nba2midnight Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Kevin O'Connor @KevinOConnorNBA Sources: Free agent Paul Millsap is expected to draw interest from the Trail Blazers. Millsap turns 36 this season and is well past his prime, but he still offers leadership, tough defense, and shooting. Portland’s bigs got wrecked by AD, a reliable vet like Millsap could help. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignem-feram Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Z dużą ostrożnością podchodzę do tego transferu Suns. Jeśli prawdą jest, że Booker grymasił, to wiadomo, że musieli coś zrobić, ale nie wiem czy Paul jest tą właściwą opcją. Podstawowe problemy to wiek i zdrowie. Z reguły w ostatnich latach kończył swoją przygodę dość wcześnie. Miał potem ładnych parę miesięcy na odpoczynek, regenerację itp. Teraz gość skończył sezon ledwie 2 miesiące temu, a już za miesiąc zaczyna nowy. Trochę szybko. Ja wiem, że tam w Suns mają/mieli mega sztab medyczny który Nasha trzymał w mega zdrowiu póki u nich grał, ale mimo wszystko ryzyko spore. A biorąc pod uwagę co oddają, to jeszcze większe, że im się to wyp... z hukiem i Booker i tak puści ich kantem. A o p-o wcale łatwiej być nie musi. Wypadnie zapewne OKC, być może Rockets, ale dojdzie GSW, mocno naciska NOP, a i Grizzlies nie są przegrani na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Bulls odpuścili sobie Dunna. Nie rozumiem tego akurat. Ja wiem ,że on jest dość ułomny w ataku ale mam wrażenie ,że się poprawił a w obronie to jest TOP 5-10 wśród niskich.. Tak realnie to mam nadzieje ,że Jazz go pozyska zamiast tego Mudiaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 (edytowane) KC Johnson: The Bulls plan to not issue a qualifying offer to Kris Dunn, per sources. The Clippers are among several teams expected to show interest in the soon-to-be-free-agent guard. Can also confirm Bulls will extend qualifying offer to Denzel Valentine, which @Darnell Mayberry had 1st. – via Twitter KCJHoop -The Lakers reportedly made a bid for Jrue Holiday before moving onto Dennis Schröder. https://silverscreenandroll.com/2020/11/16/21570604/lakers-offered-trade-package-for-jrue-holiday-kyle-kuzma-dennis-schroder?utm_campaign=silverscreenandroll&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter Edytowane 17 Listopada 2020 przez nba2midnight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 13 minut temu, ely3 napisał: Bulls odpuścili sobie Dunna. Nie rozumiem tego akurat. Ja wiem ,że on jest dość ułomny w ataku ale mam wrażenie ,że się poprawił a w obronie to jest TOP 5-10 wśród niskich.. Tak realnie to mam nadzieje ,że Jazz go pozyska zamiast tego Mudiaya W tym sezonie z mocnym wskazaniem na TOP5, a atak Bulls też ładnie prowadził. Niespodziewana decyzja. Ale chyba coś większego Bulls szykują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Sam Amico @AmicoHoops With significant room under salary cap, Hawks prepared to make significant offer to Nets free agent Joe Harris, league sources tell @AmicoNewsNews @Outkick - Hoop Central @TheHoopCentral James Harden’s “intention” is to land on the Brooklyn Nets. He has spent time in recent weeks in LA working out with KD and Kyrie, via @wojespn If HOU trades Harden, they have made it clear around the league they want a “massive haul” in return. (via @wojespn on @SportsCenter) Edytowane 17 Listopada 2020 przez nba2midnight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 szkoda tego Oubre strasznie jedna z najlepszych 3/4 nowoczesnych w lidze gosc broni rzuca za 3, jest clutch, ma strasznie duzy potencjal, nie wiem czy bym go oddal za cp3 szczerze okc znowu zajebalo fajnego prospecta nastepnemu zespolowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: W tym sezonie z mocnym wskazaniem na TOP5, a atak Bulls też ładnie prowadził. Niespodziewana decyzja. Ale chyba coś większego Bulls szykują. No to jest jakaś porażka, bo dunn jest 2x lepszy od denzela! Do tego elitarny defensor Jego problemem były małe urazy, które wyłączały go łącznie na sporą liczbę spotkań Ale jest to też argument przeciwko Valentynce! Ktokolwiek Chrisa ustrzeli z FA będzie bardzo zadowolony! No i to mój ulubiony gracz w rotacji... Słabo oj słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Gdy wstajesz wcześnie rano w czasie offseason i odpalasz twitterka: Powiedzieć, że Bucks poszli all-in, to nic nie powiedzieć. Malcolm Brogdon < Eric Bledsoe i George Hil < Jrue Holiday w contract year minus tryliard picków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Bledsoe, Hill, 3 picki w 1 rundzie i dwa swapy za właściwie jeden rok holidaya ( bo w kolejnym ma chyba po) to okrutnie drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 cp3 >>> Holiday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 seriously Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) Szkoda ze nie cp3, ale i tak piątka: Jrue, Bogdan, Middleton, Giannis, Lopez Deal po Bogdana jeden z lepszych w ostatnim czasie. Sacto zaś jak zwykle, ruch bez większego sensu dla nich. W HOU narzekali prawie wszystcy gracze z wyjątkiem Covingtona, no to go wymieniono do Portland Edytowane 17 Listopada 2020 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignem-feram Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 1 godzinę temu, fluber napisał: Bledsoe, Hill, 3 picki w 1 rundzie i dwa swapy za właściwie jeden rok holidaya ( bo w kolejnym ma chyba po) to okrutnie drogo. Ja wiem czy drogo? Bucks mają teraz silną paczkę, więc najbliższe 2 picki będą słabe. Ruchy jakie poczyili mogą przekonać Antka do pozostania, czyli dalsze też wiele słabsze nie będą. A nikt nie powiedział, że Jrue nie zostanie tam dłużej. Dla mnie ten ruch + Bogdanovic to świetne deale bez naruszania podstawy zespołu w osobach Antka i Krisa. Na ławkę garść weteranów i zobaczymy co pokaże trener. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 36 minut temu, BMF napisał: seriously Za to tutaj wygląda to na promocję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 39 minut temu, BMF napisał: seriously Dawna plotka , która wypaliła . Szkoda Bobana , dla mnie jasny punkt tej ekipy w porównaniu do Foxa/Hielda , miał wszystko czego oni nie mieli - bball iq , shot selection . Dla mnie mega wzmocnienie dla BUCKS , przy ich obronie będzie można go ładnie ukryć . A co tam poszło do Kings ? Jakiś kusz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 2 godziny temu, fluber napisał: Bledsoe, Hill, 3 picki w 1 rundzie i dwa swapy za właściwie jeden rok holidaya ( bo w kolejnym ma chyba po) to okrutnie drogo. To zależy jak na to spojrzysz. Tegoroczny draft jest słaby , Bledsoe kolejne PO gra fatalnie . Potencjalne wymiany wyborów draftowych nie nastąpią bo moim zdaniem obecnie pójdzie info e extension Giannisa. Więc jedyne co tak naprawdę oddaja to rezerwowy gracz Hill i dwa wybory.. Holiday ma PO ale jak pokazuje obecna rzeczywistość akurat z takiej grubej umowy się nie wycofa. Dla mnie to są dwa bardzo dobre ruchy Bucks.. Oczywiście ławka wygląda teraz trochę słabo ale oni spokojnie z rynku pozyskają graczy za jakieś minima albo MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 (edytowane) picki są przeceniane, ilu lat potrzeba, aby zamieniły się w realną wartość dla zespołu? Bledsoe, Hill nie stanowili żadnej wartości dla Bucks w PO. Jrue to gwarancja jakości. Bogdanovic tak tanio, że nie ma co gadac. Szacun dla GM za te ruchy. Edytowane 17 Listopada 2020 przez pdxpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Nie rozumiem, po co Kings ten szrot, który wzięli w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 7 godzin temu, MarcusCamby napisał: W tym sezonie z mocnym wskazaniem na TOP5, a atak Bulls też ładnie prowadził. Niespodziewana decyzja. Ale chyba coś większego Bulls szykują. No też go mam tak ok 5 miejsca ale nie chciałem przesadzać. Tak czy siak nie rozumiem tego ruchu Bulls nawet jeśli w drafcie poluja na pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi