Julius Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Trzeba powoli startowa膰 z koksem. Pod kontraktem mamy p贸ki co : Embiid, Simmons, Jonathon Simmons (cz臋艣ciowo gwarantowany) Zhaire i Boldena, PO ma Ennis, ale s膮dz臋, 偶e b臋dzie preferowa艂 kilkuletni kontrakt po przyzwoitych PO.聽 Do dyspozycji mamy 24 pick + do艣膰 wysokie 33 i 34 w drugiej rundzie. Generalnie nadal jest to fajny, m艂ody trzon. W przysz艂ym roku oczywi艣cie b臋dziemy liczy膰 na r贸wniejszego Boldena, na Zhaire mo偶e nawet w S5. Wygl膮da na to, 偶e 偶egnamy TJ'a, Amira, Korkmaza zdziwi臋 si臋 je艣li zostanie z nami Jonathon Simmons. Jest spora szansa na powr贸t Bobana, ch臋膰 gry w Sixers wyra偶a te偶 Scott.聽 Kluczowe jest jednak co innego. Brand zagamblowa艂 troch臋 i zrobi艂 2 do艣膰 grube (i niez艂e) ruchy 艣ci膮gaj膮c Butlera i Harrisa, ale odda艂 przy tym wi臋kszo艣膰 naszych asset贸w. Czy te trejdy przynios艂y po偶膮dany efekt? I tak i nie. Sixers byli najbli偶ej wyeliminowania obecnych mistrz贸w, mimo 偶e grali w tym sk艂adzie bardzo kr贸tko, przez wi臋ksz膮 cz臋艣c serii Biid narzeka艂 na zdrowie, a i tak聽 zako艅czy艂 seri臋 z kosmicznym +/-.聽 Teraz Sixers skupiaj膮 sie by podpisa膰 bez wi臋kszych kombinacji obu w/w Pan贸w, ale liga w obliczu uraz贸w KD i Klaya czeka膰 nie b臋dzie i b臋d膮 grube ruchy i grube przep艂acanie. Niemniej najistotniejsze tego lata jest jedno nazwisko聽Jimmy Butler. Jimmy zrobi艂 w tych PO do艣膰, by dosta膰 maksa i od Sixers i od kilku innych zespo艂贸w. Poci膮gn膮艂 tu i tam, zamkn膮艂 kilka kwart i poszed艂 w niepami臋膰 jego nie do ko艅ca 艂atwy charakter, nie do ko艅ca pewne zdrowie i wiek. Uwielbiam go艣cia, bo wnosi du偶o dobrych cech, bylo wida膰, 偶e i Simmons i Biid korzystaj膮 na jego obecno艣ci i ta chemia mimo, 偶e nie idealna to by艂a ca艂kiem OK jak na moje oko.聽 Trudno powiedzie膰 teraz, 偶e powinni艣my Butlera odpu艣ci膰 i pozwoli膰 mu odej艣膰, ale te偶 5 letni maks to dla tego go艣cia dzisiaj spore nieporozumienie. O ile za rok, mo偶e 2 ten kontrakt b臋dzie wygl膮da艂 nie藕le, tak ostatnie 3 wydaj膮 si臋 by膰 kompletn膮 katastrof膮 i jestem o tym przekonany na 90% 聽ju偶 dzi艣. Ja wiem, 偶e Jimmy to fighter itd,聽 偶e by艂 drugim najlepszym cz艂owiekiem po Biidzie, ale prawda jest taka, 偶e o ten kontrakt zawalczy艂 juz do艣膰 ma艂o intensywnie - ani nie wygl膮da艂 spektakularnie z ty艂u, ani z przodu, ani nie wygra艂 nam 偶adnej znacz膮cej serii w PO, kt贸rej nie zrobiliby艣my bez niego. Jak stracimy Butlera to b臋dzie kupa, bo za rok ci臋偶ko b臋dzie stawi膰 czo艂o Raptors, Bucks i hmm Nets? Celtics? (Zalezy jak potoczy si臋 lato.) i oddalismy za niego ca艂kiem sporo fajnych rzeczy. Jak go podpiszemy, to te偶 藕le - niby rental Kwahia si臋 op艂aci艂 i pokaza艂, 偶e warto wejsc czasem ALL - IN, ale Jimmy to nadal nie ta p贸艂ka, 30 na karku, co艣 tam przeb膮kiwa艂, 偶e za d艂ugo to on juz w kosza gra膰 nie chce, a 5 letnie extension mo偶e zamkn膮膰 mo偶liwo艣膰 wzmocnie艅, kiedy nasz m艂ody core b臋dzie ju偶 w primie. Pojawi艂y si臋 g艂osy o tym, 偶e Houston聽chce si臋 pozbyc CP3 i jest zainteresowane Jimmym. Czy snt na 5 letnim maksie wchodzi艂oby tu w drog臋? Zw艂oki CP3 b臋d膮 ju偶 tylko na 3 letnim kontrakcie, wi臋c mo偶na by to uzna膰 za jakie艣 pocieszenie. Do tego jeszcze temat聽Harrisa,聽kt贸ry z jednej strony mocno fituje, z drugiej te偶 w PO si臋 nei popisa艂, cho膰 jest na tyle m艂ody, 偶e jeszcze ma prawo si臋 z czasem poprawi膰, to dopiero jego drugie PO w karierze, by艂 w zespole zdecydowanie najkr贸cej co jako艣 tam mo偶e go usprawiedliwiac. Szansa na przed艂u偶enie go jest do艣膰 spora, czy jest wart maksa? Nie, ale jego prime wydaje si臋 zgrywa膰 z primem Biida i Bena ca艂kiem nie藕le, jego gra r贸wnie偶 pasuje.聽 JJ pewnie zostanie - i fajnie, bo w RS atak z nim 艣miga smooth, cho膰 oczekuj臋, 偶e Zhaire b臋dzie dostawa艂 w miar臋 mo偶liwo艣ci jak najwi臋cej jego minut i miejsca... bo on potrzebuje ogrania, a my na PO potrzebujemy 2way player贸w, k贸trz nie b臋d膮 mismatachami w obronie. Tematu wymiany Bena Simmonsa porusza膰 nie b臋de, bo wydaje si臋, 偶e nie ma na rynku obecnie cz艂owieka, kt贸ry m贸g艂by by膰 na tyle interesuj膮cy by Bena ruszy膰. Szczeg贸lnie w obliczu trejdu AD i聽 Conleya. Trzeba da膰 mu lato do przepracowania i zobaczy膰 co dalej. Kto wie co b臋dzie jesli uda sie podpisac Butlera i Harrisa, a Ben rozczaruje? Niemniej gra dobra Simmonsa w obronie i mo偶liwo艣膰 grania nim grubszych minut pod koszem z rzucaj膮cym PG to co艣 co Sixers musz膮 wzi膮膰 mocno pod rozwage szukajac wzmocnie艅 latem... Edytowane 24 Pa藕dziernika 2019 przez matek Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
K臋Ki Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Butler zostanie w膮tpie by zrezygnowa艂 z 5 letniego maxa. Tobias wed艂ug mnie na 99 %聽odejdzi臋. Pytanie co dalej, moim marzeniem bylby duet聽Bogdanovic i Beverley聽lub chocia偶 jeden z tej dw贸jki. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez K臋Ki Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Julius Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Pono膰 jak si臋 nie uda z Harrisem lub Butlerem Sixers maj膮 zamiar zaatakowa膰聽 Horforda... ? Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
TripylDabyl Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Chyba tylko po to by nie mia偶d偶y艂 Joela Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) 2 minuty temu, january napisa艂: Sixers mog膮 dzi艣 bardzo 艂adnie uzupe艂ni膰 rotacj臋 w drafcie - maj膮 bardzo dobre picki聽 pod wybieranie pasuj膮cych roles贸w聽(24,33,34), jak co艣 obstawiam Carsena Edwardsa w Philly. My艣l臋, 偶e Cameron Johnson to te偶 mo偶e by膰 ich wyb贸r. Ewentualnie WIndler Edytowane 20 Czerwca 2019 przez fluber Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 76ers, jak inne opcje im odjad膮, powinni podpisa膰 Barnesa. Pasowa艂oby do sk艂adu, byle nie za jakie艣 ogromne pieni膮dze.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
dapunk20 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 a w czym kto艣 taki jak Barnes ma pom贸c contederowi za jakiekolwiek pieni膮dze ? Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 14 godzin temu, Julius napisa艂: Trzeba powoli startowa膰 z koksem. Pod kontraktem mamy p贸ki co : Embiid, Simmons, Jonathon Simmons (cz臋艣ciowo gwarantowany) Zhaire i Boldena, PO ma Ennis, ale s膮dz臋, 偶e b臋dzie preferowa艂 kilkuletni kontrakt po przyzwoitych PO.聽 Ennis ju偶 sporo czasu temu odrzuci艂 PO 聽 ten SnT Broku艂a po Paula nie by艂by g艂upi, ale wtedy jeszcze Gordon by艂by oczekiwany i przynajmniej 2 picki najlepiej 2023 i 2025 (Hinkie's soul) - og贸lnie jednak nie przejdzie imo, bo mniej hajsu dla Butlera wtedy i to jest deal na 4 lata Nie wiem dlaczego tutaj jest takie przekonanie, 偶e Harris odejdzie, zreszt膮 rynek si臋 chyba wykrusza 46 minut temu, dapunk20 napisa艂: a w czym kto艣 taki jak Barnes ma pom贸c contederowi za jakiekolwiek pieni膮dze ? w zmarnowaniu pieni臋dzy, czasu i nerw贸w kibic贸w 1 godzin臋 temu, january napisa艂: Sixers mog膮 dzi艣 bardzo 艂adnie uzupe艂ni膰 rotacj臋 w drafcie - maj膮 bardzo dobre picki聽 pod wybieranie pasuj膮cych roles贸w聽(24,33,34), jak co艣 obstawiam Carsena Edwardsa w Philly. je偶eli si臋 ostanie to tak, albo jeszcze mi chodzi po g艂owie Jerome, ale on do drugiej rundy nei spadnie i pytanie jak daleko Johnson si臋 ostanie聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
BMF Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Dok艂adnie, dajcie spok贸j z tym Barnesem.聽 Sixers chyba maj膮 dwa profile graczy do wzi臋cia w tym drafcie - strzelca na obw贸d i ew. wysokiego mog膮cego gra膰 ewentualnie obok, ew. za Embiida. Shamet to by艂 pi臋kny pick - typowany do drugiej rundy, 艣wietne workouty, idealnie pasuje do zespo艂u, wi臋c je偶eli Dylan Windler 艣wietnie wypad艂 na workoutach, to nie zdziwi mnie jego wyb贸r. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
dannygd Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Barnes to nigdzie nie pasuje poza SAC, Knicks i Nets Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 36 minut temu, dannygd napisa艂: Barnes to nigdzie nie pasuje poza SAC, Knicks i Nets dziwnie piszesz Lakers Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
BMF Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Thybulle nie jest z艂ym pickiem i lubi臋 go jako prospekta, ale jego projection rzutowe jest dla mnie przeci臋tne uwzgl臋dniaj膮c jego wiek, a branie kogo艣 bez pewnej tr贸jki maj膮c Simmonsa i licz膮c na przed艂u偶enie Butlera, wygl膮da niebezpiecznie. Tak, wiem, lineup Butler-Thybulle-Simmon-Embiid w defensywie, do tego Sixers raczej umiej膮 w draft, a skoro si臋 napalili na Thybulle, to musia艂 pokaza膰 co艣 ekstra. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
BMF Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 聽 Huh, wybitny ten trade z Fultzem do Magic, dzi臋ki kt贸remu Sixers dostali protected pick Thunder, kt贸rego i tak pewnie nie dostan膮. :] I jeszcze potencjalnie stracili Shameta i dwa first roundery za dwumiesi臋czny rental Harrisa, kt贸rego w playoffach r贸wnie dobrze mog艂oby nie by膰. Well played, Elton. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Julius Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 4 godziny temu, BMF napisa艂: Thybulle nie jest z艂ym pickiem i lubi臋 go jako prospekta, ale jego projection rzutowe jest dla mnie przeci臋tne uwzgl臋dniaj膮c jego wiek, a branie kogo艣 bez pewnej tr贸jki maj膮c Simmonsa i licz膮c na przed艂u偶enie Butlera, wygl膮da niebezpiecznie. Tak, wiem, lineup Butler-Thybulle-Simmon-Embiid w defensywie, do tego Sixers raczej umiej膮 w draft, a skoro si臋 napalili na Thybulle, to musia艂 pokaza膰 co艣 ekstra. Jak jego ziomek Fultz 2 lata temu OK. T膮 klas膮 wyj膮tkowo ma艂o sie interesowa艂em, ale bior膮c pod uwag臋 ilo艣膰 pick贸w mia艂em nieco inne oczekiwania.聽 Generalnie Thybulle fajnie wygl膮da z ty艂u i mo偶e by膰 glue-guyem w obronie i z Zhaire doda膰 g艂臋bi i takiej p艂ynno艣ci. Martwi mnie jednak jego tr贸jka, kt贸ra na poziomie uczelnianym nie jest wybitna, a najm艂odszy go艣膰 nie jest. To w艂a艣ciwie jedyne ALE, natomiast bardzo du偶e ALE. Podoba mi si臋 jednak fakt dodania cz艂owieka, kt贸ry nie potrzebuje聽 posiada艅 w ofensywie i jest niez艂y w catch n shot. Nie podoba mi si臋 te偶 fakt niejako pomini臋cia kwesti shootera / PG w tym drafcie. Mam nadziej臋, 偶e poszukamy wobec tego kogo艣 w FA. Edwards, by艂by perfect fitem w 2 rundzie, ale oczywi艣cie Aingie znowu musia艂 si臋 nam wjeba膰 w parad臋.聽 Wymiana pick贸w na przysz艂oroczne 2nd roundery z Hawks s膮 ca艂kiem OK . Elton wspomnial o tym, 偶e do contendera nie mo偶na doda膰 na raz tyle m艂odzie偶y , ewidentnie ruchy s膮 pod聽 gruby hajs dla FA. Nie wiem, czy dla Harrisa聽聽, czy dla Brogdona, czy dla jeszcze jakiego艣 innego. Poczekamy - zobaczymy. To nie s膮 艂atwe ruchy i margines b艂臋du jest niewielki. Fajnie by艂oby jakby ten Thybull wypali艂, bo wydaje si臋 偶e mocno uzupe艂nia chocia偶 cz臋艣膰 naszych luk.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
dannygd Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Thybulle to mo偶e by膰 case RoCo, fajny fit. W sumie to nie wiem czy Kemba na 4 letnim kontrakcie by tu lepiej nie pasowa艂 od Butlera na 5 letnim patrz膮c long term...聽Wtedy, a na dobr膮 spraw臋 S5 by艂aby ca艂kiem realna i chyba lepiej zbilansowana przy Simmonsie, kt贸ry za rok jest RFA i trudno powiedzie膰 co dalej z nim b臋dzie: Kemba, JJR (1+1?), Ben, Harris (na ma艂ej zni偶ce, je艣li nie rzuc膮 sie na niego z maxami ), Embiid + 艂awka pewnie TJ (za grosze), Zaire, Thybulle, Bolden, Boban. do tego po jednym vet聽na G/F/C da艂oby ca艂kiem ciekaw膮 paczke na kilka lat. Przy Butlerze to a偶 prosi膰 si臋 b臋dzie deal Simmonsa za solidnego PG z rzutem do zbilansowania sk艂adu... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 1 godzin臋 temu, dannygd napisa艂: Przy Butlerze to a偶 prosi膰 si臋 b臋dzie deal Simmonsa za solidnego PG z rzutem do zbilansowania sk艂adu... de facto DJ Augustin + Jonathan Isaac to chyba do艣膰 fajny zwrot za Simmonsa i naprawd臋 tani, zawsze mo偶na pr贸bowa膰 za MLE Collisona wygarn膮膰 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Julius Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 W sumie nie wiem dlaczego Kemba wydaje si臋 go艣ciem lepszym od Butlera, bo jest jedynie ca艂y rok m艂odszy od Butlera, w PO jest raczej mocno unproven, bo przy 11 rozegranych spotkaniach na 40% z gry ci臋偶ko m贸wi膰 o jakim艣 wi臋kszym ograniu. Niemniej Kemba ma raczej opini臋 cz艂owieka, kt贸ry 'nie p臋ka', mnie si臋 kojarzy z dobr膮 tr贸jk膮 i pullup tr贸jk膮, chocia偶 te聽procenty wcale jakie艣 szalenie dobre nie s膮.聽 R贸偶nica by艂aby pewnie za te 3 lata,聽 gdzie Kemba mia艂by 1 rok do ko艅ca i 32 na karku, vs. 2 lata do ko艅ca 33 letniego Butlera. Dla mnie gdyby Jimmy chcia艂 uciec to powinien by膰 chyba cel nr jeden. Generalnie jestem MOCNO ciekaw jakie plany na lato ma Brand i ile realnie pieni臋dzy jest do wydania na dalsze wzmocnienia. Wiem, 偶e jako contender nie powinnismy jakos super mocno liczy膰, na ludzi z drugiej rundy draftu, ale wydaje mi si臋, ze mo偶na by艂o tanio dorzuci膰 jeszcze co najmniej jednego go艣cia do rotacji. Oczywi艣cie w dniu draftu聽prawie ka偶dy ma przes艂anki do bycia stealem,聽co 偶ycie szybko weryfikuje, ale z drugiej strony mo偶na ustrzelic jakiego艣 Kuzm臋, czy Harta nawet z tak dalekim numerem, wi臋c... dlaczego nie spr贸bowa膰. Z tego rozmienienia picku b臋dzie si臋 Brand mogl wybroni膰 tylko, je艣li naprawd臋 rozs膮dnie uda mu si臋 wype艂ni膰 roster FA do rotacji, kt贸rzy realne wzmocni膮 nas w PO.聽 Pono膰 Sixers mieli wysoko Little'a i Portera, ale jako 偶e Thybulle tak blisko si臋 osta艂 to Brand zdecydowa艂 si臋 zawalczyc. Aingie og贸lnie si臋 wpieprzy艂 w parad臋, bo najpierw zajeba艂 Thybulla i trzeba by艂o robic trade up, a potem z zajebanym nam #33 zajeba艂 Edwardsa, kt贸rego ja bym bardzo ch臋tnie widzia艂 jako 2/3 PG. Jak tak sobie czytam i ogladam to ten Thybull powinien by膰 naprawd臋 fajnym fitem i powienien korzysta膰 z gry ko艂o Biida, Simmonsa (i miejmy nadziej臋 kolejn 2 star贸w)聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Julius Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
BMF Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udost臋pnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Wprawdzie na twitterach lec膮 szalone plotki u Woja聽o tym, 偶e Sixers mog膮 spotka膰 si臋 w lipcu z Kawhim, albo by膰 zainteresowani Horfordem, ale pewnie wygl膮da to mniej wi臋cej tak - jak jest tutaj聽@ely3, to prosz臋 poprawi膰. Na ten moment: Simmons, McConnell (cap hold) Zhaire, Thybulle Bolden Embiid聽 Plan (prawdopodobnie)? Przed艂u偶ony Butler na maxie. Cap hold Redicka dzi臋ki prawom Birda, wi臋c w ko艅cu mo偶na go przed艂u偶y膰 b臋d膮c ponad capem, cho膰 chyba nie dostanie wi臋cej ni偶 jakie艣 32/2. Albo zostanie Harris. Albo Sixers b臋d膮 mieli 12-14聽mln do wykorzystania na jakiego艣 dobrego startera, zak艂adaj膮c rezygnacj臋 ze Scotta. Worst-case scenario, to odej艣cie Butlera, Harrisa i 40-45 mln wolnej kasy. Not bad.聽 Best-case scenario to zostanie Butlera, Harrisa i Redicka, a potem przed艂u偶enie Scotta i mo偶e Bobana. Wtedy: Simmons, McConnell Redick,聽Zhaire Butler,聽Thybulle Harris,聽Bolden, Scott Embiid, Boban Jaki艣 weteran pod kosz, kto艣 kto umie rzuca膰 na obw贸d i w sumie spoko, potem mo偶na szuka膰 wzmocnienia w okoliach trade deadline, albo ruszy膰 gdzie艣 Zhaire'a, realna szansa na fina艂y. Jak Harris odejdzie, to z grubsza dramat z perspektywy oceny tamtego ruchu z lutego,聽bo Sixers mogliby mie膰 Shameta, picki i dalej 8-10 mln na startera. Marcus Morris anybody...?聽 Jakby naprawd臋 co艣 si臋 popsu艂o, to dalej jest realna szansa na co艣 w stylu Beverley-Redick-Simmons-Horford-Embiid, albo - D'Angelo-Redick-Simmons-Morris-Embiid. Sixers robi膮 sporo b艂臋d贸w, ale w艂a艣nie dlatego tak warto艣ciowe jest posiadanie elastyczno艣ci, gdy posiada si臋 allstara (Simmons) na rookie kontrakcie. Tak, panie David Griffin, 偶adnych d艂ugich um贸w na tu i teraz, Colangelo co trzeba mu odda膰 艣wietnie zrobi艂 z tymi kr贸tkimi umowami - najpierw by艂a jaka艣 szansa na LeBrona, teraz jest szansa na zachowanie contendera nawet jak odejd膮 Butler i Harris. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Julius Opublikowano 22 Czerwca 2019 Autor Udost臋pnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 2 godziny temu, BMF napisa艂: Jak Harris odejdzie, to z grubsza dramat z perspektywy oceny tamtego ruchu z lutego,聽bo Sixers mogliby mie膰 Shameta, picki i dalej 8-10 mln na startera. Marcus Morris anybody...?聽 True i z jednej strony patrz臋 na to podobnie... ... z drugiej za艣 strony wydaje mi si臋, 偶e ten ruch mimo wszystko poprawi艂 Sixers wizerunkowo. Dzisiaj s膮 postrzegani, jako zesp贸艂, kt贸ry by艂 najbli偶ej pokonania mistrz贸w, kt贸ry ma cojones, 偶eby zrobi膰 'whatever it takes' 偶eby wej艣膰 wy偶ej i generalnie nie boi si臋 taxu. Teoretycznie dzieki takim ruchom powinno by膰 im latwiej dokoptowa膰 FA, bo raczej jest w lidze przekonanie, 偶e Sixers s膮 ca艂kiem twardym zespo艂em, ze 艣wietnym fanbase'm, z niezlymi gwiazdami i sensownym managerem + Brown mimo wszystko wygl膮da na tle ligi przyzwoicie.聽 Generalnie jakbym mogl wybiera膰 w co rzuca膰 hajsem to: 1) Leonard, Thompson聽 2) Irving, Kemba, Butler聽 3) Harris, Russell 4) Brogdon, Beverley, Millsap? 5) Rozier, Bogdanovic Generalnie my艣l臋 sobie, 偶e Kyrie jest go艣ciem, do kt贸rego warto by艂oby si臋 zwr贸ci膰 je艣li Butler聽nie wypali. Go艣膰 rzuca tr贸jki, potrafi zamyka膰 spotkania, ewidentnie skorzysta艂by na zmianie otoczenia. Ma swoje na bani, ale to wg mnie ryzyko i tak mniejsze ni偶 5 lat Jimmiego.聽Lakers to powr贸t do Lebrona, Knicks, Nets to nadal jeszcze 'spalona ziemia', Clippers to gra w cieniu AD/LBJ. 聽Philly mo偶e by膰 wi臋c ca艂kiem sensown膮 opcj膮 dla niego.聽 Drug膮 najlepsza opcj膮 jest Walker - mimo wszystko 4 letnia umowa i prawdziwy ballhandler z tr贸jk膮. W prime, ale nie za stary. Horford dla mnie odpada - go艣膰 ma 1-2 dobre sezony gry przed sob膮. Ch臋tnie, ale za po艂owe pieni臋dzy, kt贸re dostanie.聽 Sixers na razie powtarzaj膮 jak mantr臋 'Harris, Butler", ma艂o si臋 mowi o guardach, ale taki Kemba, czy Kyrie , a nawet DAR mogliby by膰 kapitalnym rozszerzeniem opcji gry w ataku i swego rodzaju zabezpieczeniem, gdyby Simmons zagra艂 rozczarowujacy sezon i gdyby trzeba bylo sie go pozbyc. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi