Benon Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Trejd maszyną się pobawiłem i taki deal po wysokiego/wysokich przechodzi: http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yapww9o2 Gdzie wysyłać cv na stanowisko pomagiera AK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Benon napisał: Trejd maszyną się pobawiłem i taki deal po wysokiego/wysokich przechodzi: http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=yapww9o2 Gdzie wysyłać cv na stanowisko pomagiera AK? Rewelacyjny deal dla Pacers, akurat żeby sobie strzelić w głowę. Anyway, jest to dosyć oczywiste, ale refleksję podsunął mi Michałowicz - obecni Bulls tak bardzo nie są drużyną na playoffowe granie. Tu jeden trade może nie wystarczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 wydaje się że obecny projekt nie było na playoffowe granie a bardziej o takowe granie. sytuacja covidowa oraz forma derozena trochę wypaczyła sytuację. ale pomyśleć chwilę... każda para w pierwszej rundzie z udziałem Chicago, budzi sraczkę u fana Bulls odnośnie wyniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Bulls nie są contenderem, nie są też poważnym kandydatem do ecf. Jeszcze nie. Brakuje trochę dłuższej ławki i przede wszystkim poważnego PFa, bez tego w po szybko się pożegnamy z oglądaniem naszych bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Czy caruso żyje? Czy mi się zdaje, czy allen to ciezki debil?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Caruso zyje i gra ponad 25min. Który Allen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 3 godziny temu, kcp78 napisał: Czy caruso żyje? Czy mi się zdaje, czy allen to ciezki debil?!... W latach 90-tych takie rzeczy były na porządku dziennym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 (edytowane) Jednak poszedl nadgarstek i 6-8 tyg out.. fuck Grayson Allen! Edytowane 22 Stycznia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Ktoś powinien dać typowi przynajmniej solidnego kopa w dupę. Specjalista od chamskich fauli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 6 godzin temu, fluber napisał: W latach 90-tych takie rzeczy były na porządku dziennym. W latach 90-tych po takiej akcji to by dawno ławki opustoszały i byłaby zadyma a tutaj nijak GOAT-a nie ochronili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 W LATACH 90TYCH TO UPADAJĄC ŁAMALI DESKI A NIE NADGARSTKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Lonzo, Green, Zach, Caruso Nie zdziwię się jak na koniec sezonu faktycznie Bulls będą bić się o Play in, tak jak zakładali "eksperci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 2 godziny temu, josephnba napisał: Lonzo, Green, Zach, Caruso Nie zdziwię się jak na koniec sezonu faktycznie Bulls będą bić się o Play in, tak jak zakładali "eksperci" Green i Zach na dniach pewnie powrócą, także liczę, że nie będzie aż tak źle. Nie zmienia to jednak faktu, że nasi najlepsi obrońcy wylatują na dosyć długo. Jest to strasznie irytujące, budujesz fajny skład który zaczyna liczyć się w stawce, a potem przychodzą kontuzje i wszystko zaczyna się sypać. Trudno, trzeba teraz przebrnąć przez tą drugą część sezonu, spróbować wywalczyć jak najwyższe miejsce w tabeli i liczyć, że na play off wszyscy będą już zdrowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zawsze mnie dziwi jak goscie bez windy w nogach ida na takiego fake dunka in yo face a pozniej wlasnie koncza na deskach. Niby Allen glupi ale chcial caruso zero respektu i dostal chamski faul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Caruso nie ma windy w nogach? @memento1984 ty wiesz co piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 6 godzin temu, memento1984 napisał: Zawsze mnie dziwi jak goscie bez windy w nogach ida na takiego fake dunka in yo face a pozniej wlasnie koncza na deskach. Gdzie tam widziałeś in your face? Caruso miał otwartą drogę do kosza a kolo podbiegł z boku i zwalił go na glebę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 6 godzin temu, josephnba napisał: Caruso nie ma windy w nogach? @memento1984 ty wiesz co piszesz? z tego gdzie stal, bez szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Dziś nie oglądałem, co z DDR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 3 godziny temu, josephnba napisał: Dziś nie oglądałem, co z DDR? Odpoczynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi