Skocz do zawartości

wojna na ukrainie

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, BMF napisał:

Albo wydalasz dyplomatów, albo zapewniasz im 'bezpieczeństwo' i traktujesz jak dyplomatów: a tak będzie pożywka dla rosyjskiej propagandy i jakiś odwet w zamian. 

ale ja nie napisałem, że to popieram, ale ochronę to sobie chyba sam mógł ogarnąć, a tu widać, że go to chyba zaskoczyło

w ruskiej TV i tak propoganda leci 24h, jeden oblany farbą aparatczyk niewiele tu zmienia

30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

?

A jak byś to nazwał? 

Z resztą, pojawiło się już w kilku miejscach info, że to nie nasi zrobili. Ale na Polskę pójdzie cały przekaz na świat. To nie są cywilizowane metody. 

Więcej nie będę pisał, bo ely mi bana da za u-word lub coś podobnego. 

Teraz, matek napisał:

A jak byś to nazwał? 

Z resztą, pojawiło się już w kilku miejscach info, że to nie nasi zrobili. Ale na Polskę pójdzie cały przekaz na świat. To nie są cywilizowane metody. 

Więcej nie będę pisał, bo ely mi bana da za u-word lub coś podobnego. 

no, ale skoro typ nie chciał ochrony, to co się dziwisz, że jakiś oszołom się do niego zbliżył?

6 minut temu, jack napisał:

Kretyn wpakował się w tłum bez ochrony. Dobrze, że tylko na oblewaniu farbą się skończyło a nie ostrym wpierdolu albo i gorzej. 

Jak na mój gust, to dobrze wiedział co robi.

Tym razem skoordynowali i rzecznik nie napisał o incydencie wcześniej, niż miał miejsce.

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał:

no, ale skoro typ nie chciał ochrony, to co się dziwisz, że jakiś oszołom się do niego zbliżył?

No tylko ,ze to jest zadanie polskich służb by go chronić nawet jak nie chce i mu zapewnić szpaler by mógł złożyć te kwiaty w spokoju,.

Ambasador ma immunitet - nie chciałbym teraz czytać ,ze tkoś oblał kwasem naszego ambasadora w Moskwie a jeśli jeszcze jak piszesz to była prowokacja to tym bardziej polskie służby dały ciała bo dały się rozegrać Rosjanom..

3 minuty temu, ely3 napisał:

No tylko ,ze to jest zadanie polskich służb by go chronić nawet jak nie chce i mu zapewnić szpaler by mógł złożyć te kwiaty w spokoju,.

Ambasador ma immunitet - nie chciałbym teraz czytać ,ze tkoś oblał kwasem naszego ambasadora w Moskwie a jeśli jeszcze jak piszesz to była prowokacja to tym bardziej polskie służby dały ciała bo dały się rozegrać Rosjanom..

patrząc na zacietrzewienie naszych rządzacych, to mogło być świadome nieudzielenie mu ochrony, jak zwykle szczekanie na lewo i prawo, a konsekwencje? to tam może później pomyślimy

2 minuty temu, Koelner napisał:

To nie ma znaczenia. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca bo to słabo świadczy o naszych służbach. Jeśli chcemy by w obcym kraju nikt nie napadał na naszych dyplomatów to powinniśmy chronić obcych.

Jak jestem średnio prorosyjski tak tu będe rozumiał ich słuszne oburzenie na te wydarzenia

11 minut temu, ely3 napisał:

To nie ma znaczenia. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca bo to słabo świadczy o naszych służbach. Jeśli chcemy by w obcym kraju nikt nie napadał na naszych dyplomatów to powinniśmy chronić obcych.

Jak jestem średnio prorosyjski tak tu będe rozumiał ich słuszne oburzenie na te wydarzenia

To ja wiem ale z drugiej strony to c*** mu w dupę