MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Przyznaje, że dysproporcje nie są taż duże jak myślałem, ale jednak pewne tendencje są widoczne. Gdyby Panowie szli w tym samym drafcie to Cousins szedłby z jedynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Pan nie powinienes tych draftów robic i tyle ale serio np dmc to jak na wysokiego handling ma, miał rewelka ... no ale ogolnie zrstawienie td i on jest troche smieszne, jeden wielki potencjal z ktorego w sumie ch. wyszlo, nie tylko przez kontuzje, a drugi hof i legenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Przyznaje, że dysproporcje nie są taż duże jak myślałem, ale jednak pewne tendencje są widoczne. Gdyby Panowie szli w tym samym drafcie to Cousins szedłby z jedynką nope, ja bym wziął Duncana - odejmij perD (maaaało istotny dla wysokiego) i Duncan już ma lepszy overall z lepszym rozkładem bez ryzyka zostania cancerem przez fatalny handling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 W obecnym drafcie wybrałbym mojego Vala #3. Za AD i Bealem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: W obecnym drafcie wybrałbym mojego Vala #3. Za AD i Bealem. no spoko, ale jeszcze nie ma 2 grajków ze ścisłego top 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 4 minuty temu, elwariato napisał: Pan nie powinienes tych draftów robic i tyle ale serio np dmc to jak na wysokiego handling ma, miał rewelka ... no ale ogolnie zrstawienie td i on jest troche smieszne, jeden wielki potencjal z ktorego w sumie ch. wyszlo, nie tylko przez kontuzje, a drugi hof i legenda Cousins w ofensywie był bestią. Za mocny został zrobiony w obronie, bo brakuje trochę skillsetów miękkich w tej grze czy BBIQ. 4 minuty temu, Pablo81 napisał: W obecnym drafcie wybrałbym mojego Vala #3. Za AD i Bealem. Przestań już ludzi denerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Cousins w ofensywie był bestią. Za mocny został zrobiony w obronie, bo brakuje trochę skillsetów miękkich w tej grze czy BBIQ. i dlatego tego typu grajkowie dostają 'bonus' w postaci mocnego obcięcia handlingu - żeby dać im szansę na bycie cancerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 5 minut temu, julekstep napisał: no spoko, ale jeszcze nie ma 2 grajków ze ścisłego top 5 Khris i Draymond nie mają skillsetu, który simka lubi A Val to prawie nowy ROLO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Khris i Draymond nie mają skillsetu, który simka lubi A Val to prawie nowy ROLO. Khris ma skillset który simka lubi (dobre procenty rzutowe) a Draymondowi na pewno będę pakować w nieboxscorowe def skille Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 14 minut temu, julekstep napisał: w czasach draftów Timmy'ego czy Amare to najniższy możliwy potencjał graczy z draftu to było 90 od tego zacznijmy ja zacząłem osłabiać drafty jeśli już Z tym oslabianiem to tylko czesciowa prawda, znaczy ogół słabszy i paru wymiataczy, a wlasnie powinno byc jak za komuny, bieda wszystkim po rowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 18 minut temu, julekstep napisał: Khris ma skillset który simka lubi (dobre procenty rzutowe) a Draymondowi na pewno będę pakować w nieboxscorowe def skille Darius Miles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 2 godziny temu, elwariato napisał: Z tym oslabianiem to tylko czesciowa prawda, znaczy ogół słabszy i paru wymiataczy, a wlasnie powinno byc jak za komuny, bieda wszystkim po rowno poczekam aż będziesz miał swój pick i poważnie rozważę takie rozwiązanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 simka za 5 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: simka za 5 min! Wyloguj się następnym razem, jak się udzielasz w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Teraz, starYfaN napisał: Wyloguj się następnym razem, jak się udzielasz w innym miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 10 minut temu, julekstep napisał: ? Co tam? Z tego forumowego szmatławca politycznego nam nowych userów przyprowadzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Dzień 109 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 92 - Knicks 77 play-by-play Celtics 90 - Nets 120 play-by-play Pistons 89 - Pacers 95 play-by-play Cavaliers 106 - Lakers 134 play-by-play Bucks 87 - Hornets 94 play-by-play Clippers 95 - Warriors 84 play-by-play Kings 78 - Grizzlies 107 play-by-play Hawks 96 - 76ers 102 play-by-play Nuggets 82 - Heat 119 play-by-play Spurs 116 - Raptors 121 play-by-play Trailblazers 106 - Rockets 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Brandon Roy (Nets) - 5 Kyle Lowry (Nets) - 2 Chris Andersen (Pacers) - 6 Tayshaun Prince (Cavs) - 5 CJ Watson (Grizzlies) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 No to koniec gratulacje dla tych co wejdą do PO i przyszłego mistrza, ja wybieram się na zasłużone wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 3 minuty temu, SlaKB napisał: gratulacje dla przyszłego mistrza, ja wybieram się na zasłużone wakacje dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 50 minut temu, SlaKB napisał: No to koniec gratulacje dla tych co wejdą do PO i przyszłego mistrza, ja wybieram się na zasłużone wakacje Larry robil co mógł, ale Iverek powiedział dosyć typowy bój na wyniszczenie, @cvbe o pick Pistons pewnie nikt specjalnie nie pytał a skoro o pickach mowa @Ashigaru walcz z tymi sixers, postaram sie podac pomocna dłoń 46 minut temu, Qcin_69 napisał: dziękuje Akurat nie ma za co Ps Birdman zdecydowanie przedwczesny powrót, tydzien ponad pauzowac zeby zagrac 3 minut. Ale za to Jarvis pracuje mega na nowy kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi