ely3 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 24 minuty temu, fluber napisał: Widziałem tę we Wrocku, na razie się trzyma. Szkoda, że musieli oszpecić teren Dworca tym brzydactwem. Ale w tym rządzie już naprawdę ktoś na głowe upadł bo nie mam pojęcia po co są te ławeczki . Jaki one mają sens - pomijam regulamin tych ławeczek to w ogóle kto wymyślił tak koszmarny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 14 minut temu, ely3 napisał: Jaki one mają sens - pomijam regulamin tych ławeczek to w ogóle kto wymyślił tak koszmarny pomysł Jest ryzyko zmiany władzy więc puszczają hamulce by jeszcze zarobić ile się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 2 minuty temu, jack napisał: Jest ryzyko zmiany władzy więc puszczają hamulce by jeszcze zarobić ile się da No 100k za taki syf to niezły wal ogólnie, wujek Andrzej by to pewnie zrobił za 2k max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: No 100k za taki syf to niezły wal ogólnie, wujek Andrzej by to pewnie zrobił za 2k max. Zaraz wpadnie Staryfan i napisze, że w samorządach jest tak samo więc nie ma problemu. A Rappar, że to żadne pieniądze bo za tyle to on lampę kupił do przedpokoju. Fluberowi przeszkadza tylko dlatego, że jest brzydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 3 minuty temu, jack napisał: Fluberowi przeszkadza tylko dlatego, że jest brzydka Ogólnie nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na cele patriotyczne, ale tutaj jakość nie przystaje do ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 16 minut temu, fluber napisał: Ogólnie nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na cele patriotyczne, ale tutaj jakość nie przystaje do ceny. Ławka może być powiązana z patriotyzmem? Zwłaszcza w kolorze przyjaciół koalicjantów z Węgier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 13 minut temu, fluber napisał: Ogólnie nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na cele patriotyczne Niestety o patriotyczne gacie, po fali szydery, już ciężko ale możesz się zadowolić wydaniem pieniędzy na patriotyczne okulary https://allegro.pl/oferta/okulary-kibica-patriota-bialo-czerwoni-fotobudka-12476896960 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 33 minuty temu, fluber napisał: Ogólnie nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na cele patriotyczne, ale tutaj jakość nie przystaje do ceny. Ale uważasz ,że ławka w ogóle wpływa na patriotyzm? Albo go jakoś chwali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 7 minut temu, ely3 napisał: Ale uważasz ,że ławka w ogóle wpływa na patriotyzm? Albo go jakoś chwali? Może wpływać na postawy patriotyczne, może pozwolić lepiej poznać polską historię. Oczywiście nie mam na myśli tej ławki i tego projektu, ale np. był taki projekt jak ławeczki chopinowskie, który moim zdaniem spełniał powyższe kryteria. 26 minut temu, Reikai napisał: Ławka może być powiązana z patriotyzmem? Zwłaszcza w kolorze przyjaciół koalicjantów z Węgier. Może. Natomiast ten projekt jest kompletnie nieudany. 19 minut temu, jack napisał: Ogólnie to trochę przykre, że patriotyzm i rozmowa o nim bawi Cię do łez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Patriotyczne jest to co robi PiS w kwestii ściągania np szat królów sprzed 400 lat do Polski, to jest mega patriotyczne i props. Patriotyczna lawka to level patriotycznych gaci i kija bejsbolowego z falangą tj. Wycieranie sobie mordy patriotyzmem w celu zarobku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Ogólnie to trochę przykre, że patriotyzm i rozmowa o nim bawi Cię do łez. Przede wszystkim to nie jest rozmowa o patriotyzmie tylko o robieniu wałków pod przykrywką patriotyzmu. I to faktycznie nie jest zabawne. Zabawne jest to, że bronisz ten przekręt tylko dlatego, że ktoś wkomponował tam kontury Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 5 minut temu, jack napisał: Zabawne jest to, że bronisz ten przekręt tylko dlatego, że ktoś wkomponował tam kontury Polski. W jaki sposób bronię ten przekręt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 (edytowane) 7 minut temu, jack napisał: Zabawne jest to, że bronisz ten przekręt tylko dlatego, że ktoś wkomponował tam kontury Polski. 19 minut temu, fluber napisał: Może. Natomiast ten projekt jest kompletnie nieudany. Godzinę temu, fluber napisał: Ogólnie nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na cele patriotyczne, ale tutaj jakość nie przystaje do ceny. 1 godzinę temu, fluber napisał: Widziałem tę we Wrocku, na razie się trzyma. Szkoda, że musieli oszpecić teren Dworca tym brzydactwem. @fluber weź w końcu napisz że te ławki to super sprawa bo chłopaki mają już tezę i totalnie nie chcą jej odpuścić xD BRONISZ! KONIEC I KROPKA! Edytowane 13 Września 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: weź w końcu napisz że te ławki to super sprawa bo chłopaki mają już tezę i totalnie nie chcą jej odpuścić xD No przecież dobrze chcieli tylko brzydko wyszło. I trochę drogo ale czego się nie robi dla patriotyzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Teraz, jack napisał: No przecież dobrze chcieli tylko brzydko wyszło. I trochę drogo ale czego się nie robi dla patriotyzmu. i....z którego wpisu to wywnioskowałeś? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: i....z którego wpisu to wywnioskowałeś? xD z tego nazywającego to coś patriotycznym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 2 minuty temu, jack napisał: z tego nazywającego to coś patriotycznym? https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,28900073,wielka-klapa-zamiast-promowania-patriotyzmu.html https://www.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/patriotyczna-laweczka-w-gdansku-oto-co-uslyszalam/5hf9dgk https://miasta.tokfm.pl/miasta_tokfm/7,185056,28883005,bialystok-patriotyczna-lawka-samowola-budowlana-postawiona.html https://tvn24.pl/poznan/poznan-patriotyczna-lawka-z-polska-flaga-zniszczona-przez-deszcz-6106100 Rozumiem, że wyborcza, Newsweek, tok fm i TVN też bronią tej ławki nazywając ja patriotyczną i nie ma to zupełnie nic wspólnego z tym że wszyscy używają powszechnie tej nazwy? 2 godziny temu, ely3 napisał: @fluber Widziałes już patriotyczne łąweczki za milion złoty sztuka? U was we Wrocku tez już się nie nadaje do użtyku bo zwykły pierwszy deszcz ją załatwił? A dyskusja zaczęła się od tego. Ely widać też broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Taka to zwykła ławeczka patriotyczna a tyle emocji wywołuje, patriotycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Rozumiem, że wyborcza, Newsweek, tok fm i TVN też bronią tej ławki nazywając ja patriotyczną i nie ma to zupełnie nic wspólnego z tym że wszyscy używają powszechnie tej nazwy? Nie chce mi się czytać tych artykułów ale zakładam, że wyśmiewających tą instalację nie oskarżają o wyśmiewanie patriotyzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 1 minutę temu, jack napisał: Nie chce mi się czytać tych artykułów ale zakładam, że wyśmiewających tą instalację nie oskarżają o wyśmiewanie patriotyzmu. Wszystkie te portale używają nazwy "ławka patriotyczna". Ja napisałem, że nie mam nic przeciwko wydawaniu pieniędzy na cele patriotyczne, a Ty wyśmiałeś tę konkretną wypowiedź. Napisałem też, że ławka jest brzydka, projekt nieudany, a jakość kompletnie nie odpowiada cenie. Wypadałoby przeprosić mnie za to, że piszesz o tym, że bronię tych ławek, chociaż wcale tego nie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi