LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, january napisał: Ciężki autopilot do domu trochę... jedt ktoś kto się nie ucina totalnie w tym towarzystwie xd? Bo ja nigdy nie pijam inaczej niż do urwania filmu. Więc dalsze wyjazdy zawsze ryzykowne xd bierzemy Apartament dla chętnych na jedną-dwie nocki i nie ma problemu, nocleg w dobych waruneczkach to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 29 minut temu, LAF napisał: W miejsce Polecam jeszcze LaBodega jest spoko. Spoko muzyka i zawsze tłumy. Frantic taki średni jest. Jest mały więc jest tłoczno jak jest dużo osób i nie zawsze tam są tłumy Shine jest bardzo wielki ( wydaje mi się, że większy od Parlamentu ), ale jednak tam chodzi elita to mi niezbyt odpowiada. Ja tam chodzę tylko wtedy kiedy nie ma nic ciekawego w Prozaku lub LaBodedze. Wiesz co jak już to ja do nowej rezydencji. A w najbliższy weekend tama w poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 jak coś to Krk też ujdzie, ja i tak mam zawsze najgorzej, to nic nowego, a w pociągu też może być wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 wszystko da się zrobić - nawet jakąś hale ogarnąć na kosza jak byłoby zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) kocham Kraków, ojciec mi tą miłość zaszczepił, zresztą jego część rodziny pochodzi z Tarnowa więc dla mnie to coś więcej niż tylko piękne miasto i region Edytowane 9 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Krakow na probsie. Tylko gdzie się te pijalnie wódki pochowały. Na Kazimierzu jest ale w centrum łażę i nie widzę. Ła Bodega to widzę dawny Amadeus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Krakow na probsie. Tylko gdzie się te pijalnie wódki pochowały. Na Kazimierzu jest ale w centrum łażę i nie widzę. Ła Bodega to widzę dawny Amadeus. wpadnij do Poznania to Ci w kuchni taka wybuduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 @ignazz szewska i płac Szczepanski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 5 minut temu, Szulim napisał: @ignazz szewska i płac Szczepanski Na placu to after zawsze w Charlotte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 O zes. Pusta pijalnia na szewskiej. Nie wierze. Nigdy tego typu lokalu pustego nie widziałem. Oj oj oj. Wódeczka u Wiśniewskiego na ciepło miód. Nie piłem czegoś tak dobrego dawno Na pewno tu postawie pierwsza kolejeczke bo dobre to jak skład Minnesotty. ….. do niedawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 dowolny weekend za 3-4 tygodnie większości pasuje? założy który temat, ja po ostatniej nerwówce z organizacjo wpadam na gotowe w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 26 minut temu, ignazz napisał: O zes. Pusta pijalnia na szewskiej. Nie wierze. Nigdy tego typu lokalu pustego nie widziałem. Oj oj oj. Wódeczka u Wiśniewskiego na ciepło miód. Nie piłem czegoś tak dobrego dawno Na pewno tu postawie pierwsza kolejeczke bo dobre to jak skład Minnesotty. ….. do niedawna. o Ty c***u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: dowolny weekend za 3-4 tygodnie większości pasuje? założy który temat, ja po ostatniej nerwówce z organizacjo wpadam na gotowe w tym roku Byle nie święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, ignazz napisał: Byle nie święta Wielkanoc coś później w tym roku chyba? yup, ponad miesiąc jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Mi odpada 25-27 03 oraz 9-10 04 reszta git. @LeweBiodroSmoka wbij do Torunia to pojedziemy razem. @ozzy110 @Sylvinho.@Qcin_69 zapraszam na tylne fotele jakby co Kto tam z Torunia jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) @ignazz nie ma gorszego setapu niż dojazd ode mnie na Kaszuby, jak już to Poznań or smt. ale generalnie sobie poradze, zwłaszcza jak uda mi sie namówić chłopaków z Trzcianki Edytowane 9 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Kaszuby. Dobry jesteś. Mogę ewentualnie zgarnąć Włocławek lub Łódź. Samoloty latają Szczecin Krakow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 dla mnie to wszystko Kaszuby tam, mówię, o mnie sie nie nartw jestem pkpowym vetem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1-3 kwietnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 5 minut temu, ignazz napisał: Mi odpada 25-27 03 oraz 9-10 04 reszta git. @LeweBiodroSmoka wbij do Torunia to pojedziemy razem. @ozzy110 @Sylvinho.@Qcin_69 zapraszam na tylne fotele jakby co Kto tam z Torunia jeszcze? z tylnego zarządzam, siadam w centralnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi