Gość StaryFan Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 56 minut temu, BMF napisał: Więc spoko jak jednak AD i LeBron nie będą grać po 35 minut wszystkiego od deski do deski, ale raczej typuję walkę o 1. seed z Clippers do samego końca jak dobrze się to ułoży. Jakie znaczenie ma 1. seed w ujęciu Clippers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 36 minut temu, StaryFan napisał: Jakie znaczenie ma 1. seed w ujęciu Clippers? Good point. Śmiesznie może być gdy obie ekipy z ŁA będą top#2. Wtedy co? Sędziowie będą mieli nakaz gwizdać pod „gospodarzy”? Atmosfera tez może być inna bo pamietajmy ze wtedy na mecz 7 zadziałają tylko karnety ekipy wyżej I kibiców ( choć to nie fanatyzm NCAA) danej ekipy będzie więcej. A czy te krzyki pomogą to inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 5 minut temu, ignazz napisał: Good point. Śmiesznie może być gdy obie ekipy z ŁA będą top#2. Wtedy co? Sędziowie będą mieli nakaz gwizdać pod „gospodarzy”? No, a na meczach "w domu", Doc kolejny raz będzie suszył pod sufitem kalesony, zasłaniając banery, czy wyrósł z przedszkola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Plan jest taki aby za rok nie zasłaniać tylko jedna sztukę zdejmować. Proponuje 2000 lub 2002. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Właśnie widzę to sędziowanie pod Lakers Ostatnie 5 min meczu z NO to jakiś żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Ten faul na Ingramie mocno questionable był (chociaż nie pokazali dobrego ujęcia, a czy tak flopowac potrafi to nie jestem przekonany) a wszystko inne chyba bez kontrowersji Fajnie że AD chociaż w końcówce kluczowe 2 akcje w obronie zrobił bo przez te 3 kwarty to jechał na jedno z gorszych efektywnych 40pts game jakie widziałem Niesamowita 4Q LeBrona ogółem, nie dość że cały atak rozruszał to jeszcze w obronie klasa Edytowane 28 Listopada 2019 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Ławka i LBJ uratowali win. Sędziowie byli dość łaskawi dla Pels w ostatnich minutach. 9 win z rzędu, ale od kilku spotkań margines błędu robi się coraz mniejszy. vs Wiz będzie pewnie strzelanina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) 8 minut temu, dapunk20 napisał: a wszystko inne chyba bez kontrowersji xDDDD Faul przy zbiórce Harta i 3 razy błędne wskazanie dla kogo piłka to faktycznie bez kontrowersji jak na ostatnie minuty 4Q Edytowane 28 Listopada 2019 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 1 minutę temu, ttr napisał: xDDDD A co tam innego było więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Ty trollujesz teraz czy zaspany to oglądałeś ? Sędziowanie było do dupy cały mecz, ale większość gwizdków na korzyść NO. Potem Ci to mogę rozpisać. Irytuje mnie Rondo, który nie dostrzega cutów Kuzmy czy missmatchów Howarda bo do tego co gra po drugiej stronie parkietu już się przyzwyczaiłem. Edytowane 28 Listopada 2019 przez ttr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 LeBron tak po cichu przekroczył 33k punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave86 Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Po pierwszej kwarcie gdzie Pelicans rzucili 7/9 za 3 miałem obawy, że mają taki mecz co się zdarza 2-3 razy w sezonie, ale końcówka piekielnie mocna LAL. Bardzo chciałem zobaczyć jak Ingram zagra przeciwko byłemu klubowi, ale cóż patrząc na jego grę to został po prostu zgwałcony.. Dużo rzecz ma do poprawy a w szczególności rzut i te jego wjazdy.. jak jezdziec bez głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 2 godziny temu, Mirwir napisał: LeBron tak po cichu przekroczył 33k punktów. KAJ: 37 lat, 11 miesięcy Karl: 38 lat, 3 miesiące, 11 dni Bryant: 37 lat, 4 miesiące, 15 dni LeBron: 34 lata, 10 miesięcy, 27 dni 3 lata zapasu nad Kareem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Terminarz sprzyja i to bardzo. Z poważnymi teamami Lakers są 3-2 (L z Clippers i Raptors, W z Utah, Dallas, Miami). A teraz grają u siebie z Wizards, Mavericks i w końcu zacznie się poważne granie, czyli wyjazdy do Denver, Salt Lake City czy Portland (choć nie wiem czy oni w tym sezonie są poważną drużyną). Ogólnie ciężko o nich napisać coś więcej, bo terminarz to mają idealny na zgranie drużyny, a to im wychodzi jak na razie bardzo dobrze. Jednakże zagrali tylko pięć meczów z drużynami na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Kurde fajnie się ogląda, jak Lakers w pewnym momencie trzeciej/czwartej kwarty dociskają pedał gazu, odrabiają w mgnieniu oka straty i wybijają rywalom z głowy koszykówkę, ale to jest trochę igranie z ogniem, bo każdy taki wyrównany mecz z drużyną z dołu tabeli to zmarnowana okazja, żeby trochę oszczędzić LeBrona. btw. ani słowa o Kuzmie? Dziwne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 42 minuty temu, Jendras napisał: tw. ani słowa o Kuzmie? Dziwne ;] Dokładnie, to Kuzma dał ostrego kopa przy odrabianiu strat. Widziałem w nim sportową agresję i bardzo mi się to podobało. I do tego trójka w końcówce. Gdyby nie Kuzma Lakers mogliby nie ogarnąć tego meczu. Widać, że Lakers mają problem z bronieniem obwodu, niech Bradley szybko wraca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 W drugiej połowie zmienili obronę na Holiday'u i to zrobiło różnicę. Caruso był świetny. Bez Bradley'a rzeczywiście zjazd, zwłaszcza pierwsza piątka słabo broni. Wydawało mi się, że po prostu jego kontuzja zbiegła się ze spadkiem intensywności (+ skuteczna gra rywali, którzy trafiają trójki jak szaleni), ale może faktycznie go brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 54 minuty temu, Jendras napisał: btw. ani słowa o Kuzmie? Dziwne ;] Jak ma blisko 100% skuteczności, to ma dodatni impact. Ogólnie fajnie jest. Zwróć uwagę, że ZAWSZE broni zawodnika z nieodpowiedniej strony. To naprawdę ciekawe, zwłaszcza przy tym HC. Może ma problem z oceną która to ta prawa, lub lewa ręka. Już kij ze skutecznością tej jego D, ale facet nie ogarnia podstaw w obronie v HCO i boję się, że BBIQ nie pozwoli na żaden progres w tym przedmiocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Kuzma się poprawił w D, to już nie jest taka czarna dziura jak w debiutanckim sezonie. Zresztą, Lakers póki co nawet trochę lepiej bronią z nim na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 #Fuck #Zapominanie #Hasła #Do #Forum Jaram się tym sezonem okrutnie, pomijając już nawet to że Lakers w końcu nie są dziadami, po prostu ogólnie wszystko się zgadza w NBA w tym sezonie, aż przyjemnie oglądać.Pomijając łatwy kalendarz Lakers na starcie sezonu, to wyglądamy kosmicznie gdy włączamy effort tak jak @Jendras pisał, Vogel pięknie to poukładał.W ogóle dziwiły mnie te opinie przed sezonem tu na forum, że Lakers nie będą TOP2 na zachodzie(lub że to jakieś mem team znowu, lol) i to np @january . Jak dla mnie pięknie to wszystko poukładali w offseasonie, wiadomo było dużo pytań , czy Rondo nie będzie takim dziadem(na początku zeszłego sezonu wyglądał bardzo dobrze, potem drużyna się posypała), czy Bradley zacznie być koszykarzem NBA(choć tu trzeba przyznać, że rok temu jak był zdrowy, to wyglądał przyzwoicie), ale koncepcja Lebron+shooterzy+Davis to contender pełną gębą.Myślę , że wiele osób (w tym ja) nie doceniło Vogela i to, co wniósł.To, jak Lakers wyglądają teraz, a jak wyglądali rok temu, jeśli chodzi o poukładanie drużyny to przepaść i nawet nie chodzi o personel. Lebron jest kozakiem, MVP jak dla mnie póki co, no po prostu tak przyjemnie się go ogląda w tym sezonie, do tego wygląda z tygodnia na tydzień coraz lepiej fizycznie, jest zdrowy, broni, ma tą przewózkę swoją, jest engaged.Davis momentami nie może znaleźć sobie w niektórych meczach, ale i tak trzaska kosmiczne staty, a vs Pelicans zniszczył kompletnie, także będzie już tylko lepiej, martwi trochę jego zdrowie i te mikrokontuzje. Mam problem z Kuzmą, bo bardzo przyjemnie się go ogląda, ma swoje momenty, ratował dupę w tym sezonie wielokrotnie, trochę lepiej broni, ma skilla, może być przydatny po prostu w PO, często potrzeba takiego rolesa, który trafi ten trudny rzut na przełamanie, ale dalej jest takim głupkiem koszykarskim czasami, że to aż boli, gubi rotacje w obronie strasznie, oddaje głupie rzuty, popełnia sporo jakiś dziwnych mentalnych błędów.Nie wiem co o nim sądzić, ale jakby pojawiło się coś mega ciekawego podczas TD, to chyba bym go ruszył.Z drugiej strony, z nim jest ten problem że jest jednocześnie niedoceniany, jak i przeceniany :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi