Pablo81 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Godzinę temu, Koelner napisał: szkoda wody w Wiśle jest takie staropolskie powiedzenie "gadaj z dupą to Cię obsra" więc uważaj Zauwazylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał: Zauwazylem. Ja lubię dyskutować w oparciu o fakty. Jak ktoś odstawia histerię to trudno mu dyskutować z faktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Ja lubię dyskutować w oparciu o fakty. Jak ktoś odstawia histerię to trudno mu dyskutować z faktami. Lubisz dyskutowac w oparciu o swoja manipulacje faktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Lubisz dyskutowac w oparciu o swoja manipulacje faktami. Zatem wskaż manipulację w faktach, które podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Zatem wskaż manipulację w faktach, które podałem. Podaje przykłady od rana. Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Podaje przykłady od rana. Pasuje Nic nie podajesz, tylko próbujesz mnie obrazić. Rzucasz temat, ja podaję fakty, a Ty próbujesz uciekać. Edytowane 30 Marca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,28272593,polacy-na-potege-ucza-sie-ukrainskiego-ten-jezyk-cos-cudownego.html?disableRedirects=true Jak tam, ile już potraficie powiedzieć, żarcie zamówicie? Jak wasze mózgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 29 minut temu, fluber napisał: Nic nie podajesz, tylko próbujesz mnie obrazić. Rzucasz temat, ja podaję fakty, a Ty próbujesz uciekać. Jak nic nie podaje? Czlowieku zlituj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 11 godzin temu, Pablo81 napisał: X wykorzystuje w nieetyczny/nielagalny sposob swoje stanowisko, zeby sie bogacic, min. poprzez nabywanie dzialek, na ktorych potem inwestowac bedzie spolka skarbu panstwa, co podniesie wartosc tych dzialek. Gdzie tu są fakty? 2 godziny temu, fluber napisał: Fakty są takie, że: Były działki na Pomorzu, których prawo pierwokupu miał KOWR KOWR zrezygnował z prawa pierwokupu działek Działki trafiły na wolny rynek Daniel Obajtek kupił je za cenę rynkową Urząd wydał zgodę na zakup, podając w uzasadnieniu, że działka sąsiaduje z działką której właścicielem Obajtek był już znacznie wcześniej Działka znajduje się w odległości 17 km od jednego z miejsc, gdzie planowane jest za kilkanaście lat otwarcie elektrowni atomowej Prezesem KOWR jest człowiek, który kiedyś pracował w Orlenie. Co pomijam? A to pisze ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 20 minut temu, matek napisał: https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,28272593,polacy-na-potege-ucza-sie-ukrainskiego-ten-jezyk-cos-cudownego.html?disableRedirects=true Jak tam, ile już potraficie powiedzieć, żarcie zamówicie? Jak wasze mózgi? Mój ma się dobrze. Nie uczę się ukraińskiego, to ukraiński uczy się mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Mocny kandydat na przyszłego lidera. Jeszcze nic nie wygrał, a już o wszystkim zapomniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Strasznie tragiczny ten wywiad, ogolnie nagonka na Mentzena sie zrobila ostra, a i Korwin pomogl jak zwykle sugerujac, ze mozliwa jest koalicja z pisem. Zaraz z tego duzego poparcia do wyborow moze sie troche uszczuplic. https://wiadomosci.wp.pl/slawomir-mentzen-jestem-leniwym-lobbysta-6881890123549632a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 13 minut temu, Reikai napisał: Strasznie tragiczny ten wywiad, ogolnie nagonka na Mentzena sie zrobila ostra, a i Korwin pomogl jak zwykle sugerujac, ze mozliwa jest koalicja z pisem. Zaraz z tego duzego poparcia do wyborow moze sie troche uszczuplic. https://wiadomosci.wp.pl/slawomir-mentzen-jestem-leniwym-lobbysta-6881890123549632a Lol, gdyby Mentzen się nie zachowywał jak debil, to by ten wywiad nie wyglądał jak wygląda. Przecież to k**** się nadaje jako gotowiec do skeczu, nic przerabiać nie trzeba: W ostatnich tygodniach dużo pan mówi o polityce i gospodarce. Ja chciałbym wrócić do pańskiego projektu sprzed czterech lat - tzw. 100 ustaw Mentzena. Przede wszystkim: dlaczego nie da się już znaleźć w internecie projektów tych ustaw? Chyba hosting nam wygasł.... I tak nieszczęśliwie się popsuł, że narzędzia umożliwiające dostęp do archiwalnych wersji stron internetowych też nie pomogły odzyskać tych projektów? Świadomie nic nie usuwałem. A za narzędzia różnych firm przecież nie odpowiadam. Skoro popsuł się serwer albo wygasł hosting, Wirtualna Polska chętnie pomoże. Jeśli przekaże mi pan projekty tych ustaw w wersji papierowej, to je opublikujemy na naszych serwerach. Niestety od chwili przygotowania tych projektów dwa albo nawet trzy razy się przeprowadzałem i nie mam ich w szufladach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Teraz, RappaR napisał: Lol, gdyby Mentzen się nie zachowywał jak debil, to by ten wywiad nie wyglądał jak wygląda. Przecież to k**** się nadaje jako gotowiec do skeczu, nic przerabiać nie trzeba: Tragedia po prostu, dawno nie widzialem takich strzalow w kolano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Ogółem konfederacja teraz nie wiem: nie wiem, nie rozumiem, to nie tak, ale pamiętajcie - niskie podatki i inflacja, powtarzam niskie podatki i inflacja, nic poza tym z nami i o nas, jeszcze raz niskie podatki i inflacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) W internecie nic nie ginie. 100 ustaw Mentzena bez udzialu i wiedzy Mentzena to hit. Edytowane 30 Marca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Skoro podobał się wywiad, to łapcie (jak dacie radę ) kolejny pokaz ekwilibrystyki intelektualnej, w wersji Marianny i Janusza Ryszarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Po-pis wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Po-pis wymiata Jakby rzadzila malpa, to tez bysmy sie rozwijali. Taki trend od 25 lat jakos, kto by nie rzadzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 6 minut temu, Reikai napisał: Jakby rzadzila malpa, to tez bysmy sie rozwijali. Taki trend od 25 lat jakos, kto by nie rzadzil. To szkoda czasu na ankiety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi