ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 33 minuty temu, julekstep napisał: Może być fajnym two-wayem, ale Roy może być mega-ofensywną bestią. Ofensywna bestia PG/SG > two-way SF (Dominique Wilkins i jego 'kariera' pozdrawiają) Oby kostka sprzyjała. Nie tylko ta w nodze lecz przede wszystkim ta na stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Picki tutaj z tego co czytam nie mają tu aż takiej wartości, a Garnett pozwoli mi zapewne na awans do PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 35 minut temu, julekstep napisał: Może być fajnym two-wayem, ale Roy może być mega-ofensywną bestią. Ofensywna bestia PG/SG > two-way SF (Dominique Wilkins i jego 'kariera' pozdrawiają) Wilkins to nabijacz statow, średni w obronie. Gay ma wyższy sufit zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Czy ja wiem, Garnett fajny grajek. Dawałem więcej, Qcin nie chciał Nie trafiales w moje potrzeby a tak niech Sylwkowi służy, Camby mogl go miec pol darmo rowniez a teraz zly Pr robi wielkim Blazers czekam jeszcze na opisie Julkastepa 1 minutę temu, SlaKB napisał: Wilkins to nabijacz statow, średni w obronie. Gay ma wyższy sufit zdecydowanie A Rondo jak? Bo on ma 92 w arkuszu i C w grze potencjalu xd co jest prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 A dajcie info kto ile gra w te grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Wilkins to nabijacz statow, średni w obronie. Teraz. Parę lat temu był świetny w D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nie trafiales w moje potrzeby a tak niech Sylwkowi służy, Camby mogl go miec pol darmo rowniez a teraz zly Pr robi wielkim Blazers czekam jeszcze na opisie Julkastepa Ja się bałem, że Garnett ucieknie po sezonie. Za słaby team mam obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, ignazz napisał: A dajcie info kto ile gra w te grę. ja się na e-nba zalogowałem pod simkę tbh (długo się w ogóle tylko tu udzielałem) znałem już tą grę a moja HAMERYNAŃSKA liga padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Nie trafiales w moje potrzeby a tak niech Sylwkowi służy, Camby mogl go miec pol darmo rowniez a teraz zly Pr robi wielkim Blazers czekam jeszcze na opisie Julkastepa A Rondo jak? Bo on ma 92 w arkuszu i C w grze potencjalu xd co jest prawda? W grze jest chyba scouted potential czyli generalnie nic nie znaczącą wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: A Rondo jak? Bo on ma 92 w arkuszu i C w grze potencjalu xd co jest prawda? Arkusz > strona. Na stronie jeśli chodzi o potencjał jest coś takiego jak 'scouted potential' (i dla Rondo pewnie zapomniałem z defaultowego zmienić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Kurde, teraz ciężko nadążyć z czytaniem. Zobaczymy na ile starczy zapału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Teraz. Parę lat temu był świetny w D. Raczej nie, pamiętam że w Sixers ssał, jego kariery w Spurs za bardzo nie śledziłem bo i tak się nie liczyli 3 minuty temu, ignazz napisał: A dajcie info kto ile gra w te grę. Ja tak samo jak Julek, zalogowałem się pod Simbasket czyli od 2013, a od chyba 2014 jestem w zarządzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Teraz, Ice23 napisał: Kurde, teraz ciężko nadążyć z czytaniem. Zobaczymy na ile starczy zapału Wejdź na begm i zobacz liczbę stron i ilość zdań w wypowiedziach. Jedyne o co w dzisiejszych czasach się nie martw to o nasz zapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ja się bałem, że Garnett ucieknie po sezonie. Za słaby team mam obecnie. Możesz mieć trochę racji, u KG gra o winy jest ważna więc mogłoby tak być. Chociaż z birdami mógłbyś mu dać zdecydowanie najwięcej hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 No spoko, bo ostatnio z tym ciężko było...ale idzie lepsze mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, Ice23 napisał: Kurde, teraz ciężko nadążyć z czytaniem. Zobaczymy na ile starczy zapału Póki nie ma BeGM, to raczej nie nastawiałbym się na zmianę sytuacji Ja już się trochę wkręciłem Dać tylko team @Alonzo i będzie jazda na wesoło i tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Raczej nie, pamiętam że w Sixers ssał, jego kariery w Spurs za bardzo nie śledziłem bo i tak się nie liczyli Ja tak samo jak Julek, zalogowałem się pod Simbasket czyli od 2013, a od chyba 2014 jestem w zarządzie Dajcie rozpiskę gm plus lata bo boje się tych dziadków tylko nie wiem kto nim jest widze Nick xamel i się ciepło robi na sercu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: czekam jeszcze na opisie Julkastepa Na pierwszy rzut oka wygląda na cyganienie (Garnett jest gorszy niż jego overall a pewnie trzeba będzie mu sporo zapłacić na FA i tak). Z drugiej strony na tu i teraz Raptors się poważnie wzmacniają (ekipa Blaylock/Vince/T-Mac/KG jest o sensownego centra od bycia zagrożeniem dla większości) + Rondo może być podobnym casem co KG domyślnie (dużo w statach, ale niezbyt optymalnie rozłożone). Tylko mi ten 1st round pick tu nie pasuje bo PTB i tak dostają to co powinni (dobry prospect) - ale tu pytanie jak bardzo Sylvinho chce walczyć o oklep w 2giej rundzie od wielkich Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: No spoko, bo ostatnio z tym ciężko było...ale idzie lepsze mam nadzieję Teraz jak się rozkręci to gra powinna być dużo atrakcyjniejsza dla ludzi z zewnątrz więc powinno pójść w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Jeszcze nie łącze nickow z zespołami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi