kuba2419 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Love to fajny asset ale jak już wcześniej pisałem max w offseason przed 2037 musiał bym się jego pozbywać albo Webbera. Więc pewnie tak czy siak by poleciał za frytki. A że obecnie lepiej wygląda mi Webber w S5 niz Love to zdecydowałem się go wymienić na Dirka który ma lepszą obronę kosztem ofensywy gdzie i tak jest komu pkt zdobywać. Przy Iggym to już inaczej wyglądało i pewnie bym go zostawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 1 godzinę temu, Alonzo napisał: ale sfajdany byłeś? Przyznaj się! Cały czas jest jeszcze na granicy, bo Grizzlies nadal są w walce na 9 seedzie. Blazers przed nikim nie fajdaja, w drodze po tytul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Blazers przed nikim nie fajdaja, w drodze po tytul Podwójny oksymoron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 11 minut temu, Alonzo napisał: Podwójny oksymoron prawda jest taka ze Portland jest najlepszym zespołem Ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: prawda jest taka ze Portland jest najlepszym zespołem Ligi A tyle musieliśmy z Wariatem Cie prosić, zebys był najlepszy Bez Roy contender z Portland by nie istniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: A tyle musieliśmy z Wariatem Cie prosić, zebys był najlepszy Bez Roy contender z Portland by nie istniał. wiedziałem ze machasz w tym palce jak już mi pisał ze „wszyscy mówią ze Mirotic to gowno” xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: wiedziałem ze machasz w tym palce jak już mi pisał ze „wszyscy mówią ze Mirotic to gowno” xd Mirotic - zmarnowany loteryjny pick Dumnych SuperSonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 14 minut temu, Alonzo napisał: Mirotic - zmarnowany loteryjny pick Dumnych SuperSonics c***owy draft, kończył się na Valanciunasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: c***owy draft, kończył się na Valanciunasie Za 2-3 sezony okaże się kto tam wybrany po Valanciunasie będzie z tego draftu jeszcze stealem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: A tyle musieliśmy z Wariatem Cie prosić, zebys był najlepszy Bez Roy contender z Portland by nie istniał. W tym sezonie jakos do po doczlapia w przyszlym bedzie pick tak okolice 10 pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 simka za 5 min Dzień 107 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 111 - Hawks 98 play-by-play Hornets 93 - Magic 109 play-by-play Bucks 113 - Suns 114 play-by-play Kings 72 - 76ers 104 play-by-play Nets 98 - Nuggets 76 play-by-play Spurs 97 - Pistons 128 play-by-play Knicks 79 - Celtics 118 play-by-play Clippers 100 - Timberwolves 107 play-by-play Wizards 89 - Lakers 92 play-by-play Jazz 115 - Trailblazers 114 play-by-play Bulls 78 - Raptors 94 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Paul George (Nets) - 6 Aaron McKie (Raptors) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) O i już #7 styknie mi do 5 dobić coby tych leszczy z Magic w 1rd załatwić Edytowane 1 Listopada 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: O i już #7 styknie mi do 5 dobić coby tych leszczy z Magic w 1rd załatwić To zostań na #8 i najpierw odprawisz głównych faworytów a później leszczy z Orlando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 1 minutę temu, kuba2419 napisał: To zostań na #8 i najpierw odprawisz głównych faworytów a później leszczy z Orlando Nie doczekalbym sie i Julek popelnil by seppuku w 1rd nie dajac mi tej satysfakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 MAMY TO! Pierwsze przecieki draftowe: a teraz czekam na klasyczne głosy zadowolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 10 minut temu, january napisał: Bez żartów z tym Davisem, w zeszłych draftach MVP ligi robiłeś w porównaniu do niego jak skończone łajzy Ale zrobienie takiego Drummonda propsuje pamiętaj że w simce mvp-level niski ma zawsze mniej overalla niż mvp-level wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 13 minut temu, julekstep napisał: MAMY TO! Pierwsze przecieki draftowe: a teraz czekam na klasyczne głosy zadowolenia No to póki co zapowiada się, że będę miał 4 pick, zobaczymy po kolejnych przeciekach jak tam kursy bukmacherów na to się wtedy ułożą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 29 minut temu, julekstep napisał: MAMY TO! Pierwsze przecieki draftowe: a teraz czekam na klasyczne głosy zadowolenia Davis lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Teraz, kuba2419 napisał: Davis lol szkoda że nie ma lini „szansa na kontuzje” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 34 minuty temu, julekstep napisał: MAMY TO! Pierwsze przecieki draftowe: a teraz czekam na klasyczne głosy zadowolenia Dobrze że nie zdecydowałem się czekać na lillarda bo taki trochę średniawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi