Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mich@lik Opublikowano 7 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Zmieniając temat. Przegapiłem, ale w przyszłym roku się poprawie. Wczoraj stuknęło wielu z nam 19 a tu jeszcze parę lat na poprzedniej domenie @Borys @gimmie @Maxec @spabloo @Stromile @Mar @Monty @PI3TR45 @Rigel @Szak @Wróbel etc... jeżeli kogoś pominąłem przepraszam. Czujecie, ile to już lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 To tylko świadczy o tym, że jesteśmy starzy aczkolwiek pamiętam moje początki tu, jak i fakt przymusowej migracji z e-basketu, który upadł i trzeba było znaleźć nowy dom. Jak widać forum tym domem okazało się być na dłuższy czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Pół roku wcześniej urodził się Sochan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Jesteśmy pokoleniem pamiętającym narodziny internetu Ale to zapieprza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ale ten czas leci;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 11 godzin temu, Mar napisał: To tylko świadczy o tym, że jesteśmy starzy aczkolwiek pamiętam moje początki tu, jak i fakt przymusowej migracji z e-basketu, który upadł i trzeba było znaleźć nowy dom. Jak widać forum tym domem okazało się być na dłuższy czas. Z tego okresu pamiętam jak vs forum e-basketu tutaj była ograniczona wolność słowa i Jacek Gmoch prowadził inkwizycję a @rw30 wpadł z tematem łapu capu i chyba @buła Ha z @buła tego samego dnia się rejestrowaliśmy więc to był atak uchodźców z e-basketu tego dnia - 25 październik 2009 @rw30 też tego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 ja pamiętam to tak, że uchodźcy z ebasketu nie byli tu mile widziani, bo uważano nas za prymitywów ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 6 godzin temu, lorak napisał: ja pamiętam to tak, że uchodźcy z ebasketu nie byli tu mile widziani, bo uważano nas za prymitywów ; ] Uważano? Dlaczego czas przeszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Teraz już nikt nie odróżnia, kto i skąd. Jak kiedyś NBA, ABA, whatever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 W dniu 30.01.2023 o 14:09, ely3 napisał: Ze zmutkiem przyjmuje Twoją decyzję ale naprawdę uważam ,ze opcja ignoruj ułatwi by ci życie i zepwniła spokój . Przecież mozesz funkcjonować ignorując całkowicie wpisy osoby z którą się fundamentalnie nie zgadzasz nieprawdaż? dokladnie i January wie jak klikac ignory, jak mu Vala nie sprzedałem to kliknął, nawet pomimo przeprosin W dniu 30.01.2023 o 15:32, julekstep napisał: ely3 nie umie w klikanie mi kiedyś dał bana jak słał ostrzeżenie bosz takiemu prawijnemu userowi za co to bylo, znowu zaszalałeś w polytycznym ty chultayu W dniu 30.01.2023 o 20:50, fluber napisał: Nikt tu nie banuje za głupotę. oszolomstwo i głupota to sól tej ziemi, dzieki temu juz 15 rok tu sie męczę, prawie jak wspomniana stara gwardia W dniu 30.01.2023 o 23:20, ely3 napisał: Plus wtedy dość ostre obrażanie Ukraińców... a po ruskiech jechać można, nie mowie putinach i innych highlife kmiotach, ale takich zwyklych bazarowych babuszkach W dniu 8.02.2023 o 15:16, ignazz napisał: Uważano? Dlaczego czas przeszły? dokładnie, ci z e basketu myśla ze my nie wiemy nie pamietamy kto jest kto, ale stara gwardia wie i czuwa PS a co ak w ogóle to trafilem na ten zacny temat bo mnie sie sen, a moze jawa to była, przydazyl ze Borys umywa rece od tego e-nba przybytku, moze ma to zwiazek z tym jakimś bedziewiem obok emotek, zrobilibysta cos z tym, jest tu jakiś gospodarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Czy ktoś z adminów nie ujednoliciłby tematów z PO? Wygląda to chaotycznie a mogłoby być jedno wspólne nazewnictwo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 No nie wymagają ode mnie żebym pisał po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 12 minut temu, ptak napisał: No nie wymagają ode mnie żebym pisał po angielsku. od ciebie raczej nikt nic nie wymaga , ale kiedys borys poprosil o inna forme zapisu tematow meczowych aby byly latwiejsze do wyszukania gdyby jakis random z netu szukal wiadomosci o danej serii , korzystasz za darmo , wiec chyba nie problem lekko zmodyfikowac nazwe tematu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 na pewno jakis anglojezyczny 'random' z sieci bedzie szukac tresci n/t nba w polskim internecie. na pewno!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 19 godzin temu, kcp78 napisał: na pewno jakis anglojezyczny 'random' z sieci bedzie szukac tresci n/t nba w polskim internecie. na pewno!... Jeszcze zanim wyszedłeś spod stołu rodziców ustaliliśmy na tym forum pewien schemat zakładania tematów Nie podoba się? Idź na Onet będziesz pasował jak ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 1 godzinę temu, josephnba napisał: Jeszcze zanim wyszedłeś spod stołu rodziców ustaliliśmy na tym forum pewien schemat zakładania tematów Nie podoba się? Idź na Onet będziesz pasował jak ulał Daruj sobie chamskie teksty, typie, nie jesteśmy kolegami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 6 minut temu, kcp78 napisał: Daruj sobie chamskie teksty, typie, nie jesteśmy kolegami... Zdecydowanie nie jesteśmy Chamsko się do kolegów nie odzywam Sens wypowiedzi jednak się nie zmienia Ustaliliśmy lata temu schemat zakładania tematów i tak jest przejrzyście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Godzinę temu, josephnba napisał: Zdecydowanie nie jesteśmy Chamsko się do kolegów nie odzywam Sens wypowiedzi jednak się nie zmienia Ustaliliśmy lata temu schemat zakładania tematów i tak jest przejrzyście zatem mogles, zachowujac sens wypowiedzi, ograniczyc sie do meritum, prawda? wycieczki personalne sobie daruj. mam dosc twoich ciaglych zaczepek. masz ochote pobawic sie w piaskownicy, zapros 'kolegow'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 PDW @Koelner!!! p.s: dobra robota modzi, trzymac tego hultaja krociutko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 19 minut temu, julekstep napisał: PDW @Koelner!!! p.s: dobra robota modzi, trzymac tego hultaja krociutko! O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi