LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, ignazz napisał: 1-3 kwietnia? ja jestem elastyczny jak moje L4 właśnie sobie uświadomiłem, że przeciez mogę samolotem z Goleniowa przyfrunąć <klepie się po ramieniu> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 No o tym pisałem. Tanio i szybko. Kiedyś leciałem po odbiór samochodu do Rzeszowa za 88 xlotych. Wracałem już autem to benzyna 300 i 5 godzin w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Czy w poprzedniej turze, CM sie liczylo ostatnia propozycja, czy jak wstawil inny post po czasie to spowodowalo ze wszystkie jego oferty byly nie wazne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) dajcie mnie tylko termin a o to, że @Szulim zadba o gościne jestem przekonany, zaprasza do siebie już nie od dziś no chyba, ze po dzisiejszych screenach Qcina nad ranem wpadnie ABW i będzie "gleba k**** gleba" Edytowane 9 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 kwietnia. Łatwo zapamiętać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 32 minuty temu, ignazz napisał: Mi odpada 25-27 03 oraz 9-10 04 reszta git. @LeweBiodroSmoka wbij do Torunia to pojedziemy razem. @ozzy110 @Sylvinho.@Qcin_69 zapraszam na tylne fotele jakby co Kto tam z Torunia jeszcze? Spoko. Ja tam jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 20 minut temu, mac napisał: Czy w poprzedniej turze, CM sie liczylo ostatnia propozycja, czy jak wstawil inny post po czasie to spowodowalo ze wszystkie jego oferty byly nie wazne ? daj spokój już Mac, Elyta już zadecydowała w białych rękawiczkach przecież ważne ze jest teraz temat najby, udajemy ze problemu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 7 minut temu, Qcin_69 napisał: daj spokój już Mac, Elyta już zadecydowała w białych rękawiczkach przecież ważne ze jest teraz temat najby, udajemy ze problemu nie ma a przepraszam, zapomniałem, ze musze sie co godzine napierdalac mokra szmata za Wasza niekompetencje juz nadrabiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 26 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: a przepraszam, zapomniałem, ze musze sie co godzine napierdalac mokra szmata za Wasza niekompetencje juz nadrabiam nom, my robimy trochę zamieszania, a Rada stosuje podwójne standardy i jeszcze kłamie nam prosto w twarz Równasz zostawienie nieposprzatanego gowna po psie z napscia na sklep z broniem w ręku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 nic nie równam Qcin, już Ci napisałem moje stanowisko, nie urochamiaj mnie, a sam rób co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: nic nie równam Qcin, już Ci napisałem moje stanowisko, nie urochamiaj mnie, a sam rób co chcesz ja tam robię begmleaks xd Będzie dobra beka, gra prawdopodobnie padnie, ale skoro Rada stoi przy swoim to c*** w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: ja tam robię begmleaks xd Będzie dobra beka, gra prawdopodobnie padnie, ale skoro Rada stoi przy swoim to c*** w to podsumuwojąc spierdolisz wszystkim grę, bo: - poraz kolejny wykazujesz się nadgorliwościa i pazernościa - kolejny raz olewasz totalnie rolę maca, sprowadzając jego zdanie do zera, bo ostatecznie liczy się tylko to co Ty uważasz i pragniesz w danym momencie zrobić - nie potrafiłeś wygospodarować 5 minut na wrzucenie ofert przed czasem, gdyż patrz punkt pierwszy - uważasz, że masz prawo rezenować na cała zabawę z dowolnego powodu tylko dlatego, że ktoś wytącił Tobie zabawki z ręki, a w zasadzie zrobiłeś to sam sobie - uważasz Radę za zgromadzenie, które istnieje tylko po to by realizować własne cele - jesteś ostanim Cyganem i Błażejem, choć kreujesz się na gościa z wielkim dystansem i życzliwym podejściem do ludzi - jesteś Błażejem czuwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: podsumuwojąc spierdolisz wszystkim grę, bo: - poraz kolejny wykazujesz się nadgorliwościa i pazernościa - kolejny raz olewasz totalnie rolę maca, sprowadzając jego zdanie do zera, bo ostatecznie liczy się tylko to co Ty uważasz i pragniesz w danym momencie zrobić - nie potrafiłeś wygospodarować 5 minut na wrzucenie ofert przed czasem, gdyż patrz punkt pierwszy - uważasz, że masz prawo rezenować na cała zabawę z dowolnego powodu tylko dlatego, że ktoś wytącił Tobie zabawki z ręki, a w zasadzie zrobiłeś to sam sobie - uważasz Radę za zgromadzenie, które istnieje tylko po to by realizować własne cele - jesteś ostanim Cyganem i Błażejem, choć kreujesz się na gościa z wielkim dystansem i życzliwym podejściem do ludzi - jesteś Błażejem czuwaj co Ty poerdolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: co Ty poerdolisz ostrzegałem Cię, ale dla Ciebie to jest świetna zabawa, ja do tego ręki ani nogi nie przyłożę i będę to piętnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: ostrzegałem Cię, ale dla Ciebie to jest świetna zabawa, ja do tego ręki ani nogi nie przyłożę i będę to piętnować zgadza się, dla mnie to swietna zabawa, jak ktoś to traktuje jako coś więcej to cóż, jego sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) 15 minut temu, Qcin_69 napisał: zgadza się, dla mnie to swietna zabawa, jak ktoś to traktuje jako coś więcej to cóż, jego sprawa spróbuj szczęścia, ja Cię nie powstrzymam jeśli uważasz, że Rada zrobiła to wszystko tylko po to by Was udupić, to raczej sam bym zrezygnował z gry gdzie mnie robią w c***a jednocześnie mocno zastanowie się za utrzymywaniem relacji z kimś, kto w odwecie wrzuca screeny z prywatnych rozmów aha przypomniam, że przez głupią zasadę straciłem gracza top20 bez walki, ani nie piętnowałem wtedy za to Elda(dopiero długo później jak zaczął się wozić), ani nie miałem pretensji do nikogo innego, Wy straciliście gównograjków na 1/3 sezonu, a chcesz zobić burdel tylko dla swojego poczucia sprawiedliwości to chyba wszystko Edytowane 9 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Oj. @LeweBiodroSmoka zyskałeś więcej niż Joker w moich oczach. Totalnie się z Toba zgadzam. Na pochybel Cyganowi. Zakała tej gry choć inteligentny chlopina. Po co on ciągnie ten temat gdzie sam udupił nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 28 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jednocześnie mocno zastanowie się za utrzymywaniem relacji z kimś, kto w odwecie wrzuca screeny z prywatnych rozmow Powstrzymam się od komentarza, propsy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi