matiwrona Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 6 minut temu, Tecu napisał: @matiwrona Twoja kolej w drafcie. już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Oznaczajcie GMów będzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @elwariato Teraz Twoja kolei w drafcie. Oznaczajcie następnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 25 minut temu, january napisał: @julekstep sprawdź czy na 100% ten mój i Qcina deal przechodzi mam gosci - dopiero za kilka h bede w stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, january napisał: (rookasy muszą być ofk najpierw podpisane) btw @Ashigaru i @Sylvinho. nie przedłużajcie za bardzo, nikt tych picków pewnie nie chce Po pierwsze - nie rządź się. Po drugie - nie bądź taki mądry. Po trzecie - nie ma za co. Po czwarte, nie płacz. xD @cvbe przepraszam, ale musiałem. Edytowane 31 Maja 2020 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) 10 minut temu, january napisał: Siedź już lepiej cicho po tym co odwalałeś w negocjacjach - dwukrotnie robiąc sobie z gęby cholewę, wystarczy tej żenady. Chcesz chusteczkę? Pograłem sobie, a finalnie i tak dostałeś znacznie więcej niż powinieneś. Edytowane 31 Maja 2020 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 no to kto będzie tym stealem 1rd? mi poza wybranymi przeze mnie ten Neall i Brooks podobali mnie się, a no i jeszcze myślał jak czy Aflaflo zamiast Rumuna nie podebrać, plus zagwozdkę czy Mirzę czy Tolivera. Brooks niezły w ataku i szybki ale za czasów kariery zawsze mnie wku... to mówię nie bierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 46 minut temu, elwariato napisał: no to kto będzie tym stealem 1rd? mi poza wybranymi przeze mnie ten Neall i Brooks podobali mnie się, a no i jeszcze myślał jak czy Aflaflo zamiast Rumuna nie podebrać, plus zagwozdkę czy Mirzę czy Tolivera. Brooks niezły w ataku i szybki ale za czasów kariery zawsze mnie wku... to mówię nie bierę Afflalo ma świetny rzut, jak ogarnie obronę to będzie fajny roles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 A z tego Graya coś będzie? Jakiś rezerwowy C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Afflalo ma świetny rzut, jak ogarnie obronę to będzie fajny roles. Waptpie czy on kiedykolwiek osiągnie choć przeciętny poziom. Bez tego będzie kompletnie niegrywalny dla drużny, która chce coś osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Fazekas to moj sleeper w tym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Waptpie czy on kiedykolwiek osiągnie choć przeciętny poziom. Bez tego będzie kompletnie niegrywalny dla drużny, która chce coś osiągnąć. No w obronie jest cieniutki póki co, ale jak na ten draft ma sporo potencjału więc daje jakieś nadzieję, a trójkę już niedługo może mieć na poziomie najlepszych w tym względzie. 8 minut temu, cvbe napisał: A z tego Graya coś będzie? Jakiś rezerwowy C? Zależy od campów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Teraz pytanie czy po campach Affalo dogoni Thabo w obronie czy jednak Thabo rzutowo Affalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 3 minuty temu, january napisał: Btw, czekamy na Marcusa, czy CPU ? @Qcin_69? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: @Qcin_69? Będę pickowal za Marcusa, Camby jest na razie afk, i potrzebuje czasu poza forum, na razie postaram sie mu przystealowac w simce ale jak za 2-3 tygodnie nic sie nie ruszy to niech ktos z większym doswiadczeniem przejdzie ten team- poki nic istotnego sie nie dzieje to postaram sie pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Będę pickowal za Marcusa, Camby jest na razie afk, i potrzebuje czasu poza forum, na razie postaram sie mu przystealowac w simce ale jak za 2-3 tygodnie nic sie nie ruszy to niech ktos z większym doswiadczeniem przejdzie ten team- poki nic istotnego sie nie dzieje to postaram sie pomoc NOH sa w takiej sytuacji, ze na FA i tak nic wielkiego nie podzialaja - ciezko tez bedzie cos zepsuc jak mozesz to dla mnie jest spoko zebys tymczasowo te podstawowe pierdoly odbebnil (FA potrwa pewnie ze 2 tyg). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Na FA trzeba będzie powalczyć o Calderona, a później dać komuś sensownemu MLE, w resztę uzupełnić minimami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) 6 godzin temu, january napisał: @julekstep sprawdź czy na 100% ten mój i Qcina deal przechodzi przeszło (obaj mieliście zapas w cap space więc luźniutko - birdy dodam na koniec draftu) dodatkowo zupdejtowałem rostery na stronce (tej z html) żebyście mogli pooglądać swoje dream teamy lol W dniu 27.05.2020 o 05:38, Pablo81 napisał: QO dla Okafora od Spurs. po wzięciu Belinelliego nie zmieścisz się w capie z QO dla Okafora (pierwszy rok to 13,5 bańki) pokombinuj może jakieś trejdy do końca draftu (ew. cut Bynuma rozłóż na dwa lata -> wtedy powinno się zmieścić*, ale sprawdź jeszcze) * pamiętaj że potrzebujesz min ok 350 k na 12tego grajka do rotacji Edytowane 31 Maja 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 38 minut temu, julekstep napisał: (ew. cut Bynuma rozłóż na dwa lata -> wtedy powinno się zmieścić*, ale sprawdź jeszcze) Zcutowałem Bynuma na dwa lata. Ile jest hardcap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Zcutowałem Bynuma na dwa lata. Ile jest hardcap? 80 baniek (pamiętaj też że masz Hinricha do podpisania ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi