iglo13 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 a ja sobie przejrzałem, oczywiście to nie jest tak ze 4 wolne dobre, reszta z dupy, ALE 4:40 to sie sam potknął o noge przeciwnika 5:15 śmiech 7:00 śmiech jako bonus dam 7:19, kontakt był ale znowu śmiesznie wyglądało(żeby nie było, wolne prawidłowe) Generalnie Davis dominował, ładował sie pod kosz i po prostu wykorzystywał przewagę. Dlatego nie wiem po co sędziowie jeszcze mu w tym pomagali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 1 minutę temu, iglo13 napisał: a ja sobie przejrzałem, oczywiście to nie jest tak ze 4 wolne dobre, reszta z dupy, ALE 4:40 to sie sam potknął o noge przeciwnika 5:15 śmiech 7:00 śmiech jako bonus dam 7:19, kontakt był ale znowu śmiesznie wyglądało(żeby nie było, wolne prawidłowe) Generalnie Davis dominował, ładował sie pod kosz i po prostu wykorzystywał przewagę. Dlatego nie wiem po co sędziowie jeszcze mu w tym pomagali 4:40 obrońca spóźniony, faul jest ewidentny. 5:15 można było puścić, pewnie gdyby nie to, że bronił rookie, to by nie było gwizdka 7:00 trudno stwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Przecież mayor już ujawniał ten spisek więc nie wiem co was tak dziwi. Jakby Davis biegał w koszulce Pels to by dostał 2 FT i technika za flopowanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 ale Davis tak grajac i masujac sie pod koszem to zjedzie do pitstopu na 8 tygodni przed rozegraniem 20 spotkan czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Póki co dobrze, że gra bliżej kosza, bo jumperek wciąż jeszcze niepewny, zresztą podobnie jak u Jamesa. Bradley dzisiaj wreszcie na plusie - bardzo mi się podoba jaką robotę wraz z Greenem robią dotychczas na obwodzie. Howard w statystyce może nie wyglądał tak dobrze jak z Hornets, ale swoją niebagatelną rolę w zwycięstwie odegrał świetnie broniąc w 3 kwarcie. Cieszy jego zaangażowanie, pozytywne podejście, dobra chemia z Davisem czy szybkie przekonanie do siebie fanów (dzisiaj znów dostał spory aplauz przy wejściu z ławki). Byłem za jego podpisem w obliczu kontuzji Cuza i póki co nic temu posunięciu zarządu nie da się zarzucić. Ktoś pisał o Rondo. Ja czekam na jego powrót, bo mam wrażenie, że będzie w stanie jeszcze lepiej wykorzystywać wysokich pod nieobecność LBJa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignem-feram Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 A ktoś wie jaki jest termin powrotu Kuzmy? Gdzieś mi przemknęło, że na najbliższej sesji wyjazdowej może się pojawić, ale nie mogę znaleźć potwierdzenia tego newsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 20 minut temu, Geronimo napisał: Bradley dzisiaj wreszcie na plusie - bardzo mi się podoba jaką robotę wraz z Greenem robią dotychczas na obwodzie. LBJ przestał dawać ciała. Na poważnie, powinien bronić na piłce szybkich G, na zasłonach lepszy jest KCP (w obronie) i DG od nich obu razem. Ale dawno nie widziałem, aby mały wychodził z własnej trumny po zasłonie w meczu przeciwko LAL. Próba żadna, ale 4 obrona i 8 atak - może być. Jak utrzymają się w 10 O i D, można będzie strzelić frazes jak Nawałka "coś tam, coś tam, zarówno w ofenZywie jak i defenZywie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 36 minut temu, Ignem-feram napisał: A ktoś wie jaki jest termin powrotu Kuzmy? Gdzieś mi przemknęło, że na najbliższej sesji wyjazdowej może się pojawić, ale nie mogę znaleźć potwierdzenia tego newsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Godzinę temu, Ignem-feram napisał: A ktoś wie jaki jest termin powrotu Kuzmy? Gdzieś mi przemknęło, że na najbliższej sesji wyjazdowej może się pojawić, ale nie mogę znaleźć potwierdzenia tego newsa. Chyba jeszcze ze 3 mecze, czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Lepszy rydz niż nic. Zobaczymy co pokaże w tym czasie, ale najciekawsze będzie, w jakiej roli widzi go Vogel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 LBJ usłyszał krzyki MVP przy wolnych Davisa ostatnio w Staples i dzisiaj postanowił przypomnieć kto wciąż dzierży palmę pierwszeństwa w drużynie. WOW. Chyba najlepszy mecz Jamesa w Lakers biorąc pod uwagę zaangażowanie nie tylko w ofensywę (co było dzisiaj nie do przecenienia), ale i obronę, gdzie świetnie rotował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Coś Ci sędziowie faktycznie lubią Lakers w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Howard człowiekiem od zadań specjalnych (najpierw Luka, później Curry) Na plus Vogel, który znów ładnie ogarnął rotację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Ciekawe, czy fluke, czy LeBron w końcu ogarnął te wolne, 45/55 ma licząc preseason, i nawet wizualnie wygląda to bardzo dobrze. Szczęśliwa ta wygrana, nie oszukujmy się, ale zaskakująco dobrzy jak na ten etap sezonu są Lakers: LeBron i Davis w ~top5-ligi-formie, świetny Dwight, bardzo dobra obrona, Green, który trzyma poziom post-CY. Dużo do poprawy, ale myślałem, że będą zaczynali z trochę innego poziomu. Nie znoszę tej statystyki triple double, ale to akurat w sumie dobrze pokazuje jak wybitni są obaj jak na swój wiek. Świetnie się na to patrzyło. 17. sezon w lidze i 39-12-16-4, dajcie spokój. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Lebron z tej swojej kriokomory, to co raz innego klona odmraża. Kapitalnie wygląda motorycznie, więc reszta wiadomo. Myślałem, że początek będzie gorzej wyglądał, ale podobno wszyscy podeszli wyjątkowo skupieni, z nastawieniem na szybkie zgranie. Łysa mamba - dość spektakularny atletyzm, przy tych jego wsadach. Wygląda jak księgowy, ale który to już raz? Pomysł bronienia LD Bradley'em taki sobie, ale kim? Wyjątkowo pasuje Iguodala - Memphis pewnie czekają do 15 grudnia, ale wymiana jest mało realna (tam jest chyba nowy/młody GM - chce się wykazać). Co jak co, ale LAL potrzebują obrony na tej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Lakers tym meczem udowodnili, że będą w tym sezonie naprawdę groźni. Dallas u siebie to czołówka ligi. LeBron James i Luka Doncić - dwa pokolenia, dwaj królowie. Wkrótce dojdzie do zmiany warty, ale jeszcze nie teraz, hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Doncic to jest gosc a nie jakis Antetomutombo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi