karpik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Jakby co @MarcusCamby nie krępuj się i wybieraj w imieniu Hawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 @MarcusCamby tylko nie handluj pickiem Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 @fluber nie zamulaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 3 minuty temu, karpik napisał: @fluber nie zamulaj! Myślałem że camby wrzuci od razu, sorry za zwłokę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Kings - Ben Sheppard Czy teraz nets i @kolader? Uuu, chyba największy wygrany draftu mówię o zawodniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Uuu, chyba największy wygrany draftu mówię o zawodniku Zobaczymy, w mockach jest raczej daleko, ale ja widzę potencjał. Najwyżej się mocno pomylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Teraz, fluber napisał: Zobaczymy, w mockach jest raczej daleko, ale ja widzę potencjał. Najwyżej się mocno pomylę. Właśnie zdradź co w nim widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Właśnie zdradź co w nim widzisz Przede wszystkim bardzo dobrą trójkę ( choć te wolne są trochę podejrzane) + wymiary, które pokazują potencjał w obronie. Nie miał okazji trenować w topowym programie akademickim, widać wysokie IQ koszykarskie więc mimo wieku widzę upside jak już trafi do NBA. Moim zdaniem powinien być solidnym 2way rolesem w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Oglądałeś Belmont? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 3 minuty temu, ignazz napisał: Oglądałeś Belmont? No co Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Nikt nie widział chyba no może poza meczem IND dlatego mnie to zaciekawiło Bo tam chyba wymiatal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 15 minut temu, ignazz napisał: Nikt nie widział chyba no może poza meczem IND dlatego mnie to zaciekawiło Bo tam chyba wymiatal Na pewno miał bardzo dobry draft combine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Pamiętam, że kiedyś miałem zajawkę na Belmont za czasów Windlera, wtedy widziałem ich kilka meczów, został mi sentyment, Nick Muszyński w Astorii, ale w tym sezonie tylko przełączałem na jakieś fragmenty i śledziłem box score. Śledziłem jak w mockach Sheppard rośnie i po combine faktycznie możliwe, że go w pierwszej rundzie wezmą. To ten typ. Nikt nie psuje picków, bo też prawda jest taka, że jest z 40-45 graczy i z tej grupy każdy może być wybrany w pierwszej rundzie i nie będzie to zaskoczenie. Nie znaczy to, że każdy będzie dobry. Taki draft i myślę, że ten za niecały tydzień będzie dość różnił się od naszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 I to będzie dla nas kolejny dreszczyk emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 26 minut temu, Tecu napisał: Pamiętam, że kiedyś miałem zajawkę na Belmont za czasów Windlera Piękne czasy. Mój człowiek. Szkoda, że kontuzje go przeorały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Właśnie zdradź co w nim widzisz Poza tym raczej bardziej ufam własnej ocenie potencjału niż mockom. Dzięki temu podpisałem tutaj undrafted Konchara i Alvarado, więc jakies tam oko mam do takich rolesow sleeperow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: bardziej ufam własnej ocenie potencjału I tą ocenę bierzesz z highlights czy z czegoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 6 minut temu, Tecu napisał: I tą ocenę bierzesz z highlights czy z czegoś innego? Z highlights, z kontekstu ( rzeczy o których pisałem wyżej) i z tego jacy gracze o jakim skillu powinni fitowac do współczesnej NBA. Ogólnie to bardzo subiektywne spojrzenie, które też czasami kończy się braniem bustow, takich jak Tyler Bey chociazby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Teraz, fluber napisał: Z highlights, z kontekstu ( rzeczy o których pisałem wyżej) i z tego jacy gracze o jakim skillu powinni fitowac do współczesnej NBA. Ogólnie to bardzo subiektywne spojrzenie, które też czasami kończy się braniem bustow, takich jak Tyler Bey chociazby Wszyscy jednocześnie dobrze jak i źle wybieramy. Po prostu i nie znamy się i nie mamy dostępu do pewnych rzeczy no i najważniejsze, to nie my ich rozwijamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Jakieś opinie o Leonardzie Millerze? Ja przyznam się szczerze, ze nie śledziłem rok tej klasy draftu, jak pewnie co po niektórzy @ignazz wybacz, ze nie byłem dostępny teraz to już chyba po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi