Regis Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Do godziny wybiorę, negocjuję jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Za rok będę trejdował po pick, który dzieli się przez 6 z resztą 1, żeby móc sobie ponegocjować 20 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 2 godziny temu, Regis napisał: Do godziny wybiorę, negocjuję jeszcze. Czas minął. @karpik prosimy o autopick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 W samo południe wpada do Rockets Keyonte George @Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 12 minut temu, karpik napisał: W samo południe wpada do Rockets Keyonte George @Regis To teraz chyba Cavs i Knicks. Nie wiem kto jest gm-em Cavs ale można już oznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Skoro wymieniłem pick, to chyba oficjalnie teraz wybiera OKC, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 16 minut temu, MMM2121 napisał: To teraz chyba Cavs i Knicks. Nie wiem kto jest gm-em Cavs ale można już oznaczyć Knicks? @MarcusCamby czy Ty zbierasz picki w razie nieobecności na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Knicks? @MarcusCamby czy Ty zbierasz picki w razie nieobecności na forum? Zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Knicks? @MarcusCamby czy Ty zbierasz picki w razie nieobecności na forum? Ja już wysłałem wczoraj picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) Dzisiaj muszą jeszcze co najmniej 4 picki pójść, także, żeby nie było później płaczu, wybieramy zgodnie z harmonogramem: @człowiek...morza do 18:00 autopick - Nick Smith Jr @MMM2121 do 20:00 autopick - Leonard Miller @fluber do 22:00 autopick - Kris Murray @kolader do 24:00 autopick - Rayan Rupert Edytowane 16 Czerwca 2023 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Teraz, karpik napisał: Dzisiaj muszą jeszcze co najmniej 4 picki pójść, także, żeby nie było później płaczu, wybieramy zgodnie z harmonogramem: @człowiek...morza do 15:30 autopick - Nick Smith Jr @MMM2121 do 18:30 autopick - Leonard Miller @fluber do 21:30 autopick - Kris Murray @kolader do 24:00 autopick - Rayan Rupert To luz, ja jeszcze osobiście wybiorę na 80% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Teraz, MMM2121 napisał: To luz, ja jeszcze osobiście wybiorę na 80% Jakby co skrzynke masz pelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 12 minut temu, Reikai napisał: Jakby co skrzynke masz pelna Zwolniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 8 minut temu, ernie9005 napisał: Zawodnicy, których chciałem wybrać powoli się wykruszają, dlatego rozważę oferty za pick #25. Jak ktoś chce pilnie kogoś wybrać to rozważę oferty w stylu pick 2 rundowy z tego draftu + mile widziany pick 1 rundowy z kolejnych lat. Potrafisz w pierwszym zdaniu podbić wartość towaru który posiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 24 minuty temu, ignazz napisał: Potrafisz w pierwszym zdaniu podbić wartość towaru który posiadasz Dzięki za trafną uwagę. Troche podrasowałem ogłoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 2 godziny temu, fluber napisał: Za rok będę trejdował po pick, który dzieli się przez 6 z resztą 1, żeby móc sobie ponegocjować 20 godzin. Nie przesadzaj, raptem 3 godziny. Nie każdy może sobie na stałą bytność na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Ja bym dal czlowiekowi wiecej czasu na wybor bo nie ma go na forum od dluzszego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) 6 minut temu, bogans2 napisał: Ja bym dal czlowiekowi wiecej czasu na wybor bo nie ma go na forum od dluzszego czasu Z dobroci serca przedłużyłem mu do 18, ale więcej nie będzie. Terminarz draftu nie był tajemnicą i c_m wiedział, że dzisiaj ma wybierać. Reszta też ma więcej czasu, odpowiednio do 20, 22 i 24. Edytowane 16 Czerwca 2023 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) Spory upside ma. Nie bede mowil jaki bo po co :d Ofensywa ok a defensywa z tego co czytalem to da sie ja poprawic. Edytowane 17 Czerwca 2023 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Nick Smith będzie świetnym graczem a @człowiek...morza będzie się chwalił jaki to scouting zrobił Tak to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi