RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 godziny temu, DLT_Braddock napisał: To prawda że Zelensky miał na dresach symbol OUN-m? https://www.google.com/search?client=opera&q=OUN&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Nie dziwi mnie że się oburzasz na takie rzeczy. Ty od zawsze w kontrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 9 minut temu, RappaR napisał: https://www.google.com/search?client=opera&q=OUN&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Nie dziwi mnie że się oburzasz na takie rzeczy. Ty od zawsze w kontrze Taka narracja onuc dzis, ten symbol + pierdolonto od dzikiego trenera, ktorego sluchaja Deltusie tego swiata. Teraz tez mowi sie, ze ukraincy wyjezdzaja do Ukrainy masowo na swieta, ''a niby taka wojna''. Straz graniczna mowi, ze wyjezdza 20-30k, czyli tyle ile codziennie na przestrzeni ostatnich 9 miesiecy. Ale na tik toku mowia, ze sa tlumy na granicach, wiec pewnie tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Taka narracja onuc dzis, ten symbol + pierdolonto od dzikiego trenera, ktorego sluchaja Deltusie tego swiata. Teraz tez mowi sie, ze ukraincy wyjezdzaja do Ukrainy masowo na swieta, ''a niby taka wojna''. Straz graniczna mowi, ze wyjezdza 20-30k, czyli tyle ile codziennie na przestrzeni ostatnich 9 miesiecy. Ale na tik toku mowia, ze sa tlumy na granicach, wiec pewnie tak jest. Nie kliknąłeś w link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 34 minuty temu, P_M napisał: k****, myślałem, że jestem w temacie ATF i przeczytałem Zelezny Nie spoileruj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 40 minut temu, P_M napisał: k****, myślałem, że jestem w temacie ATF i przeczytałem Zelezny Lepszy Zatopek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 55 minut temu, Reikai napisał: wyjezdzaja do Ukrainy Zawsze w pozycji klęczącej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał: Nie spoileruj! przecież już picknięty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Grubo jak Wyborcza jest popierdolona, ale to naprawdę grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 14 minut temu, RappaR napisał: Grubo jak Wyborcza jest popierdolona, ale to naprawdę grubo To taki deltus tylko że jeszcze każą sobie za to płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 16 minut temu, RappaR napisał: Grubo jak Wyborcza jest popierdolona, ale to naprawdę grubo Ja się im tam nie dziwię, chcieliby powrotu lepszych dla nich czasów. Za darmo tego nie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 6.04.2023 o 10:09, Koelner napisał: Szabelkizm? Wojna trwa już rok i nie ma przesłanek abyśmy narażali swoją suwerenność oraz bezpieczeństwo przez pomoc. Mamy z tego same korzyści. Szabelkizm to właśnie wymuszanie tych przeprosin w sytuacji gdzie Ukraina jest rujnowana przez wojnę -> zginęło już więcej Ukraińców niż polaków na Wołyniu. Ciężko mi jest sobie wyobrazić jakby Polska broniła się w 39' bohatersko jak Ukraińcy teraz a my za pomoc byśmy wszystkich przepraszali dookoła. Media i politycy mnie nie obchodzą, każdy wie jak nienawidzę PiSu ale politykę zagraniczną prowadzi niemalże perfekcyjnie. Bardzo dobrze także wyszło przemówienie Dudy, który podkreślił rolę Kwaśniewskiego przy pomarańczowej rewolucji oraz nawet wspomniał że opozycja i wszystkie ugrupowania popierają taki kurs. W takich momentach jestem dumny z klasy politycznej, że w trudnych chwilach podejmują dobre decyzję i jak mają się kłócić na szczeblu czy pedały mogą mieć dzieci to znaczy że u nas jest naprawdę bardzo dobrze i może dlatego jesteśmy tak dobrze rozwijającym się krajem na tle Europy i świata. Serio? I ten Order dla Zelenskego tez byl potrzebny w tej perfekcyjnej polityce zagranicznej? Hmm zastanowmy sie plucie swoim w pysk i robienie dobrze innym taaaa to jest faktycznie mocny punkt naszej zagranicznej polityki. Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Mi nie chodzi o postulat Polski bez PiS. Mi chodzi, że chcą Rosję Nawalnego. Który chce granic z 1914 1 minutę temu, Wujek Wójcik napisał: Serio? I ten Order dla Zelenskego tez byl potrzebny w tej perfekcyjnej polityke zagranicznej? Hmm zastanowmy sie plucie swoim w pysk i robienie dobrze innym taaaa to jest faktycznie mocny punkt naszej zagranicznej polityki. Z ciekawości jak bardzo i zaciekle komentowałeś order dla Stewo Pendarowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał: Mi nie chodzi o postulat Polski bez PiS. Mi chodzi, że chcą Rosję Nawalnego. Który chce granic z 1914 Z ciekawości jak bardzo i zaciekle komentowałeś order dla Stewo Pendarowskiego? Stewa przy Zelenskym nic nie znaczy, ja nie jestem hejterem Zelenskyego (chociaz nie przyznalbym mu tego odznaczenia) tylko rozdawania takich odznaczen jak cukierkow ze sklepu. A nasz rzad i ten pajac Andrzejek tak sie zachowuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Wujek Wójcik napisał: Stewa przy Zelenskym nic nie znaczy, ja nie jestem hejterem Zelenskyego (chociaz nie przyznalbym mu tego odznaczenia) tylko rozdawania takich odznaczen jak cukierkow ze sklepu. A nasz rzad i ten pajac Andrzejek tak sie zachowuja. Duda przyznał 14 z 85 orderów Orła Białego dla cudzoziemców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 21 minut temu, RappaR napisał: Duda przyznał 14 z 85 orderów Orła Białego dla cudzoziemców Rappar od 10 minut placze ze smiechu z Twojego mema z Sasiadami w watku Smieszne dlatego nie podejme dyskusji, dzis pokonales mnie smiechem. Orderu Zelenskyemu i tak bym nie przyznal chocby mi w salonie Dagrasso postawil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 https://www.salon24.pl/newsroom/1295250,drozyzna-w-czechach-doradca-czeskiego-premiera-poleca-zakupy-w-polsce Po ubiegłorocznym wzroście cen paliw i energii koalicyjny rząd Petra Fiali (ODS) nie może sobie poradzić z wysokimi cenami żywności. - Jedź na zakupy do Polski, jeśli martwisz się wysokimi cenami żywności - radził w weekend Stepan Krecek, doradca premiera Petra Fiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 35 minut temu, RappaR napisał: https://www.salon24.pl/newsroom/1295250,drozyzna-w-czechach-doradca-czeskiego-premiera-poleca-zakupy-w-polsce Po ubiegłorocznym wzroście cen paliw i energii koalicyjny rząd Petra Fiali (ODS) nie może sobie poradzić z wysokimi cenami żywności. - Jedź na zakupy do Polski, jeśli martwisz się wysokimi cenami żywności - radził w weekend Stepan Krecek, doradca premiera Petra Fiali Przyjadą taniej kupioną w Czech Skodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 pozycz ktos sliny, bo brakuje juz czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi