starYfaN Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 10 minut temu, darkonza napisał: No offence, po prostu fajne mi się wydało: No offence, po prostu fajne mi się wydało: Rozsądne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 @Deltuś pokaz to powyżej kolegom i daj znać czy się śmiali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 10 godzin temu, darkonza napisał: Nie głupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 2 minuty temu, Deltuś napisał: Masz, tylko nie pasuje do narracji? Nie, nie widziałem takich danych. Widziałem dane o hospitalizacjach, które są bardzo optymistyczne ( niecałe 400 osób na intensywnej terapii z Omicronem, większość z powodu innych schorzeń), bo poza grupą wiekową 0-5 lat to w każdej grupie wiekowej jest znaczny spadek hospitalizacji w stosunku do zachorowań. Zakładam, że zgony będą wyglądały podobnie, ale wyników jeszcze nie widziałem. Zaskakująco mało jest u nas tych zakażeń u zaszczepionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 20 godzin temu, fluber napisał: A co? Potrzebujecie więcej bodźców do waszego syndromu oblężonej twierdzy? mój drogi Fluberze, jestem zaszczepiony i będę się szczepił wszystkim, co zostanie wypuszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 15 minut temu, Deltuś napisał: Cud w tym MZ. Nagle podkreśla się, że zmarli mieli choroby współistniejące - ale tylko u zaszczepionych. Przy niezaszczepionych takiej wzmianki brak. Oni w ogóle powinni sobie darować te statystyki z chorobami wspolistniejacymi typu nadciśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 5 godzin temu, fluber napisał: Nie, nie widziałem takich danych. Widziałem dane o hospitalizacjach, które są bardzo optymistyczne ( niecałe 400 osób na intensywnej terapii z Omicronem, większość z powodu innych schorzeń), bo poza grupą wiekową 0-5 lat to w każdej grupie wiekowej jest znaczny spadek hospitalizacji w stosunku do zachorowań. Zakładam, że zgony będą wyglądały podobnie, ale wyników jeszcze nie widziałem. Zaskakująco mało jest u nas tych zakażeń u zaszczepionych. Konfederacja nastepna co sie samo-zaorala? Tj 72.85% zgonow z subpopulacji niezaszczepionych - 30% spoleczenstwa? Nastepni slabi w “proporcje” co postanowili podzielic sie swoja niewiedza ze swiatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 No to dwudawkowcy (jak np. ci co dopiero ukończyli sczepienie) właśnie zostali szurami, foliarzami, antyszczepami, gnidami społecznymi i zagrożeniem dla świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1 minutę temu, Pepis21 napisał: No to dwudawkowcy (jak np. ci co dopiero ukończyli sczepienie) właśnie zostali szurami, foliarzami, antyszczepami, gnidami społecznymi i zagrożeniem dla świata. A ja miałem się szczepić 3 raz dopiero w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 3 minuty temu, Pepis21 napisał: No to dwudawkowcy (jak np. ci co dopiero ukończyli sczepienie) właśnie zostali szurami, foliarzami, antyszczepami, gnidami społecznymi i zagrożeniem dla świata. No właśnie nie, albowiem względem przepisów EU, szczepienie pełne to 2 dawki lub 1 JJ. Do momentu ustalenia nie ma nawet certyfikatu po 3. 1 minutę temu, Koelner napisał: A ja miałem się szczepić 3 raz dopiero w lipcu A przepraszam po cholerę w Lipcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Teraz, starYfaN napisał: A przepraszam po cholerę w Lipcu? kończy się paszport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: kończy się paszport Do tego czasu już raczej ogarną certyfikaty za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 4 minuty temu, starYfaN napisał: No właśnie nie, albowiem względem przepisów EU, szczepienie pełne to 2 dawki lub 1 JJ. Do momentu ustalenia nie ma nawet certyfikatu po 3. Ale to są niemieckie nie unijne ustalenia choć zapewne zaraz staną się i unijne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Pepis21 napisał: Ale to są niemieckie nie unijne ustalenia choć zapewne zaraz staną się i unijne. Ale certyfikat jest EU, nie niemiecki, więc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 6 minut temu, starYfaN napisał: Ale certyfikat jest EU, nie niemiecki, więc.... Przecież to to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 12 minut temu, Sebastian napisał: Przecież to to samo.. nie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 5 minut temu, Koelner napisał: nie do końca W sumie masz rację. UE nie może podjąć żadnej decyzji bez pozwolnia Niemiec a Niemcy mogą podjąć jakąkolwiek chcą decyzję bez pozwolenia UE. Tak więc to rzeczywiście nie jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 https://www.facebook.com/104453281861069/videos/1057639548390429/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Godzinę temu, Sebastian napisał: W sumie masz rację. UE nie może podjąć żadnej decyzji bez pozwolnia Niemiec a Niemcy mogą podjąć jakąkolwiek chcą decyzję bez pozwolenia UE. Tak więc to rzeczywiście nie jest to samo Ja pi****le nie dość że Janusz biznesu to jeszcze dodatkowo Janusz z definicji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1 godzinę temu, starYfaN napisał: Ale certyfikat jest EU, nie niemiecki, więc.... No i? Niemiecki Minister sobie ustalił, że nie jesteś w pełni zaszczepiony dopóki nie masz trzeciej dawki i UE nie ma tu nic do rzeczy. Zawsze mogą sobie wprowadzić, że przy wjeździe do ich kraju będzie wymagane okazanie dowodu na trzecią dawkę i co z tym zrobisz? Nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi