Koelner Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Jeśli przestanę się odzywać, znaczy to że Kolumbia jest niebezpieczna wal w nocha ile wlezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Nam!!Wydawało mi się że niewiele jest mnie w stanie zaskoczyć ,a jednak jestem zaskoczony dosyć mocno,.Mała próbka gdyż jestem dopiero drugi dzień ale Florydę Tajlandię i setki innych miejsc gdzie byłem Wietnam przez swoją inność i egzotyke zjada na śniadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Ja sobie na promocji kupiłem bilety do Japonii na tydzień. Był ktoś? Jakieś rady/uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Teraz, RappaR napisał: Ja sobie na promocji kupiłem bilety do Japonii na tydzień. Był ktoś? Jakieś rady/uwagi? c*** Ci w dupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: c*** Ci w dupę Od dawna wiedziałem, że mnie pragniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Od dawna wiedziałem, że mnie pragniesz jak wrócisz daj relację bo nic tylko zazdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: jak wrócisz daj relację bo nic tylko zazdro Koniecznie. Ostatnia relacja z Kolumbii była palce lizać ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 6 minut temu, LAF napisał: Koniecznie. Ostatnia relacja z Kolumbii była palce lizać ; ] Nie tylko palce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Chój tam z Japoniami za tydzień hotelu w Ha Long zapłaciłem mniej niż za jeden nocleg w Sobieskim a standard porównywalny ze wskazaniem na wietnamski hotel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 https://www.booking.com/hotel/ge/paragraph-resort-spa-shekvetili-autograph-collection.pl.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaLYBiAEBmAEeuAEXyAEV2AEB6AEB-AEDiAIBqAIDuAKXwuOeBsACAdICJGM5M2I2NGU5LTMzMDctNGU4NS1iNWFmLTBhMDg5OTgwMDE1YtgCBeACAQ&sid=76b0e3b972db6fee2213481cfa75c3fb&aid=304142&ucfs=1&arphpl=1&checkin=2023-05-05&checkout=2023-05-08&dest_id=2751294&dest_type=hotel&group_adults=1&req_adults=1&no_rooms=1&group_children=0&req_children=0&hpos=1&hapos=1&sr_order=popularity&srpvid=76b6439953b700ab&srepoch=1675157813&all_sr_blocks=275129401_208924414_2_0_0&highlighted_blocks=275129401_208924414_2_0_0&matching_block_id=275129401_208924414_2_0_0&sr_pri_blocks=275129401_208924414_2_0_0__41772&from_beach_sr=1&from_sustainable_property_sr=1&from=searchresults#hotelTmpl Jak ktoś chce dobry hotel w "miarę tanio" polecam ten. Najlepszy hotel w jakim kiedykolwiek byłem bezkonkurencyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 3 godziny temu, mayor napisał: Nam!!Wydawało mi się że niewiele jest mnie w stanie zaskoczyć ,a jednak jestem zaskoczony dosyć mocno,.Mała próbka gdyż jestem dopiero drugi dzień ale Florydę Tajlandię i setki innych miejsc gdzie byłem Wietnam przez swoją inność i egzotyke zjada na śniadanie A coś więcej o różnicy między Wietnamem a Tajlandią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 35 minut temu, mcreativo napisał: A coś więcej o różnicy między Wietnamem a Tajlandią? Podstawowa różnica to brak tak wielkich nierówności społecznych w Tajlandii bizantyjskie bogactwo potrafi sąsiadować ze skrajnym ubóstwem i nędza . Religia nie wpierdala się w życie Wietnamca tak jak w życie Taja . O ile pamięć mnie nie myli to w Tajlandii było blasphemy law i kary nawet surowe za obrazę religii., Generalnie ludzie wyglądają tutaj na dosyć szczęśliwych.,Edukacja jest na bardzo wysokim poziomie ,.Zaskoczyło mnie tempo rozwoju gospodarki i to nie cyferki i wykresy tylko ilość względnie nowych i całkiem nowych fabryk dodatkowo ich wielkość i to na niewielkim odcinku z Hanoi do Ha Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Byl ktos w Tiranie/Albanii? Jakies must go w okolicach i ciekawe wskazowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 40 minut temu, Reikai napisał: Byl ktos w Tiranie/Albanii? Jakies must go w okolicach i ciekawe wskazowki? W Tiranie nie w Albanii tak, polecam miasto tysiąca okien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 4 minuty temu, RappaR napisał: W Tiranie nie w Albanii tak, polecam miasto tysiąca okien Dobra szamka tam pewnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, Reikai napisał: Dobra szamka tam pewnie? Bardzo, lubię, taki klimat Gruzji, lepszą pogodą i morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 23 minuty temu, Reikai napisał: Byl ktos w Tiranie/Albanii? Jakies must go w okolicach i ciekawe wskazowki? Byłem w ostatnie wakacje z dziećmi , w tym roku mamy jechać w sierpniu na wesele plus kilka dni nad morze.Trudno mi powiedzieć odnośnie jakichś wskazówek, gdyż cały pobyt był zorganizowany przez moich znajomych , a trudno ich zaliczyć do kategorii powiedzmy everyday people.,Sama Tirana spoko , ale do morza daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Godzinę temu, RappaR napisał: Bardzo, lubię, taki klimat Gruzji, lepszą pogodą i morzem Rappar no nie bądź taki powściągliwy, napisz coś więcej jak tam było, jesteśmy ciekawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Godzinę temu, rw30 napisał: Rappar no nie bądź taki powściągliwy, napisz coś więcej jak tam było, jesteśmy ciekawi W Albanii w ogóle nie ma imprez, kobiety po 21-22 są zamykane w domach i na ulicach i w barach/restauracjach są absolutnie tylko faceci, praktycznie nikt nie mówi po angielsku i to takim podstawowym angielskim, że ciężko cokolwiek kupić w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Byl ktos w Fort Lauderdale? @Koelner @RappaR Warto? Fajne oferty sa na wakacje, blisko do Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi