MMM2121 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 15 minut temu, LAF napisał: Dobra nie ma na co zwlekać już w te 30 m nic więcej nie wymyślę. Trochę ryzykuje , ale co tam. Może trochę za wcześnie jest brany, jednak patrząc na pomiary to może coś z niego być. Euroliga > NCAA Imho jakie to ryzyko. Imho Nnaji zakręci się wokół gwarantowanego kontraktu. Wiec i tak wybor bardzo dobry względem numeru picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Jeszcze minimum 2 picki muszą dziś pójść, także @ernie9005 czas do 20, inaczej autopick - Trayce Jackson-Davis, a potem @Tecu do 24, autopick - Andre Jackson Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Niedziela wieczór, fajny czas, żeby podkręcić trochę tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 3 minuty temu, ernie9005 napisał: Cavs-Clippers Cavs in- #41, 2nd WAS '25 Cavs out- #35 LAC in- #35 LAC out- #41, 2nd WAS '25 @Braveheart22 ?? Jak 41 mi dawał Laf za Mooora @LAF o co chodzi? Wymiana do cofnięcia będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 2 minuty temu, LAF napisał: Właśnie kto ma ten 41 ? @Braveheart22 Miałem #11 w 1 rundzie, więc wychodzi #41 w 2 rundzie. Ktoś się nie jebnął czasem w arkuszu? A Qcin niech nie świruje, bo to nie ma żadnego wpływu na Waszą wymianę. Po prostu wybierze o 1 pick później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Teraz, Braveheart22 napisał: Miałem #11 w 1 rundzie, więc wychodzi #41 w 2 rundzie. Ktoś się nie jebnął czasem w arkuszu? A Qcin niech nie świruje, bo to nie ma żadnego wpływu na Waszą wymianę. Po prostu wybierze o 1 pick później ma, ja mam listę 41 prospektów, stad 41 to ostateczny pick z jakim mogę wybierać, z 42 nie ma już nic co mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 I nie ma nikogo w tej 41 co powinni być niżej na twojej liście? Niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 22 minuty temu, Braveheart22 napisał: Miałem #11 w 1 rundzie, więc wychodzi #41 w 2 rundzie. Ktoś się nie jebnął czasem w arkuszu? A Qcin niech nie świruje, bo to nie ma żadnego wpływu na Waszą wymianę. Po prostu wybierze o 1 pick później W arkuszu masz #42a w temacie masz #41 z czym idzie on do Wolves więc gdzieś jest błąd xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 (edytowane) 6 minut temu, ignazz napisał: I nie ma nikogo w tej 41 co powinni być niżej na twojej liście? Niesamowite nie ma, obawiam się ze moja shortlista gdzieś wyciekła, no nic, mówi sie trudno. Wendall Moore jr będzie miał okazje udowodnić swoje talenty w Minneapolis / edit: jednak był, ten kasztan od Cambyego, ale nadal, on był na skraju, mógł się załapać/ Edytowane 18 Czerwca 2023 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 @LAF mial #42 pick Indiany, ktory pozyskal 19.02. w wymianie z @Regis #41 nalezal do Clippers, a teraz w wymianie poszedl do Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 15 minut temu, ernie9005 napisał: @LAF mial #42 pick Indiany, ktory pozyskal 19.02. w wymianie z @Regis #41 nalezal do Clippers, a teraz w wymianie poszedl do Cavs. git, potwierdzam, wszystko gra, 41 znowu w Minnesocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 ehhhh, najpierw Alonzo, teraz Tecu moja shortlista znowu musi zostać zaktualizowana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 1 godzinę temu, ernie9005 napisał: @LAF mial #42 pick Indiany, ktory pozyskal 19.02. w wymianie z @Regis #41 nalezal do Clippers, a teraz w wymianie poszedl do Cavs. Szeryf na posterunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: ehhhh, najpierw Alonzo, teraz Tecu moja shortlista znowu musi zostać zaktualizowana xd Uwielbiam AJaxa. Cudowne jest to jak zdobywając zaledwie parę punktów na mecz, potrafi wznieść drużynę parę poziomów wyżej. Czy to się przełoży w NBA? Pewnie nie, ale mam nadzieję, że chociaż będzie fun to watch Mini, ale wygrywający Ben Simmons? Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 @LAF z tego co widzę, to namieszaliście, ale oficjalnie #41 jest Twój, a #42 Wolves. Nie rób syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Nie , 41 jest @Qcin_69 a mój 42 Wątek z wymianami twierdzi co innego. Nie rób syfu, powtarzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 9 minut temu, karpik napisał: @LAF z tego co widzę, to namieszaliście, ale oficjalnie #41 jest Twój, a #42 Wolves. Nie rób syfu. Oni zastosowali jakiś nielegalny zabieg, że najpierw Qcin w dealu dostał #41, a potem LAF, który takowego nie miał, próbował go zdobyć. Kwalifikuje się to do nałożenia jakiejś kary na te zespoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Mój pick teraz będzie szedł. Szkoda, że oddany, bo zostało jeszcze jedno nazwisko, które brałbym dużo wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 (edytowane) Kupiłem dwa picki, bo za szybko szło, nie ogarniałem takie tempo. Edytowane 19 Czerwca 2023 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Masa wymian z $$$, współczuję osobie która przejmie od januarego to liczenie i robienie podsumowania rocznego wszystkich zespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi