josephnba Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Madziary mogo to my też możemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 11 minut temu, josephnba napisał: Madziary mogo to my też możemy! Tak tylko jak oni grali z Portugalią, a jak my ze Słowacją W sensie ich gra w pierwszym meczu mimo 3 bramek straconych w końcówce dawała nadzieję. I oni grali przy pełnym stadionie u siebie, a nie na stadionie rywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 54 minuty temu, Sebastian napisał: Nie może, co więcej ten znakomity fachowiec kończy karierę po Euro. Czemu w tak mlodym wieku rezygnuje? Moze to tylko przez ten 1 mecz i rozgorycznie. Jak dzis Polska wygra z Hiszpania 3-0 moze zmieni zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 7 minut temu, mac napisał: Czemu w tak mlodym wieku rezygnuje? Moze to tylko przez ten 1 mecz i rozgorycznie. Jak dzis Polska wygra z Hiszpania 3-0 moze zmieni zdanie Ja myślę, że 80tka to dobry wiek na emeryturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 58 minut temu, Sebastian napisał: Ja myślę, że 80tka to dobry wiek na emeryturę Ja myślałem, że 80 to on już miał na euro 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Sebastian napisał: Ja myślę, że 80tka to dobry wiek na emeryturę Z drugiej strony na emeryturze to on pewnie dawno już jest. Przyjście do studia jako ekspert albo raz na jakiś czas skomentowanie meczu to raczej nie jest praca na pełen etat. Mimo wszystko zawsze lubiłem go posłuchać, czy to w komentując czy to w studiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Czy nasi dadzą radę kondycyjnie grając taki pressing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Byłem przekonany że był spalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Byłem przekonany że był spalony To co wkoncu wyznacza linie spalonego? Wg mnie też był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Co to byla za taktyka przy wolnym na klode? Edytowane 19 Czerwca 2021 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 25 minut temu, memento1984 napisał: Co to byla za taktyka przy wolnym na klode? Normalna, każdy tak teraz robi żeby mur mógł podskoczyć bez ryzyka strzału pod nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) 35 minut temu, memento1984 napisał: Co to byla za taktyka przy wolnym na klode? Żeby nam nie strzelili po ziemi jak mur podskoczy. Gramy lepiej niż że Słowacja ale Lewandowski dalej wygląda jak Rasiak No nareszcie! Edytowane 19 Czerwca 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Ogólnie to ja pi****le ten var. Rozpierdala mi chęć oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 c*** w dupe varowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Sedzia to dobry wynalazek dzisaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Ale ten Świderski jest zajebisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 12 minut temu, agresywnychomik napisał: Sedzia to dobry wynalazek dzisaj Wcześniej sędzia z Rumunii a dziś ziomek sędziuje chyba 1 mecz na imprezie tej rangii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 No i kto by się spodziewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Nasi dzisiaj w końcu zdeterminowani i do końca walczyli o każdy metr boiska. Mieliśmy trochę szczęścia z tym remisem ale szczęściu trzeba pomoc. Nawet z porażki po takiej walce można by było być dumnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 55 minut temu, fluber napisał: Gramy lepiej niż że Słowacja ale Lewandowski dalej wygląda jak Rasiak fluber pisz więcej w tym wątku : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi