julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) ok to zaraz dorzuce birda wejdowego bird dodany, salary Hawks w temacie FA zupdejtowane Edytowane 4 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 19 godzin temu, eMeS napisał: I przy takiej mamonie i tak małej liczbie dobrych zawodników btw największy steal draftu według mnie - ramon sessions Sessions ma szansę na fajnego rolesa, ale w tym drafcie jak tak patrzę to mało jakiś kozaków, ale nie zdziwię się jak jakieś 2-3 nazwiska nawet z drugiej rundy będą przydatnymi rolesami. Największym wygranym draftu oczywiście Raptors, którzy mieli najwięcej farta w losowaniu i mają u siebiedrugiego najlepszego gracza tego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 4 minuty temu, january napisał: Cóż, zobaczymy jak to wyjdzie, dla mnie po próbnych simkach jednak było Gasol>Oden. No, ale zawsze może być to urok za małej (25) próbki. Gasol powinien być bardziej kompletnym graczem, ale Oden za to może być rozpierdalaczem w D (podejrzewam, że poziom takiego Mourninga (oczywiście tego z simki) to jego sufit) btw dziwna decyzja @Roger z brakiem zastrzeżenia praw do Allena za którego poleciał Dirk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 3 minuty temu, january napisał: Btw czemu aż 3 (a nie 2 jak ostatnio tu mieliście) dni na etap FA? potem pewnie przyspieszy szczególnie że z tego co widzę znów wszyscy się czają na ostatnie 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 2 godziny temu, SlaKB napisał: btw dziwna decyzja @Roger z brakiem zastrzeżenia praw do Allena za którego poleciał Dirk.. Po fa będę mądrzejszy, czy to dobra decyzja byla. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) 7 minut temu, Tecu napisał: 2. Gary Payton - full MLE* 3 lata, 0% Jakby coś było nie tak to dajcie znać. ja nie rozumiem tego zapisu bo full MLE* to przecież 5 400 000, 5 lat, 10% zakładam że tu chodzi o 5 400 000, 3 lata, 0% - ale to proponowałbym właśnie zapis jak przy grajkach podpisywanych za pomocą bird rights - 5 400 000, 3 lata, 0% (MLE*) Edytowane 5 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 8 minut temu, julekstep napisał: ja nie rozumiem tego zapisu bo full MLE* to przecież 5 400 000, 5 lat, 10% zakładam że tu chodzi o 5 400 000, 3 lata, 0% - ale to proponowałbym właśnie zapis jak przy grajkach podpisywanych za pomocą bird rights - 5 400 000, 3 lata, 0% (MLE*) Masz rację. Mam skasować i jeszcze raz? Full odnosiło się do 5,4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Tecu napisał: Masz rację. Mam skasować i jeszcze raz? Full odnosiło się do 5,4. si -> tak będzie najlepiej (tylko nie edytuj nic poza tym pls ) Edytowane 5 Czerwca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 To skontruję Ridnoura w osobnym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: To skontruję Ridnoura w osobnym poście tylko już nie mi go skontrujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Ktoś powinien w imieniu @MarcusCamby złożyć ofertę dla Jose @Qcin_69 albo zarząd komisaryczny czyli ja i @Krzemo Przy okazji @Qcin_69 ogarnij swoją ofertę dla Kidda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Ktoś powinien w imieniu @MarcusCamby złożyć ofertę dla Jose @Qcin_69 albo zarząd komisaryczny czyli ja i @Krzemo Przy okazji @Qcin_69 ogarnij swoją ofertę dla Kidda napisałem już PMa do Qcina z zapytaniem o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Powie mi ktoś dlaczego nie zastrzeglem birdow do Andersena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Powie mi ktoś dlaczego nie zastrzeglem birdow do Andersena? ja wiem ja wiem! bo jesteś słabym GMem! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Teraz, julekstep napisał: ja wiem ja wiem! bo jesteś słabym GMem! xD Przez to, że tak szybko odpadłem to zapomnialem o nim, szkoda że nie zagrzeje dłużej miejsca w Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 btw @Krzemo @SlaKB skad takie zdziwienie na propozycje dla Ridnourea od @eMeS wiadomka ze teraz wiecej GMow to ceny pojda w gore a Ridnour ma papiery na b.fajnego grajka, gdzie stale 8 baniek/rok wyglada dosc rozsadnie tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Moim zadaniem to za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 6 minut temu, january napisał: Na spokojnie, podpiszę go za MLE, a Ty mi za kilka miesięcy rzucisz za niego 1st roundera jak w poprzednim sezonie Nie no, na szybko zerknalem na roster i mam już plan na to FA, szkoda Andersena ale nie będzie mi jakoś potrzebny jak wszystko pójdzie ok. + czuję w kosciach, że moje trio młodziaków odpali na tych campach i albo spakuję ich za gwiazdę albo będę miał najlepszą ławkę w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 5 minut temu, julekstep napisał: btw @Krzemo @SlaKB skad takie zdziwienie na propozycje dla Ridnourea od @eMeS wiadomka ze teraz wiecej GMow to ceny pojda w gore a Ridnour ma papiery na b.fajnego grajka, gdzie stale 8 baniek/rok wyglada dosc rozsadnie tbh Cavs mają solidnego Andersona i birdy do Thomasa, ja celowalbym w SFa lub jakiegoś centra, żeby załatać prawdopodobną dziurę po Perku (chyba, że @eMeS planuję go przepłacic) Tym bardziej, że Thomas nie jest pierwszej młodości i to ostatni dzwonek, żeby zbudować coś z nim jako liderem 4 minuty temu, january napisał: Ridnour w próbnych simkach machał często MVP finals, all-D 1st team, nawet all-NBA się tam zdarzyło. Dobrze, że ktoś mu godny hajs rzucił. Nie to co Kittlesowi, Mourningowi i Scottowi na przykład... Jak będziesz rzucał kościami (simkował) training camps to podejrzanie zabrzmiało o tym co czujesz w kościach xD Spokojnie, jutro wieczorem będzie tutaj młyn, poza tym Mourning czy Scott za drobne nie podpiszą i tak. Będę simowal do skutku a tak poważnie to Nelson dalej ma papiery na sensownego startera, ale brakuje mu jednego porządnego campa, Williams to jest kasztan i z niego raczej nic nie będzie (chociaż oczywiście zdarzają się niespodzianki) a największe nadzieję pokładam w Milesie, który ma papiery na fajnego 3&D Ciekawe co Melo zrobi Kasa jednak sporo większą w GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 6 minut temu, january napisał: Nie to co Kittlesowi, Mourningowi i Scottowi na przykład... Kittles to Twoja prywatna wojenka, Scott to stary pierdziel ale licze ze Mourninga to ktos policytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi