SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: bylo pisac przed etapem to bym wzial ten balast Iverka Za salary mógłbym dać Scott+Gill+Haywood co najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 phi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 4 minuty temu, january napisał: Smith za MLE to trochę przesada co nie ? Nie podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Złożyłem oferty Allenowi i Boshowi. Załóżmy, że Allen ze mną nie podpisze, a Bosh tak. Wtedy tracę miejsce na maxa? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Teraz, BMF napisał: Złożyłem oferty Allenowi i Boshowi. Załóżmy, że Allen ze mną nie podpisze, a Bosh tak. Wtedy tracę miejsce na maxa? xD nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Pytam, bo nie wiem, czy ta kolejność ofert jest traktowana mocno ,,literalnie''. Teraz, julekstep napisał: nom Trochę bezsens. Trochę smutno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 jak sie nad tym zastanowic to wcale to nie jest bezsens generalnie birdy w teamach z cap space to mocno tricky sprawa ale to tylko dodaje depth do FA (zastrzegac czy nie, czy walic super oferty za wolny hajs czy ryzykowac ze stealami itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Bezsens, bo wiadomo, jaka kolejność byłaby w rzeczywistym świecie. To, że ta wersja jest bardziej interesująca z perspektywy gierki, to właśnie widzę, bo ten Allen to trochę być albo nie być dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 2 godziny temu, january napisał: Smith za MLE to trochę przesada co nie ? Eeee tam, 3 czy 4 etap i będzie więcej takich przecen, jest sporo fajnych weteranów na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Pojebałem godziny, myślałem że do 20 czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 4 minuty temu, kolader napisał: Pojebałem godziny, myślałem że do 20 czas Co za różnica, grosze dajesz, nikt nie podpiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Teraz, SlaKB napisał: Co za różnica, grosze dajesz, nikt nie podpiszę Okur też w zeszłym FA miał wyższe oferty a przyszedł do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 1 minutę temu, kolader napisał: Okur też w zeszłym FA miał wyższe oferty a przyszedł do mnie w 1szej turze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: w 1szej turze? W 3 albo 4, co nie znaczy że nie warto próbować. Wiadomo że dziś podpisze max 10 grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 1 minutę temu, kolader napisał: W 3 albo 4, co nie znaczy że nie warto próbować. Wiadomo że dziś podpisze max 10 grajków w 1szej turze za minimum to może podpisze ktoś z 3ciej setki albo i dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 26 minut temu, kolader napisał: W 3 albo 4, co nie znaczy że nie warto próbować. Wiadomo że dziś podpisze max 10 grajków Pójdą maxy i do tego 3 czy 4 kontrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 @Roger - xeroboy Teraz, january napisał: A co jak mi podpiszą wszyscy? Mogę mieć przez chwilę więcej niż 15 graczy czy co? nie - strzelam, że wtedy gierka leci randomem tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 3 minuty temu, january napisał: A co jak mi podpiszą wszyscy? Mogę mieć przez chwilę więcej niż 15 graczy czy co? Gra podpisuje tylko do 15 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 nom rzuciły się sępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Sorry za brak przekreśleń, z komórki nie umiem na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi