Szulim Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, MMM2121 napisał: Co się stało z @cvbe? Ożenił się a tak całkiem serio to nie wiadomo - jeszcze niby chwile po pisał gdzieś na messie że wraca soon, ale potem już nigdy nie powrócił a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, MMM2121 napisał: Co się stało z @cvbe? Po ślubie chyba zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 2 minuty temu, Szulim napisał: Ożenił się a tak całkiem serio to nie wiadomo - jeszcze niby chwile po pisał gdzieś na messie że wraca soon, ale potem już nigdy nie powrócił a szkoda To dobrze, ze cały i zdrowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Czyli kolejny dowod na to, ze nie nalezy sie zenic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) 26 minut temu, ozzy110 napisał: Ja to liczyłem, że ktoś z trójki Sanogo/Miller/Clark uchowa się do tego 60 picku a tu wszyscy poszli jeden po drugim Ja z tej trojki Millera najbardziej cenię i liczę że odpali Edytowane 20 Czerwca 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Czyli kolejny dowod na to, ze nie nalezy sie zenic. Julek ma zone, a jest wirtualnym Goatem. Nie ma co generalizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Brawo @Tecuwidzę że ciągle mamy podobny gust co do prospektów (Andre Jackson) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 43 minuty temu, Lucas napisał: Brawo @Tecuwidzę że ciągle mamy podobny gust co do prospektów (Andre Jackson) Może dalej masz gust do Suns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Ktoś mi zajebał Browna a miałbym komplet z Blackiem i Whiteheadem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 W sumie niezłe te wybory @tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Damn, chciałem Batesa - ech te autopicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 @człowiek...morza masz czas do 21, inaczej wpada autopick - Tuomani Camara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Dobra to niech wpada. Zawijam na rhcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 To co teraz @Tecu @LAF Ja i kończymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Wiem, wiem niespodzianka, ale śledzę go od prawie 3 lat. Sądzę, że gdyby nie kontuzją to byłby przynajmniej na pograniczu pierwszej i drugiej rundy po dobrym sezonie w Ignite. Niestety los chciał inaczej i nie łudzę się, że go wybiorą, może nawet nigdy nie zagra w lidze po tak wielu kontuzjach. Kibicuję jednak w powrocie do zdrowia, bo jak grał to był bardzo fun to watch grajkiem z mnóstwem zalet i oczywiście wadami. Trzymaj się Efe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 (edytowane) Godzinę temu, LAF napisał: @Alonzo chyba podkradł notatki Spo ; D #kulturaorganizacji Edytowane 23 Czerwca 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 6 minut temu, Alonzo napisał: #kulturaorganizacji ehhh jego mega żałuje ze nie trafił do Wolves był 1 na shortliscie Ale Sylwek buduje rl Houston za to xd Green, Whitemore, Thompson xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał: ponoć Cam ma kolana jak Lonzo Czyli idealnie pasuje do Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 7 minut temu, kuba2419 napisał: Czyli idealnie pasuje do Wolves jak on dawno już w Wizards Byczku xd Wolves w tym drafcie chcieli Dicka akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 55 minut temu, Qcin_69 napisał: Ale Sylwek buduje rl Houston za to xd Green, Whitemore, Thompson xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi