Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Teraz, BMF napisał: Mogę spróbować gasić klayowy pożar za Elda. ;] Chyba, że @RappaR przeszkadza, że zdążył zdradzić mi swój plan na draft, wtedy luz. O super. Edytuję wstępniaka i podmieniam siebie na BMFa. Dzięki. Wiszę Ci. Btw: duo guradów z 40% za 3 pkt to całkiem nie głupie rozpoczęcie imo, ale Ty na pewno to lepiej rozwiniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Teraz, marzec napisał: a kto teraz nie on znowu? weza gracie? TAK, mogę wybierać, ale wtedy będzie już po grze Teraz, Eld napisał: Btw: duo guradów z 40% za 3 pkt to całkiem nie głupie rozpoczęcie imo, ale Ty na pewno to lepiej rozwiniesz. Payton/Jordan czekajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, marzec napisał: a kto teraz nie @eF. znowu? weza gracie? Gramy w szwedzki zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Nie wpisuj mnie nigdzie, bo RappaR serio mi napisał, kogo chce wziąć. Jak mu to nie przeszkadza, to spoko, jak mu to przeszkadza - też, po prostu lubię tego Nasha. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 @RappaR ? Masz coś przeciw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) 6 minut temu, Eld napisał: Btw: duo guradów z 40% za 3 pkt to całkiem nie głupie rozpoczęcie imo, ale Ty na pewno to lepiej rozwiniesz. ale o czym mowisz ze bedziesz bronil czekokolwiek jak dojdzie do pojedynku steve i klay vs. payton i jordan cala czworka w prime sezonie? jakie 40% w tym momencie? tu jest pozamiatany kazdy duet na gorze jaki bedzie a co dopiero ten z nie broniacy stevem. no wyborazmy sobie ze jest przekazanie i wspanialy steve zostaje do krycia majkela i tak caly mecz zwykly blow i jordan z 60cioma. Edytowane 17 Maja 2020 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 9 minut temu, BMF napisał: Mogę spróbować gasić klayowy pożar za Elda. ;] Chyba, że @RappaR przeszkadza, że zdążył zdradzić mi swój plan na draft, wtedy luz. Oj tam, i tak LJ plus Anno Domini rozjebalo zabawę Graj, ale na przyszłość - nie dało się tak od podatku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, marzec napisał: ale o czym mowisz ze bedziesz bronil czekokolwiek jak dojdzie do pojedynku steve i klay vs. payton i jordan cala czworka w prime sezonie? jakie 40% w tym momencie? tu jest pozamiatany kazdy duet na gorze jaki bedzie a co dopiero ten z nie broniacy stevem. no wyborazmy sobie ze jest przekazanie i wspanialy steve zostaje do krycia majkela i tak caly mecz Nothing personal marzec ale Uszanuj proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 wiesz masz garyego w avku, tymbardziejkompletnie nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Oj tam, i tak LJ plus Anno Domini rozjebalo zabawę pls oni nawet w rilu nie zdobyli misia kiepszczaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 27 minut temu, Jendras napisał: Uff, @BiałaCzekolada2.0, bałem się, że przekombinujesz. Jak można było pozwolić na sparowanie LeBrona z AD, nie mam pojęcia. A jak można było temu zapobiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Teraz, marzec napisał: wiesz masz garyego w avku, tymbardziejkompletnie nie rozumiem Niech to będzie dowód na to, że nie mam teraz głowy do ATF. BMF da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ej to chamskie z tym podebraniem mi Millera dajcie chwilę teraz ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Pomyśl jak się czułem przez ostatnich kilka wyborów innych. Ale widzę co najmniej jego dwie biedniejsze wersje. (jedna lepsza w obronie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 19 minut temu, marzec napisał: ale o czym mowisz ze bedziesz bronil czekokolwiek jak dojdzie do pojedynku steve i klay vs. payton i jordan cala czworka w prime sezonie? jakie 40% w tym momencie? tu jest pozamiatany kazdy duet na gorze jaki bedzie a co dopiero ten z nie broniacy stevem. no wyborazmy sobie ze jest przekazanie i wspanialy steve zostaje do krycia majkela i tak caly mecz zwykly blow i jordan z 60cioma. Przecież Jordana całą karierę broniły takie Nashe i tylko parę razy dobił 60, phi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Miller/Pippen/Robinson? Jestem fanem, nic nie poradzę. Szacun panie @Gregorius @julekstep bierz tego Torreya Craiga, nie krępuj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 1 minutę temu, Chytruz napisał: Przecież Jordana całą karierę broniły takie Nashe i tylko parę razy dobił 60, phi. potoczna nazwa tych ludzi to hydraulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 8 minut temu, Chytruz napisał: Przecież Jordana całą karierę broniły takie Nashe i tylko parę razy dobił 60, phi. musisz chytry w koncu zrozumiec ze za kazdym razem jak jest gdzies na swiecie jakis atf to steve nash to porazka i musi byc dojezdzany po calosci ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 25 minut temu, RappaR napisał: A jak można było temu zapobiec? Wybierając Davisa. Poszedł zdecydowanie za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 5 minut temu, polishllama69 napisał: potoczna nazwa tych ludzi to hydraulicy Ja wiem, ze leci teraz last dance i jest posucha w tematach, ale wizja Paytona i Jordana zamykajaca Nasha i Klaya na wlasnej polowe to gruby lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi