Qcin_69 Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, BMF napisał: A mogę jeszcze zrezygnować z tego 2nd roundera? Nie możesz, już ktoś o to pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie możesz, już ktoś o to pytał @geniuz - ale on chciał zrobić dokładnie odwrotnie (cofnąć rezygnację) może się dogadacie po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @geniuz jakby co oddam swojego 2nd roundera, jak nie to chętnie bym z niego zrezygnował - a jak nie mogę, to już trudno, ale trochę bieda, w realu 2nd roundery nie mają żadnych capholdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 (edytowane) A tak ogólnie to czemu ma służyć tą zasada, że wcześniej trzeba się zadeklarować o rezygnacji? Nie prościej w czasie draftu przy okazji swojego wyboru napisać, że rezygnuje? Chciałem kogoś, poszedł wcześniej, rezygnuję. @BMF W razie czego mogę przyjąć jakiś 2nd rounder. Edytowane 29 Maja 2020 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 26 minut temu, Tecu napisał: A tak ogólnie to czemu ma służyć tą zasada, że wcześniej trzeba się zadeklarować o rezygnacji? Nie prościej w czasie draftu przy okazji swojego wyboru napisać, że rezygnuje? Chciałem kogoś, poszedł wcześniej, rezygnuję. @BMF W razie czego mogę przyjąć jakiś 2nd rounder. Ta zasada jest po to, żeby nie było takich sytuacji na właśnie. Jeśli ktoś chce coś zyskac na rezygnacji musi coś stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Draftujcie szybciej, już 5 razy zmieniłem taktykę na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 męcz @Sylvinho. (jeszcze jakieś 4h do CPU picka ma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 2 minuty temu, eMeS napisał: Draftujcie szybciej, już 5 razy zmieniłem taktykę na FA Uno momento Negocjacje cały czas się toczą także jak coś do północy pewnie wybiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 7 minut temu, Sylvinho. napisał: Uno momento Negocjacje cały czas się toczą także jak coś do północy pewnie wybiorę. To wyślij mi przy okazji jakąś propozycje przynajmniej : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 10 minut temu, Sylvinho. napisał: Negocjacje cały czas się toczą Jakby co, ja też chętnie pohandluję pickiem. ]; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Dlaczego Okafor jest znowu C? Czy mogę jeszcze zastrzec Birda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 17 minut temu, Pablo81 napisał: Dlaczego Okafor jest znowu C? Czy mogę jeszcze zastrzec Birda? z pozycją to nie wiem ocb (ja nic nie zmieniałem) birdy zastrzegamy do końca draftu, więc luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Gdzie moge sprawdzic fa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 O, właśnie poszedł 3 gracz którego rozważałem z 10ka - Rudy Fernandez- jego Greena i Brewera będę śledził na campach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 34 minuty temu, Pablo81 napisał: Gdzie moge sprawdzic fa? to co january napisał + po drafcie wrzuci się świeżą csvke dla całej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 22 minuty temu, julekstep napisał: to co january napisał + po drafcie wrzuci się świeżą csvke dla całej ligi A można tę bazę dać w .xlsx, a nie w .csv, który rozjezdza mi się na telefonie? Nie chce mi aię szukać - ile potencjału traci grajek podczas jednego campu? Rozważam niezłego statycznie nonema i legendę włoskiego basketu (za słabo zrobioną), mistrza NBA i ta wiedza jest mi niezbędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 15 minut temu, Pablo81 napisał: Nie chce mi aię szukać - ile potencjału traci grajek podczas jednego campu Nie ma reguły. Emes chyba wrzucał w sezonie analizę statystyczna pod tym kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 @Pablo81 łap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Godzinę temu, eMeS napisał: @Pablo81 łap który koleś największy progres poczynił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @matiwrona Twoja kolej w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi