ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Poszły wszystkie fajne nazwiska. Teraz za te 2rd to trzeba dopłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 4 minuty temu, ignazz napisał: Poszły wszystkie fajne nazwiska. Teraz za te 2rd to trzeba dopłacać Ja się sam długo zastanawiałem między Keyontae Johnsonem a Lundym, bo oba nazwiska mnie kusiły, ale Johnson ma sprawę o gwałt i to serce… Ale na spokojnie jest jescze jeden gracz, który może realnie zlapac minuty z ławki w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Za gruby () Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Godzinę temu, ignazz napisał: Poszły wszystkie fajne nazwiska. Teraz za te 2rd to trzeba dopłacać Przyjmę z dopłatą! 13 godzin temu, MarcusCamby napisał: Mój pick teraz będzie szedł. Szkoda, że oddany, bo zostało jeszcze jedno nazwisko, które brałbym dużo wyżej. Poszedł z 48 pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Nie ma nikt do oddania picku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Teraz ja pickuje a nie Qcin. @LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 18 minut temu, Sylvinho. napisał: Teraz ja pickuje a nie Qcin. @LAF No to wybieraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 https://ca.movies.yahoo.com/maxwell-lewis-had-one-best-180717281.html Hot take: Bufkin pojdzie w RL w top10, a Lewis w top20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Najbardziej odjechany mock, w mojej opinii: https://www.cbssports.com/nba/news/2023-nba-mock-draft-victor-wembanyama-scoot-henderson-dereck-lively-lead-big-board-projecting-pro-careers/ #3 Lively #4 Black #7 Hawkins #10 Jaquez #12 Whitehead #15 Andre Jackson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, Ashigaru napisał: Najbardziej odjechany mock, w mojej opinii: https://www.cbssports.com/nba/news/2023-nba-mock-draft-victor-wembanyama-scoot-henderson-dereck-lively-lead-big-board-projecting-pro-careers/ #3 Lively #4 Black #7 Hawkins #10 Jaquez #12 Whitehead #15 Andre Jackson Ale odklejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 (edytowane) 18 minut temu, Reikai napisał: Ale odklejka W mocku Sanogo wybrany #28 a u nas #50 Jordan Miller #29 w mocku a u nas #51 Bufkin strasznie nisko... Edytowane 20 Czerwca 2023 przez kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 20 minut temu, Ashigaru napisał: Najbardziej odjechany mock, w mojej opinii: https://www.cbssports.com/nba/news/2023-nba-mock-draft-victor-wembanyama-scoot-henderson-dereck-lively-lead-big-board-projecting-pro-careers/ #3 Lively #4 Black #7 Hawkins #10 Jaquez #12 Whitehead #15 Andre Jackson .. ale tam autorowi chodzi chyba o to kto wg niego jaką będzie miał karierę, a nie jak będzie wyglądał rl draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Czyli @tangiers prawdopodobnie z autopicku Jaylen Clark z tego, co widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Czyli @tangiers prawdopodobnie z autopicku Jaylen Clark z tego, co widzę. Dzięki - właśnie miałem przeszukać tankathon żeby to sprawdzić XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 @Alonzo zgadza się, co jest dość ciekawa koncepcja. Bo skoro Lively jego zdaniem na 3 najlepsza przyszłość w NBA z prospectow... To czemu miałby nie być wybrany tak wysoko? Jeżeli byłoby tam założenie, że jaka może być przyszła wartość picku w zależności, kiedy zostanie wybrany - to wtedy bym się nie dziwił aż tak. Ale z tego co widziałem, nie ma takiego założenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Ja to liczyłem, że ktoś z trójki Sanogo/Miller/Clark uchowa się do tego 60 picku a tu wszyscy poszli jeden po drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 @tangiers i @cvbe, b2b smutnych odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 1 minutę temu, LONGER01 napisał: @tangiers i @cvbe, b2b smutnych odejść. Oraz każde odejście CambyGOATa... Myślę, że @tangiers jeszcze wróci. Chyba za wcześnie go grzebać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Co się stało z @cvbe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 8 minut temu, LONGER01 napisał: @tangiers i @cvbe, b2b smutnych odejść. To przypomina czasy gdy się grało z internetowymi kolegami w jakiegoś mmorpg i nagle kontakt z dnia na dzień sie urywał, oby wszystko z chłopakami ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi