Krzemo Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Musiałem kogoś przegapić, aczkolwiek jak ktoś ma very fast zamiast fast to dla mnie jedno i to samo Niektórzy grają balanced Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Jeszcze niektorzy maja Balanced zamiast Outside. Musi to byc grubo przetestowana taktyka przez weteranow FBB, skoro graja tak nawet 76ers z Shaqiem. Edit. Nie zauwazylem komentarza Krzema Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ja muszę maksymalizować Iversona więc nie mam wyjścia z taktyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Dzień 69 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 103 - Spurs 113 play-by-play Pistons 98 - Rockets 135 play-by-play Suns 121 - Nuggets 125 play-by-play Warriors 99 - Wizards 107 play-by-play Grizzlies 115 - Kings 90 play-by-play Bulls 94 - Raptors 106 play-by-play Lakers 120 - Timberwolves 112 play-by-play Cavaliers 95 - Hawks 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Dell Curry - DEN - 12 days Nenad Krstić - ATL - 7 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nie wiem co się stało za bardzo, do ASG wszystko było jak należy, a teraz nagle praktycznie w każdym meczu srogi wpierdol, dostaje regularnie 30 punktami, czy grał Davis czy Malone to jest to samo, a wcześniej wszystko było w najlepszym porządku.. dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: dziwne. Malone był blisko powrotu i zaczęły się kwasy w drużynie Warto zwrócić uwagę na Raptors (L10 są 8-2), włączyli się do bezpośredniej walki o PO. Pozyskanie Garnetta to był jednak dobry ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Warto zwrócić uwagę na Raptors (L10 są 8-2), włączyli się do bezpośredniej walki o PO. Pozyskanie Garnetta to był jednak dobry ruch. Tak jest, Raptors będą groźni - już w poprzednim meczu poczułem. Generalnie na tym wschodzie to jest tak, że jestem 28-20, a i tak siedzę jak na szpilkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Raymond piękny debiut przeciwko drużynie, której pick posiadam Raptors sucks! Będą poza PO, nie mają szans! (nie sprawdzajcie, czyje mam picki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 29 minut temu, Krzemo napisał: Dell Curry - DEN - 12 days Mam 11 meczy na rozkładzie, większość ciężkich ... Griffith będzie mógł udowodnić swoją wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 39 minut temu, SlaKB napisał: Nie wiem co się stało za bardzo, do ASG wszystko było jak należy, a teraz nagle praktycznie w każdym meczu srogi wpierdol, dostaje regularnie 30 punktami, czy grał Davis czy Malone to jest to samo, a wcześniej wszystko było w najlepszym porządku.. dziwne. Tak to jest jak się skąpi drugiego picku za Mo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Walczę jak mogę Cieszą zwycięstwa z Cavs i Bulls także lecimy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Krzemo napisał: Malone był blisko powrotu i zaczęły się kwasy w drużynie Warto zwrócić uwagę na Raptors (L10 są 8-2), włączyli się do bezpośredniej walki o PO. Pozyskanie Garnetta to był jednak dobry ruch. Niemożliwe, Iverson gra z Malonem od początku swojej kariery, są pewnie najlepszymi kumplami Godzinę temu, eMeS napisał: Tak jest, Raptors będą groźni - już w poprzednim meczu poczułem. Generalnie na tym wschodzie to jest tak, że jestem 28-20, a i tak siedzę jak na szpilkach Ja przed ASG byłem w miarę spokojny, teraz też zaczynam się bać o to czy wystąpię w PO. Już nie mówiąc o tym, że w samych playoffs będzie rzeźnia, każdy będzie mógł wygrać z każdym (no, może poza Sixers) btw. Bulls na papierze po dodaniu Richmonda wyglądają bardzo dobrze, ale wyniki tego nie potwierdzają, myślę że jeszcze odpalą. Raptors w pewnym momencie skreślilem, ale tu jednak będzie walka do końca i dwa teamy będą mocno poszkodowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 26 minut temu, SlaKB napisał: Niemożliwe, Iverson gra z Malonem od początku swojej kariery, są pewnie najlepszymi kumplami A drużyna ciepri , ewidentnie musi być jakiś konflikt. Iver + Malone vs Davis i spółka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Teraz, Krzemo napisał: A drużyna ciepri , ewidentnie musi być jakiś konflikt. Iver + Malone vs Davis i spółka. Davis jak wróci będzie starterem obok Malone, dogadują się zarówno na boisku jak i poza nim, co najwyżej Haywood może robić problem, ale jego mogę oddać jak coś Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Tak to jest jak się skąpi drugiego picku za Mo Trzeba było brać ten jeden bo widzę, że chętnych brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Skrobnijcie coś o tych zmianach w tankowaniu na następny sezon jeśli można : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Pytanie do ekspertow. Dlaczego Nick the quick ma taki niski kontrakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Teraz, Pablo81 napisał: Pytanie do ekspertow. Dlaczego Nick the quick ma taki niski kontrakt? Ma swoje ograniczenia, oczywiście jest wart więcej, ale podczas ostatniego FA był problem z aktywnością + tak jak w rlNBA - tu też zdarzają się steale na FA czy też w drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 6 minut temu, Pablo81 napisał: Pytanie do ekspertow. Dlaczego Nick the quick ma taki niski kontrakt? Promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Ma swoje ograniczenia, oczywiście jest wart więcej, ale podczas ostatniego FA był problem z aktywnością + tak jak w rlNBA - tu też zdarzają się steale na FA czy też w drafcie. Te FA to absolutny skandal, jak je przejrzałem Wyglądało to jakby każdy sobie szedł na rękę, a kluby z cap space prawie nie składały ofert. Totalnie nie rozumiem czemu CPU picks pojawiły się dopiero na V turę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Te FA to absolutny skandal, jak je przejrzałem Wyglądało to jakby każdy sobie szedł na rękę, a kluby z cap space prawie nie składały ofert. Totalnie nie rozumiem czemu CPU picks pojawiły się dopiero na V turę. #Spoldzielnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi