julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał: Ale o co chodzi??? o to że nie mam wielkiego zaufania do cytatów osób zmarłych w internecie - szczególnie takich których historia wyszukiwania sięga 2 tygodni a jeszcze bardziej szczególnie jak są wklejane przez osoby pokroju vasqueza 3 minuty temu, quevas napisał: o ile Ty go przeprowadzałeś daj źródło do tego swojego, bo ja zapomniałem! Edytowane 8 Grudnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 3 minuty temu, quevas napisał: zapomniałeś przeprowadzić ? ja tu jestem od zadawania pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Tej siły już nie zatrzymacie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Teraz, quevas napisał: chyba raczej wydawania rozkazów ? też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/wzrost-pkb-polski-w-iii-kw-2020-r/366n4lm Są dobre wiadomości. Spełnia się ogółem jednak przepowiednia Wisławy Szymborskiej z jej ostatniego wywiadu przed śmiercią: "Dojście do władzy Tuska w Brukseli skończy się katastrofą. Mam tylko nadzieję, że w Polsce wtedy rządy będzie sprawować Prawo i Sprawiedliwość pod światłym przewodnictwem Jarosława Kaczyńskiego, to jedyna nadzieja na minimalizację szkód." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 5 minut temu, quevas napisał: ależ pan Sierżant utalentowany, kot quevas melduje o swoim aplauzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Teraz, quevas napisał: wywiad był dla Gazety Polskiej bez autoryzacji Wywiad był dla New York Times Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Teraz, RappaR napisał: Wywiad był dla New York Times i wbrew pozorom po chechosłowacku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 55 minut temu, quevas napisał: PSL chce przytulić Jarosława Gowina A kto przytuli PSL ? Mili, inteligentni, empatyczni. Innych zostawimy Wiośnie, KPP, ONR czy innym partie nienawidzących innych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 W dniu 7.12.2020 o 20:22, josephnba napisał: Ziobro chce złożyć wniosek o delegalizację KPP To chyba pierwszy raz kiedy się z nim zgadzam Komunistów powinni karać finansowo za propagowanie zbrodniczego systemu tak jak robią to z faszyzmem Kto mieczem wojuje od miecza zginie: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-12-05/delegalizacja-pis-i-komisja-sledcza-propozycje-romana-giertycha/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Z profilu FB Orbana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 4 godziny temu, jack napisał: Z profilu FB Orbana: A spodziewałeś się czego ? Moim zdaniem to dobrze, że dwie najważniejsze osoby w państwie dyskutują z Orbanem. Wolałbyś tam Radka Sikorskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 2 godziny temu, Sebastian napisał: A spodziewałeś się czego ? Moim zdaniem to dobrze, że dwie najważniejsze osoby w państwie dyskutują z Orbanem. Wolałbyś tam Radka Sikorskiego ? Spodziewałem się, że najważniejsza osoba w państwie nie chodzi z maseczką na oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Stare dziady trolluja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Ekscekencja wie, że koronka może dostać się też oczami, proste wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 9 minut temu, matek napisał: Ekscekencja wie, że koronka może dostać się też oczami, proste wyjaśnienie. W dniu 24.11.2020 o 18:59, RappaR napisał: Jeśli doktor prawa najlepszej polskiej uczelni nosi maseczkę na oczach to oznacza, że tak się powinno ją nosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Dawno nie widziałem takiego orania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 53 minuty temu, fluber napisał: Dawno nie widziałem takiego orania: No przecież działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 41 minut temu, quevas napisał: Czyli, węgierscy oligarchowie i polskie dzierżymordy, uwłaszczeni na majątku narodowym i funduszach unijnych, nadal będą pogrywać w kulki, ze śmiechem pokazując środkowy palec instytucjom, sądom i trybunałom europejskim, zadając dramatycznym tonem pytanie : "Co to takiego, ta praworządność ? My tego słowa nie znamy, więc jakże mielibyśmy ją łamać !". Bardzo dobrze. Biorąc pod uwagę jak świetnie PiS rządzi Polską, dobrze że powoli przejmują i podporządkuję swoim warunkom UE. Biorąc pod uwagę, jaki tam kryzys i zapaść, dobrze że pojawi się w końcu ktoś kto to zacznie ogarniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 1 godzinę temu, fluber napisał: Dawno nie widziałem takiego orania: Słuchałem rano w radio. Masakra. Mistrz zagrywki pt. Jak cię złapią za rękę mów że to nie twoja reka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi