Skocz do zawartości

Alltime fantasy last 30 - dyskusja

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 17.05.2020 o 19:09, julekstep napisał(a):

Co Wy tak z tymi rezygnacjami?

Rozumiem ze duet o roboczej nazwie Wadic jest nie do ogrania, ale przeciez mozna powalczyc o 2gie miejsce.

Rozwiń  

Trochę inne względy u mnie niż ot taki kaprys. Trochę mi brakuje skupienia ostatnimi czasy przez real life shit, stąd prośba aby mnie ktoś zastąpił abym Wam zabawy nie psuł,

Oczywiście nadal Kucio, BMF i Rappar mogą na mnie liczyć przy jakiejś tam moderacji ich ATFów.

W dniu 17.05.2020 o 19:11, polishllama69 napisał(a):

drugie od końca to nie mój cel 😕 

Rozwiń  

z tymi drewniakami co ich tam masz (nawet nie sprawdzam, ale na bank słabiaki jakieś) to się nie dziwię że nawet tak wysoko nie mierzysz :P 

W dniu 17.05.2020 o 19:13, Eld napisał(a):

Trochę inne względy u mnie niż ot taki kaprys. Trochę mi brakuje skupienia ostatnimi czasy przez real life shit, stąd prośba aby mnie ktoś zastąpił abym Wam zabawy nie psuł,

Rozwiń  

e tam - fajna zabawa na odreagowanie

można nawrzucać ludziom pod przykrywką ich słabych picków a w rzeczywistości wyładować frustracje z rila :P 

W dniu 17.05.2020 o 19:14, julekstep napisał(a):

z tymi drewniakami co ich tam masz (nawet nie sprawdzam, ale na bank słabiaki jakieś) to się nie dziwię że nawet tak wysoko nie mierzysz :P 

Rozwiń  

ci słabiacy wygraliby każdy wyścig do KFC z Jokerem po czym wykupiliby cały mac przez glovo :D 

Co do obrony młodego Barkleya, pamiętam że na realGM ktoś obliczył on/off dla paru sezonów Sixers z 80s, ale nie pamiętam, jak w nich wyglądał Barkley. @lorak?

W dniu 17.05.2020 o 16:30, Jendras napisał(a):

Uważasz Manninga za takiego difference-makera?

Rozwiń  

Tak, był bardzo dobry (zwłaszcza z ławki w tamtych czasach), Suns do jego kontuzji mieli 36-10 pomimo tego, że Barkley i XXX opuścili łącznie 40 meczów, oni go podpisali na jakimś małym kontrakcie, bo chciał grać o tytuł. OK, mogliby mieć problemy przez matchupy w finałach, ale raczej swobodnie przeszliby Zachód, skoro ta seria z Rockets to właściwie rzut monetą (no dobra, nie aż tak, ale było blisko ;]).

Edytowane przez BMF

W dniu 17.05.2020 o 19:15, polishllama69 napisał(a):

ci słabiacy wygraliby każdy wyścig do KFC z Jokerem po czym wykupiliby cały mac przez glovo :D 

Rozwiń  

pls -> tylko Barkley się może tu liczyć (chociaż buki też mu większych szans nie dają)

zresztą dowód (to atf, ja się tu opieram tylko na faktach mejt):

jokic

W dniu 17.05.2020 o 19:17, Eld napisał(a):

I właśnie o to chodzi aby na nikim frustracji z rla nie wyładowywać. 

Rozwiń  

oj tam -> nie powiemy modom :P 

W dniu 17.05.2020 o 19:18, Jendras napisał(a):

Uff, @BiałaCzekolada2.0, bałem się, że przekombinujesz. Jak można było pozwolić na sparowanie LeBrona z AD, nie mam pojęcia. 

Rozwiń  

spytaj 29 GMów z rila :P 

Payton bieda wybór tbh -> ja go w ciut gorszej wersji wziąłem z podobnym numerkiem w atf ze sporo mniejszą pulą zawodników a i tak szału nie było -> just sayin :P 

Edytowane przez julekstep

W dniu 17.05.2020 o 19:21, julekstep napisał(a):

pls -> tylko Barkley się może tu liczyć (chociaż buki też mu większych szans nie dają)

zresztą dowód (to atf, ja się tu opieram tylko na faktach mejt):

jokic

oj tam -> nie powiemy modom :P 

spytaj 29 GMów z rila :P 

Payton bieda wybór tbh -> ja go w ciut gorszej wersji wziąłem z trochę dalszym numerkiem w atf ze sporo mniejszą pulą zawodników a i tak szału nie było -> just sayin :P 

Rozwiń  

Payton/Jordan to bieda? C'mon! 

W dniu 17.05.2020 o 19:27, julekstep napisał(a):

tylko przekazuję swoje doświadczenia sprzed miesiąca czy tam dwóch :P 

Rozwiń  

mam DPOY na PG i GOATA na SG, przecież tutaj nawet się nie muszę zbytnio rozpisywać, ehh

jaki jest problem z Paytonem? albo inaczej, czemu się czepiali Twojego Paytona :D 

W dniu 17.05.2020 o 19:29, eF. napisał(a):

mam DPOY na PG i GOATA na SG, przecież tutaj nawet się nie muszę zbytnio rozpisywać, ehh

jaki jest problem z Paytonem? albo inaczej, czemu się czepiali Twojego Paytona :D 

Rozwiń  

a to pytaj czepialskich :P 

dla mnie to b.spoko grajek, chociaż do Jordana pewnie w pierwszej kolejności bym dobierał jakiegoś wysokiego

W dniu 17.05.2020 o 19:31, julekstep napisał(a):

a to pytaj czepialskich :P 

dla mnie to b.spoko grajek, chociaż do Jordana pewnie w pierwszej kolejności bym dobierał jakiegoś wysokiego

Rozwiń  

wprawdzie miałem mało czasu, ale nic się nie bój... tworzy się plan w głowie, zrealizujemy go :D

a Payton to zajebisty team player, który robi różnicę w obronie, nie wiem jak można go nie doceniać

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.