca draftu. GM Spurs Ps. Sam gracz ma 76 potencjału i jest nawet fajnym 3&D, więc może stanowić asset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 1 minutę temu, cvbe napisał: Tja, a za 2 sezony: Mike to super stretch4, jest to luźno zawodnik top18 draftu (kilku GMów musi zwolnić dział scoutingu) i już trenujemy nad poprawą tezyzny fizycznej i zbiórki. Po solidnych campach Muscala ma zagwarantowane miejsce w rotacji, które zapewni mu zrównoważony rozwój... ...chyba, że pojawi się oferta nie do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 A Parsons z jednego contenderow do drugiego z pitstopem w San Antonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 4 minuty temu, cvbe napisał: @Principe A to teraz @julekstep nie zbiera ofert dziesiątkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A to teraz @julekstep nie zbiera ofert dziesiątkami? Jak Principe picknie szybko to nie będzie musiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 @julekstep @SlaKB @Krzemo zawczasu napiszę ze niech za mnie zadecyduje mędrzec CPU Plus Pablo z poł skladu bedziesz mial z tej 2rd ... moze jakis steal sie trafi a la randolph, tylko czy ty wytrzymasz z jego rozwojem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi