Eld Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) @Tecu @karpik a co z tym pickiem GSW ( golasem ) który widniał w 76ers? Ktoś go tam błędnie wpisał i uznajemy sprawę za niebyłą? ------------------------------------- Druga sprawa: 2 godziny temu, karpik napisał: Skąd się wziął w Portland - nie ma żadnego śladu, więc ktoś go tam pewnie dopisał. Tak czy siak, tak jak wcześniej pisałem, po przejrzeniu tematu z wymianami, ten pick dostali ostatecznie Jazz i go nie wymienili dalej, więc on tam musi zostać. 2 godziny temu, Eld napisał: Czyli w takim razie @Ashigaru wisi mi słaby pick który ja muszę odesłać do @kolader. W takim razie skoro ten pick zostaje w Jazz, to @Ashigaru wisisz mi słaby pick ( już możesz myśleć ktory - tylko ja nie chcę żadnego węża ), który ja wyślę do Nets bo ten pick im się po prostu ode mnie należy. Czekam który wybierzesz. Edytowane 21 Czerwca 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 46 minut temu, Eld napisał: @Tecu @karpik a co z tym pickiem GSW ( golasem ) który widniał w 76ers? Ktoś go tam błędnie wpisał i uznajemy sprawę za niebyłą? No ja cały czas mam dla Ciebie tę samą odpowiedź Wszystko masz tu: Ktoś się pomylił i wpisał gołe GSW, podczas, gdy @Tecu powinien mieć pick NYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 @Eld @Ashigaru @kolader a może po prostu zrobimy tak ze ja wysyłam ten pick do ptb - potem leci do okc a na koniec trafia tam gdzie miał być czyli do nets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 @Eld@karpik Ja się nie odzywam nie dlatego, że coś mam na sumieniu, ale zupełnie nie wiem o co chodzi, więc zaakceptuję wszystko co postanowicie. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 3 godziny temu, karpik napisał: Ktoś się pomylił i wpisał gołe GSW, podczas, gdy @Tecu powinien mieć pick NYK. A pick 2n NYK'21 siedzi sobie w Nets. I bynajmniej nie mam zamiaru robić takiego śledztwa jak wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 18 minut temu, Eld napisał: pick 2n NYK'21 siedzi sobie w Nets. Oddałem go 16.04 za przyjęcie Kurucsa. Mimo wszystko myślałem, że zostały mi dwa 2rd z tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 8 minut temu, Tecu napisał: Oddałem go 16.04 za przyjęcie Kurucsa. Mimo wszystko myślałem, że zostały mi dwa 2rd z tego roku. Trzeba się temu pickowi też przyjrzeć, bo skoro jednym z czterech picków, który ostatecznie został #57 był też pick NYK, to nie powinien on latać w wymianach osobno jako goły pick (bo mogło się przecież okazać, że Knicks zagraliby lepszy sezon i to ich pick byłby worst, wtedy byłoby dwóch właścicieli picku NYK). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nakładanie 3628 protekcji na 50 pick to jest kabaret i prowadzi właśnie do takiego zamętu. Co to w ogóle jest? 2nd worse of (PHI/CHI better and MIA/ATL worse) 25', [CHA/(OKC/IND worse) better, MIA/ATL better] - 2nd best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 22 minuty temu, LONGER01 napisał: Co to w ogóle jest? 2nd worse of (PHI/CHI better and MIA/ATL worse) 25', [CHA/(OKC/IND worse) better, MIA/ATL better] - 2nd best Zacznę się nad tym zastanawiać za 3 lata XD ale sam nie wiem po co komplikować takie picki - ja to tylko przejąłem, nie chciałoby mi się tworzyć takiego tasiemca z 2nd picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 47 minut temu, LONGER01 napisał: Nakładanie 3628 protekcji na 50 pick to jest kabaret i prowadzi właśnie do takiego zamętu. Co to w ogóle jest? 2nd worse of (PHI/CHI better and MIA/ATL worse) 25', [CHA/(OKC/IND worse) better, MIA/ATL better] - 2nd best A ja myślę, że nie jest to aż tak skomplikowane. Największym rakiem jest to, że ludzie nie wiedzą czym handlują, a ci, którzy dostają picki w wymianach nie sprawdzają w arkuszu czy kontrahent rzeczywiście ma pick, który oferuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 12 minut temu, karpik napisał: Największym rakiem jest to, że ludzie nie wiedzą czym handlują, a ci, którzy dostają picki w wymianach nie sprawdzają w arkuszu czy kontrahent rzeczywiście ma pick, który oferuje. A jak nazwiesz to, że ludzie nawet nie wiedzą co we własnym arkuszu mają skoro to powyższe nazywasz rakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 19 minut temu, Eld napisał: A jak nazwiesz to, że ludzie nawet nie wiedzą co we własnym arkuszu mają skoro to powyższe nazywasz rakiem? Brak kompetencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Ja sobie nie mam nic do zarzucenia. Pamiętam wszystkie swoje picki i tego c***owego worsta też miałem i oddałem bez żalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 4 minuty temu, january napisał: Jazz bez picku... A wiec znika protekcja na kolejne lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 A ja czuje jednoczesnie smutek i radość. Tak jak w tym kawale co dziewczyna mowi swojemu chlopakowi ze ma najwiekszego wśród wszystkich kolegów. Z jednej strony zajebioza bo w rl #1 trafila do Pistons. Z drugiej kurla wyladowalem na #7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 #3 też zajebiscie Bulls są zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 8 minut temu, january napisał: Ale rok tanku w pysk Bywa i tak nie celowałem w ten rok - jak by się udało to plan ruszyłby szybciej a tak to idę zgodnie z założeniami opcji B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 2 minuty temu, january napisał: Plan B bardzo oryginalny aka 'znowu tank' xd ? Jeszcze się pan może zdziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 6 minut temu, january napisał: 2021 tank bez picku. 2022 walka zaciekle o 12 miejsce w konferencji z własnym pickiem. Trochę bym się zdziwił! Na razie nic nie zdradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Wypisze ktos jak to sie uklada u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi