Szulim Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Logiki w tym za grosz. A jedynie awersja do Minnesoty, co chyba nie przystoi NIEPRZEKUPNYM radnym, chyba ze takich w Radzie nie ma? 54 minuty temu, Szulim napisał: po drugie - jeśli masz powody sądzić ze któryś Radny został przekupiony żeby działać na wasza szkodę - dawaj dowód - zostanie usunięty z Rady odpisałeś na mój post - gdzie jasno jest zapytanie dotyczące działania na waszą szkodę - więc ogarnij co piszesz bo ci nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Nie popieram. Za takie coś powinno być natychmiastowe wywalenie z gry. Przy całej sympatii dla mojego kolegi od Baczewskiego. proszę Cię Camby, znamy się już wystarczająco byś wiedział ze nigdy w zadne głosowania nie ingerowalem mogłem się wkurwiac czy coś ale nigdy nie uczestniczyłem w żadnych spoldzielnianych machlojkach co zreszta będzie widać tez na załączonych screenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Ktoś po za mną jest jeszcze uczciwy w tej grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, january napisał: Ignazz ja mam 2x1st Twoje, może na emeryturkę mi styknie? Poczekam aż trochę kaski zabraknie i wtedy zaatakuje. Tak po wakacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, Szulim napisał: odpisałeś na mój post - gdzie jasno jest zapytanie dotyczące działania na waszą szkodę - więc ogarnij co piszesz bo ci nie idzie może mi nie iść, ale to bie ja się skompromituje za 10 godzin wciaz możesz odejść z honorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Te hotele co wymyślacie maja ponad 10 letnia wykładzinę i stara armaturę. Jest tyle lepszych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, LAF napisał: a pierwszy za Intercontinental ? ; ] nie miałeś przypadkiem embarga na LAFowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 W sumie moglibyśmy zrobić najebke gdzieś a ja bym ogarnął mieszanie wielopokojowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: a mina ofertę przekupstwa czyli -„dawaj 2 secondy a nie wyrownam Brunsona” traktowałem jako żart - o czym zreszta tu pisałem nawet, reszta screenow które mam żartami nie były 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: proszę Cię Camby, znamy się już wystarczająco byś wiedział ze nigdy w zadne głosowania nie ingerowalem mogłem się wkurwiac czy coś ale nigdy nie uczestniczyłem w żadnych spoldzielnianych machlojkach co zreszta będzie widać tez na załączonych screenach oczywiście - bo dla was wszystko jest albo żartem, albo niedogadaniem między sobą, albo awersją do Soty wszyscy wokół źli, tylko wy krystalicznie czyści proszę cię, skończ bo nie masz krzty argumentu, który by cię bronił poza tym powtórze - odpisując na mój post potwierdziłeś że masz screeny gdzie ktoś jest przekupiony, żeby działać na waszą niekorzyść - na wszystkie inne można odpowiedzieć twoim cytatem: "traktujmy to jako żart" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: W sumie moglibyśmy zrobić najebke gdzieś a ja bym ogarnął mieszanie wielopokojowe. możemy pokminić coś za kilka tygodni, pogoda sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, Szulim napisał: oczywiście - bo dla was wszystko jest albo żartem, albo niedogadaniem między sobą, albo awersją do Soty wszyscy wokół źli, tylko wy krystalicznie czyści proszę cię, skończ bo nie masz krzty argumentu, który by cię bronił poza tym powtórze - odpisując na mój post potwierdziłeś że masz screeny gdzie ktoś jest przekupiony, żeby działać na waszą niekorzyść - na wszystkie inne można odpowiedzieć twoim cytatem: "traktujmy to jako żart" doskonale widzimy się w media roomie trochę po północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: W sumie moglibyśmy zrobić najebke gdzieś a ja bym ogarnął mieszanie wielopokojowe. Lepiej nie mieszać przy najebce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: doskonale widzimy się w media roomie trochę po północy Bede z Prosacu obserwował sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: Bede z Prosacu obserwował sytuacje. może wideokonferencja? mam wolny weekend akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, january napisał: Tylko w tej Wawie tłoczno się zrobiło teraz co Nie? A ja bym się z Cambym w końcu napił.. a byłbyś skłonny podjechać gdzieś na północ? myślę o poznaniu łatwy dojazd dla wszystkich Edytowane 9 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Teraz, january napisał: Tylko w tej Wawie tłoczno się zrobiło teraz co Nie? A ja bym się z Cambym w końcu napił.. W ten weekend nawet wstępnie się z Rapparem ugadałem. Wtedy w Zabrzu byłem u Was, ale się nie stawiłeś. Teraz może Śląsk zajedzie do Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, january napisał: Tylko w tej Wawie tłoczno się zrobiło teraz co Nie? A ja bym się z Cambym w końcu napił.. ja z Tobą tez xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Weekend w środę. Zazdroszczę. Teraz, Qcin_69 napisał: może wideokonferencja? mam wolny weekend akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 minutę temu, LAF napisał: nie można tam nagrywać Ostatnio jak byłem to mocno pilnowali Człowiek Morza ma wtyki 1 minutę temu, ignazz napisał: Weekend w środę. Zazdroszczę. gastronomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 jak już wszyscy o piciu no to ja w KRK zawsze zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi