RappaR Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 2 godziny temu, jack napisał: Tak, tak, ja wiem, że PO to knajacki język a PIS to zespół Tourette'a. Bawi mnie szybkość z jakim zostałeś specjalistą neurologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 6 minut temu, RappaR napisał: Bawi mnie szybkość z jakim zostałeś specjalistą neurologii jak się ma 'poziom wiedzy o świecie wyższy niż średnia' to podobno tak można! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 8 minut temu, RappaR napisał: Bawi mnie szybkość z jakim zostałeś specjalistą neurologii A mnie wcale nie bawi, że jako lekarz masz o tym mniejsze pojęcie ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) 46 minut temu, jack napisał: A mnie wcale nie bawi, że jako lekarz masz o tym mniejsze pojęcie ode mnie Łap stary: Nerwowe tiki, czasem podniesiony głos bez wyraźnej przyczyny – jeśli widzisz takie objawy u kogoś, być może jest to osoba cierpiąca na zespół Tourette’a. Wbrew stereotypom, wcale nie musi to oznaczać głośnego wykrzykiwania przekleństw. https://www.cefarm24.pl/czytelnia/zdrowie/matka-i-dziecko-zdrowie/na-czym-polega-zespol-tourettea Teraz to już się będziesz mógł doktoryzować Edytowane 28 Lutego 2021 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 12 minut temu, Sebastian napisał: Teraz to już się będziesz mógł doktoryzować Podobno Linda jak grał u Pasikowskiego to miał touretta ale już ozdrowiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Godzinę temu, jack napisał: A mnie wcale nie bawi, że jako lekarz masz o tym mniejsze pojęcie ode mnie Jeszcze bardziej bawi mnie fakt, że uważasz, że masz pojęcie o tym większe od zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 4 minuty temu, jack napisał: Podobno Linda jak grał u Pasikowskiego to miał touretta ale już ozdrowiał widocznie dużo osób ma Touretta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Godzinę temu, Koelner napisał: widocznie dużo osób ma Touretta 3/4 PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) 14 godzin temu, josephnba napisał: Nie znam się na materiałach Ale wydaje mi się że gęstością splotu, grubością itp Czasami tak, w większości przypadków jednak nie, stąd też jeżeli mam maseczkę z poliestru typu interlock i mam komin zrobiony tego samego rodzaju tkaniny to jedyna różnica jest taka, że jedno jest maseczką a drugie nie choć funkcjonalność taka sama, ba nawet t-shirt z takiego materiału założony na twarz zrobi tę samą robotę. Podobnie jest z tymi wszystkimi ręcznie robionymi maseczkami z bawełny ze skrawków materiałów albo starych ciuchów. Rozumiem ręcznie dziergane szale czy cienkie szmatki typu woal, ale banowanie bandan czy kominów tylko dlatego, że nie mają wyglądu maseczki nie jest fajne. 8 godzin temu, Sebastian napisał: Ale wiesz o tym, że choroby mają różny przebieg i różne stadia ? To tak jak z zespołem Downa czy autyzmem. Ale wiesz o tym, że ja wiem za to Vasquez nie wie? Edytowane 28 Lutego 2021 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 1 godzinę temu, RappaR napisał: Jeszcze bardziej bawi mnie fakt, że uważasz, że masz pojęcie o tym większe od zera Posłuchaj sobie tej rozmowy. Jeden i drugi normalnie przeklina. To nie ma nic wspólnego z tourettem. I ty to dobrze wiesz ale ci to nie pasuje do koncepcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Obajtek używa brzydkich wyrazów. Ja pi****le, niech mnie ktoś uszczypnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 2 minuty temu, fluber napisał: Obajtek używa brzydkich wyrazów. Ja pi****le, niech mnie ktoś uszczypnie. Nie żartuj sobie . Przekleństwa Sikorskiego i innych paladynów PO na taśmach Sowy przyczyniły się do ich upadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: Nie żartuj sobie . Przekleństwa Sikorskiego i innych paladynów PO na taśmach Sowy przyczyniły się do ich upadku. Tak, są osoby które takie rzeczy przeżywają. Co o nich sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Godzinę temu, Koelner napisał: Nie żartuj sobie . Przekleństwa Sikorskiego i innych paladynów PO na taśmach Sowy przyczyniły się do ich upadku. Nie Koelner, nie przekleństwa a to co za ich pomocą wyrażali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 8 godzin temu, RappaR napisał: Bawi mnie szybkość z jakim zostałeś specjalistą neurologii 7 godzin temu, RappaR napisał: Jeszcze bardziej bawi mnie fakt, że uważasz, że masz pojęcie o tym większe od zera Najwyraźniej większe od ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) No tak właśnie się zastanawiałem jakie będą fikołki związane z tym Obajtkiem, spodziewałem się właśnie że ktoś tu wyskoczy z jakimś 60 gr za wpis w stylu ''o jezu, ale mi coś, poprzeklinał trochę, a za PO to jedli ośmiorniczki, gdzie to do torpedowania jako samorządowiec firmy wujka, kłamania przed sądem i takie tam, no oczywiście jeśli zostanie to udowodnione, bo przecież sądy są niepisowskie, prawda?A nie, jednak nie),ale powiązania z tourettem to się nie spodziewałem Skurwiele są bardziej obrzydliwi niż myślałem, a myślę o nich totalnie najgorzej jako o ludziach. Edytowane 1 Marca 2021 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Godzinę temu, Reikai napisał: No tak właśnie się zastanawiałem jakie będą fikołki związane z tym Obajtkiem, spodziewałem się właśnie że ktoś tu wyskoczy z jakimś 60 gr za wpis w stylu ''o jezu, ale mi coś, poprzeklinał trochę, a za PO to jedli ośmiorniczki, gdzie to do torpedowania jako samorządowiec firmy wujka No widzisz, w po nepotyzm a w PiS to własnej rodzinie robi się pod gorke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 13 minut temu, fluber napisał: No widzisz, w po nepotyzm a w PiS to własnej rodzinie robi się pod gorke;) ogólnie beka Wyborcza odkryła: - że w spółkach Skarbu Państwa jest nepotyzm - że ludzie w rozmowach wewnętrznych przeklinają tej siły już się nie zatrzyma! ponoć Obajtek miał też romans z Jolą Rosiak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 18 minut temu, fluber napisał: No widzisz, w po nepotyzm a w PiS to własnej rodzinie robi się pod gorke;) https://www.google.com/amp/s/www.money.pl/gospodarka/tasmy-obajtka-wyborcza-przeswietla-powiazania-rodziny-i-znajomych-prezesa-orlenu-6613318429031360a.html%3famp=1 3 minuty temu, julekstep napisał: ogólnie beka Wyborcza odkryła: - że w spółkach Skarbu Państwa jest nepotyzm - że ludzie w rozmowach wewnętrznych przeklinają tej siły już się nie zatrzyma! ponoć Obajtek miał też romans z Jolą Rosiak! Zdecydowanie Wybiórczy jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi