Skocz do zawartości

Memphis Grizzlies 2019/2020

Lucas

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.02.2020 o 11:14, lorak napisał(a):

to taki temat zarzucę: był kiedyś rookie o tak wielkich jajach? bo Morant jest czwarty pod względem PPG (7.6) w 4q. do tego tego trafia aż 56% z gry (63.7 TS%). jest również czwarty (minimum 10 G, wyprzedzają go Giannis, Embiid oraz Harden) w clutch z 40.6 PPG/36 i 54.5 FG% (60.4 TS%). no i parę dni temu zdissował Currego. 

Rozwiń  

Debiutancki rok akurat Mitchell miał dobry w 4 kwartach.. o wiele lepszy niż tegoroczny

faktycznie, on miał wtedy niesamowite występy w końcówkach. ale za cały sezon jednak trochę odstaje od Moranta, bo był dziesiąty zarówno w 4Q PPG z 6.4 (56.6 TS%), jak i clutch z 33.3/p36 (49.9 TS%). teoretycznie Ja ma jeszcze szansę obniżyć loty, ale raczej rookies grają lepiej po ASW.

W dniu 6.02.2020 o 13:54, lorak napisał(a):

faktycznie, on miał wtedy niesamowite występy w końcówkach. ale za cały sezon jednak trochę odstaje od Moranta, bo był dziesiąty zarówno w 4Q PPG z 6.4 (56.6 TS%), jak i clutch z 33.3/p36 (49.9 TS%). teoretycznie Ja ma jeszcze szansę obniżyć loty, ale raczej rookies grają lepiej po ASW.

Rozwiń  

ale Grizzlies od marca mają jeden z najtrudniejszych terminarzy w lidze.

Co myślicie o umowie dla Dillona Brooksa? 

W dniu 6.02.2020 o 11:14, lorak napisał(a):

to taki temat zarzucę: był kiedyś rookie o tak wielkich jajach? bo Morant jest czwarty pod względem PPG (7.6) w 4q. do tego tego trafia aż 56% z gry (63.7 TS%). jest również czwarty (minimum 10 G, wyprzedzają go Giannis, Embiid oraz Harden) w clutch z 40.6 PPG/36 i 54.5 FG% (60.4 TS%). no i parę dni temu zdissował Currego. 

Rozwiń  

W tym aspekcie, warto wyróżnić Bena Gordona i K. Irvinga

W dniu 6.02.2020 o 14:25, MarcusCamby napisał(a):

ale Grizzlies od marca mają jeden z najtrudniejszych terminarzy w lidze.

Rozwiń  

Ciut powyżej MLE a to taki gracz z pogranicza s5 więc jak dla mnie jest to rozsądna umowa. Może 3-4 mln wyżej niż myślałem ale biorąc pod uwagę że SC będzie około 125 mln to jest mniej więcej tyle ile jest wart

W dniu 6.02.2020 o 14:25, MarcusCamby napisał(a):

Rozwiń  

Jak koledzy wyżej, czyli spoko deal. Raczej trzeba było się spodziewać, że dostanie więcej, niż MLE, ale bardzo dobrze, że nie jest to kontrakt w wysokości jakiś 45-48/3, bo to by była przesada. 

Teraz trzeba z niecierpliwością czekać na podpisanie Meltona :)

Edytowane przez Braveheart22

Chyba za dobrze mieli w tym Memphis, że wzięli tego raka... Oby jedyny kontakt, jaki będzie miał z Morantem, to był ten wzrokowy. szkoda by było chłopaka jeśli taki debil miałby na niego wywrzeć większy wpływ (casus Nick Young x D'Angelo, choć tutaj sam Russell też nie błyszczy IQ, Ja wydaje się być znacznie bardziej ogarnięty).

Kolejna szpileczka w Iggy'ego :P

Screenshot_20200206_221224.thumb.jpg.4b100e87cadfef28c0ea8fe2c5d992f0.jpg

Justise ma ogromny sentyment do Miami, ale jest podekscytowany zmianą otoczenia :)

W Memphis dołączy do swoich dobrych kumpli :D

Krążą plotki, że to może być podobny problem z jakim przed sezonem borykał się Melton i z jakim sztab medyczny bardzo dobrze sobie poradził, dlatego trzeba być dobrej myśli, że postawią chłopaka na nogi i potem zdrowie będzie mu dopisywało. Wierzę, że tak będzie, a wtedy myślę, że otoczenie Grizzlies (tj. Jenkins, sztab, drużyna) stworzy mu doskonałe warunki do rozwoju, bo umiejętności już ma fajne, a potencjał jeszcze większy. 

Kończąc, witamy w Memphis Justise. Przyszłość należy do Grizzlies!!! ;)

• Eld zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.