ignazz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Przecież biorę go z jedynka 29 minut temu, MarcusCamby napisał: A gdzie ja pouczam? Mam inne zdanie niż ty w tej kwestii, tyle. Na rozładowanie atmosfery. Ciekawe w której turze poszedłby Popovich, gdybyśmy brali pod uwagę trenerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 7 minut temu, ignazz napisał: Przecież biorę go z jedynka Był w zestawie z Duncanem? To trochę wyjaśnia czemu poszedł z jedynką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Przy okazji widzę ze tu wypaczony jest aspekt wyboru dwóch sezonów danego gracza. Ogolnie uważam za to co grał w tamte lata Duncan nie powtórzył w takiej dwuletniej próbce żaden gracz. Dodatkowo Duncan miał wtedy słabszych pomagierów i proponuje zamiast podniecać się lbj w skali całej kariery przypomnieć sobie 2002&2003 autorstwa Duncana. To ze cześć tego nie pamięta albo zapomniała to jedno ale przecież wybieramy dane lata i porównujemy. A tu już widzę błędna interpretacje poniektórych i pójście w uogólnienie całej kariery. szczegolnie ten 2003 to było piardniecie historyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @RonnieArtestics ile czasu można wpisywać LeBron James lol? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Nie wiem jakie sezony wybrać xD zaskoczyli mnie panowie, chciałem durexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, RonnieArtestics napisał: Nie wiem jakie sezony wybrać xD zaskoczyli mnie panowie, chciałem durexa lol, ja tez chcialem Kevina, moze to prawdziwy goat w takim razie? Bez calej tej otoczki, patrzac tylko czysto na to co dany grajek wnoai na parkiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, RonnieArtestics napisał: Nie wiem jakie sezony wybrać xD zaskoczyli mnie panowie, chciałem durexa Wpisz LeBron, lata dobierzesz potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Sezony to tak jak ktos wczesniej wspomnial chyba do konca draftu, szkoda wstrzymywac gre, zwlaszcza w dalszych rundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, january napisał: Durant 16-18 Ciekawe, bo na ogólnym to raczej panowała narracja, że Curry jest bardziej wartościowym grajkiem w tym zespole. Nie wiem, dla mnie Durant jest problematyczny do oceny. Jako opcja do obudowania znakomity biorąc pod uwagę jak się wkomponował do Warriors, ale ja bym szukał kogoś z większym impactem do roli pierwszej opcji przy tak wysokim numerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Złe lata LeBrona, '15 to chyba najsłabszy LeBron w prime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, BMF napisał: Złe lata LeBrona, '15 to chyba najsłabszy LeBron w prime. W RS, ale nie w PO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, BMF napisał: Złe lata LeBrona, '15 to chyba najsłabszy LeBron w prime. Właśnie miałem napisać, by wstrzymać się z takimi komentarzami do końca draftu. Wcześniej Jaśkowi kazałem usunąć wpis sugerujący te lepsze. Teraz pytanie, czy Ronnie może zrobić poprawkę? Bezsensu trochę by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, january napisał: Jak przyszło co do czego to KD był najlepszy na planecie od czerwca '16 Twoi zawodnicy są zawsze najlepsi kiedy ich nagle masz w zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: W RS, ale nie w PO... W PO też. 15/16 - 16/17 easily career-wise w playoffach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 W sumie mi się pojebalo, chyba miało być 15/16 i 16/17 ale dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, january napisał: Nie zastanawia Cię, że wszyscy z czołówki KD chcieli ? Wszyscy czyli kto? Ty, mac i Ronnie? Ile ty mnie znasz? wiesz, że mam swoje zdanie i łatwo go nie zmieniam Długo się Shaq ostał, nie spodziewałem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Chcialem troche zjinxowac tego Shaqa, no ale niestety do 13 picku i tak by nie zostal. Dobrze obudowany moze zaprowadzic @Regis do zwyciestwa, lubie jego sklad w BeGM i licze, ze tutaj rowniez cos ciekawego pokaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 20 minut temu, january napisał: Jak przyszło co do czego to KD był najlepszy na planecie od czerwca '16 chyba k**** na planecie.fm xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 23 minuty temu, january napisał: Jak przyszło co do czego to KD był najlepszy na planecie od czerwca '16 Przekażę LBJ jak wróci beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Julek Ty wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz, pokaż klasę i udaj, że nic nie wiedziałeś a tak w ogóle to ten sezon nie bierzemy pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi