jack Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 26 minut temu, fluber napisał: Mam nadzieję, że wszyscy jesteśmy świadomi tego, że przed wejściem Polski do UE to Gdy w czasie awarii Czajki Warszawa srała do Wisły nie byłeś taki wyrozumiały wobec identycznego argumentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 minutę temu, jack napisał: Gdy w czasie awarii Czajki Warszawa srała do Wisły nie byłeś taki wyrozumiały wobec identycznego argumentu Ale to nie ja popieram Konfederację i pluję na UE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 6 minut temu, Koelner napisał: zapominamy o jednym, że rolnicy zawsze mają źle. susza źle, mokro źle, pogoda ok to robactwo a jak nie ma robactwo to urodzaj więc tania żywność w skupie i nie opłaca się robić. jedna z wielu uprzywilejowanych grup społecznych, która szantażują każdy rząd. John Deere sam się nie spłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 33 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Tak, oczywiście. Już znam tę narrację "ruski scenariusz, pazerni rolnicy, i tak przecież jedliśmy już zanieczyszczone". I po 17 minutach jeden z UI wchodzi w tę narrację 16 minut temu, Koelner napisał: zapominamy o jednym, że rolnicy zawsze mają źle. susza źle, mokro źle, pogoda ok to robactwo a jak nie ma robactwo to urodzaj więc tania żywność w skupie i nie opłaca się robić. jedna z wielu uprzywilejowanych grup społecznych, która szantażują każdy rząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Sebastian napisał: Kurde Koelner momentami wydajesz się nie głupi a później walisz takie teksty. Ale to momentami - sprawdziłem. W ATF dał Deltusia na ostatnim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 53 minuty temu, RappaR napisał: Ale to momentami - sprawdziłem. W ATF dał Deltusia na ostatnim miejscu Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 3 godziny temu, ignazz napisał: 75 mln euro dla rolników? to na prowizje ledwo starczyć może dla słupów No nie wiem. Wiem na pewno, że wystarczy aby zmylić Koelnera 2 godziny temu, RappaR napisał: Ale to momentami - sprawdziłem. W ATF dał Deltusia na ostatnim miejscu Co to jest to ATF ? Gdzie to można znaleźć ? 3 godziny temu, jack napisał: Skoro to zboże idzie przez Polskę tranzytem to w czym problem? Problem w tym, że polski cwaniak chce na nim zarobić. Biznes na tym polega żeby zarabiać. Ty pewnie kupujesz tylko polskie rzeczy. Omijasz te wyprodukowane poza granicami kraju ? 3 godziny temu, fluber napisał: Mam nadzieję, że wszyscy jesteśmy świadomi tego, że przed wejściem Polski do UE to wpierdalaliśmy zboże podobnej jakości aż się nam uszy trzęsły?:) Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 7 minut temu, Sebastian napisał: Co to jest to ATF ? Gdzie to można znaleźć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 6 minut temu, Sebastian napisał: Biznes na tym polega żeby zarabiać. Ty pewnie kupujesz tylko polskie rzeczy. Omijasz te wyprodukowane poza granicami kraju ? Tak tylko przypomnę, że ludzie robiący wałki na vacie byli mafią vatowską. Teraz wałek na zbożu robią biznesmeni? Może i luki zostawiane przez polityków są po to by na nich zarabiano ale mimo wszystko nie każdy ma na to ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Raczej ten z GOAT Polak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Ostatnio gdzies wyczytalem, ze rolnicy dostaja dotacje na poziomie 60 mld - to o 20 mld wiecej niz 500 plus w 2023. Nie mowiac o roznych ulgach podatkowych i skladkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: Ostatnio gdzies wyczytalem, ze rolnicy dostaja dotacje na poziomie 60 mld - to o 20 mld wiecej niz 500 plus w 2023. Nie mowiac o roznych ulgach podatkowych i skladkach. Znam ludzi którzy żyją tylko z tego że mają spadek po rodzicach w postaci hektarów i żyją tylko z dotacji hodując trawę i oddając ja za darmo za skoszenie innym rolnikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 15 minut temu, Sebastian napisał: No nie wiem. Wiem na pewno, że wystarczy aby zmylić Koelnera Żadna zmyłka! Bawi mnie tylko UE cool vs UE be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: Żadna zmyłka! Bawi mnie tylko UE cool vs UE be UE jest be. Jest bardzo be. Ale nie było i nie ma i nie będzie dla Polski innej alternatywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, jack napisał: Tak tylko przypomnę, że ludzie robiący wałki na vacie byli mafią vatowską. Teraz wałek na zbożu robią biznesmeni? Może i luki zostawiane przez polityków są po to by na nich zarabiano ale mimo wszystko nie każdy ma na to ochotę. O czym Ty piszesz ? Zboże wwożono legalnie za pozwoleniem UE i każdy mógł kupić. Wątek przerabiania zboża technicznego na spożywcze to margines a nie główna część tego co do nas wjechało. Mafie vatowskie łamały prawo produkując faktury do towaru którego nie było. Rozróżniasz te dwa fakty ? I ponawiam pytanie, czy kupujesz tylko rzeczy polskich producentów bądź pochodzące z polskich fabryk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @RappaR Roxi na nich będzie głosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 15 minut temu, Koelner napisał: @RappaR Roxi na nich będzie głosować? Ciekawe na kogo faworytka @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Ja pi****le, ale oni są żałośni Serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 5 minut temu, agresywnychomik napisał: Ciekawe na kogo faworytka @Reikai Ruskie onuce i Kurnikowa? Wnioski nasuwają się same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 "ja ci nie ubliżam, Żydzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi