matek Opublikowano Poniedziałek o 15:02 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:02 5 godzin temu, tankathon napisał(a): bym posłuchał co teraz Duda chciałby powiedzieć Też liczyłem na jakiś komentarz z jego strony, ale cisza. Musi też odmawiać wywiadów. Nie wierzę, że nikt go nie zapraszał, żeby pogadać na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano Wtorek o 01:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 01:00 Cytat Fragment artykułu Marka Kazubala w "Rzp" o aktywności ukraińskich służb wywiadowczych: Nasi rozmówcy dodają, że najbardziej aktywne w Polsce są służby ukraińskie. One starają się rozpracowywać środowiska białoruskie i rosyjskie, ale też prowadzą np. werbunek wśród Ukraińców, którzy przyjechali do Polski. – Są namawiani do przekazywania wrażliwych danych. Mówiąc wprost: do wynoszenia informacji z polskich firm lub urzędów, w których są zatrudnieni – mówi oficer C. Z kilku niezależnych źródeł dowiadujemy się, że polskie prokuratury prowadzą śledztwa w sprawie szpiegostwa na rzecz państwa ukraińskiego. – Akty oskarżenia są utajniane przez prokuraturę, bo jakby nie mówić, to są nasi sojusznicy – słyszymy. – Mamy sygnały, że ukraińskie służby starają się werbować Polaków, którzy jadą na Ukrainę z pomocą humanitarną czy misją biznesową – opisuje oficer D. Inny dodaje: Służby ukraińskie niekiedy działają pod fałszywą flagą „biało-czerwoną”. Posługują się też polskimi dokumentami. A kolejny tłumaczy, że aktywny w Polsce w widoczny sposób jest także wywiad niemiecki i francuski. Ten ostatni prowadzi – słyszymy – bardzo agresywne działania m.in. lobbingowe. chyba na kazdej mozliwej plaszczyznie jestesmy rozgrywani prze ukr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 05:06 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 05:06 (edytowane) https://zero.pl/news/afera-w-szpitalu-poslanka-ko-wepchnela-sie-w-kolejke-na-wazne-badanie Wypuścili chyba tylko dlatego, że Tusk wczoraj zapowiedział konsekwencje dla każdej osoby która się wepchnie poza kolejką, ale niezmiennie mnie szokuje jak szybko władza potrafi odkleić "Pani położna była potem wzywana przez dyrekcję szpitala do złożenia wyjaśnień – tylko dlatego, że jest członkinią partii – uważa Pępek. Przyznaje, że dostała informację ze szpitala o tym, że wepchnęła się w kolejkę, ale ją zignorowała. Bo, jak wskazuje, płaci składki, więc badanie w szpitalu jej się należało." Edytowane Wtorek o 05:06 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano Wtorek o 11:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 11:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:09 8 minut temu, matek napisał(a): xDDDD @ignazzowa nowoczesna Polska! xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 11:10 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:10 Teraz, julekstep napisał(a): xDDDD @ignazzowa nowoczesna Polska! xDDDDD Zwykła mściwa baba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Wtorek o 11:11 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:11 Straszna baba. Jeszcze jaka zawzięta. I w sumie powinna polecieć natychmiast ze swoim działaniem i robiąc robotę innym tylko utrudnia. Dla takiej gęby sałatki aż szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 12:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:28 Godzinę temu, ignazz napisał(a): Straszna baba. Jeszcze jaka zawzięta. I w sumie powinna polecieć natychmiast ze swoim działaniem i robiąc robotę innym tylko utrudnia. Dla takiej gęby sałatki aż szkoda. Ale bogata, ponad 3 miliony majątku. Nie byle plebs 1 godzinę temu, matek napisał(a): Powinni mi podziękować za to że przyszłam, dobra jest;) 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): xDDDD @ignazzowa nowoczesna Polska! xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 13:35 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:35 Godzinę temu, fluber napisał(a): no i to jest ta jakość! dobrze że odsunęliśmy ten pisoski ciemnogród od władzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 13:52 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:52 16 minut temu, julekstep napisał(a): no i to jest ta jakość! dobrze że odsunęliśmy ten pisoski ciemnogród od władzy! Sorry ale co ona powiedziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 13:53 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:53 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Sorry ale co ona powiedziała? że tory były złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 13:56 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:56 (edytowane) 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Sorry ale co ona powiedziała? https://pl.wikipedia.org/wiki/Dana_Rohrabacher może i kradną tak jak PiS ale jak przy tym wyglądają i się wysławiają! @ignazz ma skompilowane asmry z wypowiedzi Małgosi! Edytowane Wtorek o 13:59 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Wtorek o 13:58 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:58 Ja mam wszystko. Nawet odtworzyłem skład sałatki i zaraz będę ją robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Wtorek o 13:59 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 13:59 2 minuty temu, julekstep napisał(a): https://pl.wikipedia.org/wiki/Dana_Rohrabacher może i kradną tak jak PiS ale jak przy tym wyglądają i się wysławiają! @ignazz ma skompilowane asmry z wypowiedzi Magdy! Może R nie może wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 14:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:01 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Może R nie może wypowiedzieć jak? przecież kongresmer bardzo ładnie powiedziała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 18:21 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:21 Ja chyba przegapiłem moment kiedy polityków platformy kompletnie pojebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Wtorek o 19:08 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:08 Włączyłem teraz wywiad z tym Emilkiem u Stanowskiego a ten leci z teorią, że przez Dawidka ginęli ludzie na SOR i że niby ,,cały szpital'' o tym wiedział. Albo koleżka to drugi Macierewicz albo Dawidek to serio mocny bad guy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 19:27 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:27 17 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Włączyłem teraz wywiad z tym Emilkiem u Stanowskiego a ten leci z teorią, że przez Dawidka ginęli ludzie na SOR i że niby ,,cały szpital'' o tym wiedział. Albo koleżka to drugi Macierewicz albo Dawidek to serio mocny bad guy. Gościu pół roku po studiach kierował sor w warszawskim szpitalu. Zdziwilbym się gdyby ktoś przez to nie umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Środa o 06:50 Udostępnij Opublikowano Środa o 06:50 Dobrze prawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Środa o 08:56 Udostępnij Opublikowano Środa o 08:56 Chłop się obudził i dziwi, że część społeczeństwa ma zerowy szacunek do własnego kraju, szok. Jak mogą być inne komentarze skoro są ludzie głosujący na zdrajców własnego kraju? Jak mogą być inne komentarze, skoro są ludzie, którzy zamiast hymnu śpiewają ode do radosci i na wydarzenia patriotyczne idą z flaga unii europejskiej a osobie mówią, że nie są Polakami a obywatelami EU. Jak mogą być inne gdy są ludzie którzy głosują na polityków, którzy twierdzą, że śmierć kilku Polaków jest warta tego żeby w naszym kraju osiedliło się stado obcych kulturowo przybyszy...Nie wiem na co on się oburza przyznam szczerze. 14 godzin temu, fluber napisał(a): Ja chyba przegapiłem moment kiedy polityków platformy kompletnie pojebało W sensie uleciało ci z głowy co robili będąc ostatnio u władzy....acha Syndrom sałatkowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi