DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) 1 hour ago, dapunk20 said: -xD Spokojnie, za kilka dni Phily z L3 dociągnie do tego samego poziomu i raczej nikt z fanów Jazz nie wejdzie do tematu 76 żeby wstawić szyderczego emotikona Ingles gra straszny poach, a Mitchellowi naprawdę odwaliło po nominacji. Chyba się podjarał perspektywą przybijania piątek z Giannisem I LeBronem. Gorzej jak zostanie wybrany na końcu. Ptzydałoby mu się. Edytowane 6 Lutego 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Nie śmieje się z tego że Jazz kaleczą tylko po prostu wyszło zabawnie, że miał być test w którym liczono na 9-4 a tu 5L streak na start co do samych Jazz to nie uważam ich za contedera, więc to że radzą sobie tak a nie inaczej z lepszymi ekipami nie dziwi (chociaż to że przegrają u siebie z Rockets bez Hardena/RW/Capeli [*] czy Nuggets w b2b którzy grają w czterech to mega niespodzianki] W sumie mam wrażenie że oni w ostatnim tyg troszkę ten sezon przegrali, bo wyglądali na ekipe która ma szanse na top2 seed a tutaj już DEN/LAC raczej nie oddadzą bo terminarz podobny i zostaje walka z Rockets o HCA (co na ten moment wygląda 50/50) ale to raczej też bez znaczenia, bo nie dośc że ten smallball Rockets już w 1 rundzie to będzie dla nich ciężka seria nawet z przewagą parkietu to w potencjalnej drugiej z Lakers sukcesu nie wróże, gdzie niedawno jeszcze realne wydawało się że zaczną PO od jakiś Thunder->Nuggets z HCA Edytowane 6 Lutego 2020 przez dapunk20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 co za dzidy, nie wiem jak po 1 połowie można było tak zagrać w 2, i to przecież Nugs powinni być zmęczeni ... brak słów, i ten dziad Snyder na jego miejscu wstawiłbym kogokolwiek z ławy widząc taką padakę a nie kisił mitchela czy ingelsa. Cholera ta ekipa się będzie bić o 7 z OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 życie Denver zagrało PO wąsko, dobrze wyselekcjonowana 7graczy nic dziwnego ze nas PJ Doziery dojechały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: życie Denver zagrało PO wąsko, dobrze wyselekcjonowana 7graczy nic dziwnego ze nas PJ Doziery dojechały Zagrali w pięciu i to Mitchell im podarował zwycięstwo. To co on odwalił od połowy 3 kwarty czy potem od stanu 90-81 to było nieporozumienie. Przecież on nawet ten jeden rzut co trafił w końcówce to był kong 2 w 3 sekundzie akcji. Jakieś zaćmienie umysłu ma ostatni. Te minuty na przełomie kwart kiedy prowadzi grę ławki to jest dramat. Do tego Ingles znowu wygląda źle i jest jak jest. Drugi raz to nie Denver wygrywa tylko Jazz podarowało zwycięstwo bo przestają grać. 6 mecz z rzędu w którym grają za kare. Zero walki zero chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) czyli mniej więcej tak: po tej porażce z 76ers na wyjezdzie x czasu temu: "potrzeba zmian" "Snyder out" etc. gdy Utah miało long win streak niedawno mieliśmy: "Mitchell top10", "Gobert DPOTY", "wszystko klika jak trzeba, ależ to Snyder poukładał", "contender pełną gębą", "to jest ten rok" a teraz: " jak oni grają", "brak energii, brak chemii w zespole", "Mitchell dno" i tak w koło Macieju. Edytowane 6 Lutego 2020 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 wow, odkryles cykl życia kibica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 5 minut temu, karl napisał: wow, odkryles cykl życia kibica Po prostu bawi Mnie takie popadanie ze skrajności, w skrajność. Każda ekipa ma swoje ups and downs w trakcie sezonu, i nawet teraz, "gdy nie idzie" to jestem jakoś spokojny o te ekipę, którą fajnie się w tym sezonie ogląda. A takie emocjonowanie się po ich porażkach, jakby byli bottom 5 tej ligi jest krótko mówiąc śmieszne, gdzie to top 4 drużyna na zachodzie, z dwoma graczami wysokiego kalibru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Tylko ,że Jazz akurat teraz gra jakby nie chcieli grać ze sobą. PRzecież dziś mieli przez ostatnie 7 minut 5 pkt. 1/6. 6 strat. Zero chęci walki. Tydzień temu w Denver było 27-1 na przełomie kwart. Z Portland kończyli kwarty kolejno 12-0, 15-0, i 13-0 . I akurat w tym momencie grają jak bottom 5. W styczniu jak drużyna tego potrzebowała to Snyder potrafił grać 12 minut pod rząd Gobertem czy Bojanem. Teraz rotuje niezrozumiale to już kolejny raz kiedy bardzo szybko rozbija s5 i rywale od razu notują zryw. Czemu dziś w końcówce nie grał Clarkson , ktory był 6/7 z gry a grał Ingles? Czemu zdejmuje Mitchella po 5 minutach 1 czy 3 kwarty choć cały sezon ten nie radzi sobie na przełomie 3/4 kwarty ? Jazz ma mocne lineupy s5 i przeciętne lub słabe inne ale Snyder szybko rozbija swój najmocniejszy lineup . Nie potrafię tego zrozumieć tego od początku sezonu. Ale najbardziej mnie martwi to ,że to jest 3 moment w tym sezonie kiedy Jazz gra kompletnie bez energii. Gdzie rywale zdobywają każdy zbiórkę na styku. Kiedy to rywale nurkują po piłki. Kiedy walczą , robią przechwyty a Jazz sobie spacerują. I to frustruje bo w teorii to jest zespół bardzo mocny ale pierwszy raz od 10 lat widzę ich bez energii i bez ambicji I dla mnie Gobert to TOP 10 a nie Donovan - z tym ,że akurat nawet Rudy ostatnio nie gra najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 3 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: czyli mniej więcej tak: po tej porażce z 76ers na wyjezdzie x czasu temu: "potrzeba zmian" "Snyder out" etc. gdy Utah miało long win streak niedawno mieliśmy: "Mitchell top10", "Gobert DPOTY", "wszystko klika jak trzeba, ależ to Snyder poukładał", "contender pełną gębą", "to jest ten rok" a teraz: " jak oni grają", "brak energii, brak chemii w zespole", "Mitchell dno" i tak w koło Macieju. 3 godziny temu, karl napisał: wow, odkryles cykl życia kibica nie wsadzajta wszystkich do jednego worka na forach z za oceanu mówią że już lepiej nie będzie, ciekawi mnie co dalej jeśli nic się in+ nie zmieni ... a no i michel masakra, w sensie w sezonie kiedy myślisz że serio gra ogarnięty itd odpie... jakąś bonanzę jak najgłupszy rukas, to naprawdę ciężko załapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 4 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: czyli mniej więcej tak: po tej porażce z 76ers na wyjezdzie x czasu temu: "potrzeba zmian" "Snyder out" etc. gdy Utah miało long win streak niedawno mieliśmy: "Mitchell top10", "Gobert DPOTY", "wszystko klika jak trzeba, ależ to Snyder poukładał", "contender pełną gębą", "to jest ten rok" a teraz: " jak oni grają", "brak energii, brak chemii w zespole", "Mitchell dno" i tak w koło Macieju. A Ty to pierwszy raz na forumku Jazz?:D Przecież my jesteśmy głodni sukcesu jak cholera wiadomka, ze u nas będzie zwykle przereagowanie Jak wygrywamy to urabura dawać Lebrona jemy na miękko, jak w plecy to urabura wina Elyego A tak zupełnie serio, to ja mam akurat duży dystans do tej drużyny mamy być gotowi na PO, fajnie by było mieć HCA ale i z 8 pozycji jesteśmy groźni dla każdego wiec po prostu czekam na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: A Ty to pierwszy raz na forumku Jazz?:D Przecież my jesteśmy głodni sukcesu jak cholera wiadomka, ze u nas będzie zwykle przereagowanie Jak wygrywamy to urabura dawać Lebrona jemy na miękko, jak w plecy to urabura wina Elyego A tak zupełnie serio, to ja mam akurat duży dystans do tej drużyny mamy być gotowi na PO, fajnie by było mieć HCA ale i z 8 pozycji jesteśmy groźni dla każdego wiec po prostu czekam na PO bez kitu strasznie naiwnym jest myśleć, że ekipa która nie była contenderem, nie jest jakoś tam utytułowana, zacznie nagle klepać w po. Na razie to myśmy z najłatwiejszym terminarzem w lidze sobie pograli, a tak to jest mocna bida, atmosfera podobno licha itd itp więc nie, oni nie będą raczej gotowi na po Edytowane 7 Lutego 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Czyżby Mitchell był wybrany jako przedostatni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Wzmocniłem fanbase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Wzmocniłem fanbase Jeszcze trzeba dodać @polishllama69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 W końcu, brawo Rudy. Wystarczy Lillarda zatrzymać poniżej 50 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 2 godziny temu, DeltaCenter napisał: W końcu, brawo Rudy. Wystarczy Lillarda zatrzymać poniżej 50 punktów. Tam akurat był błąd sędziów. Ewidentnie goaltend. Kolejny słaby mecz naszych liderów. Kopia meczu z Denver. Wychodzą na prowadzenie w połowie 4 kwarty ok 7-9 pkt i w kolejnych 4 minutach trzy straty 4 pudła i Blazers miało akcje na wygraną. Tyle że Jokic trafił a Lillardowi zabrali sędziowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 No mi szkoda było Dame za ten błąd sędziów, ewidentny goaltending. Nie mogli tego sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 7 minut temu, Lucas napisał: No mi szkoda było Dame za ten błąd sędziów, ewidentny goaltending. Nie mogli tego sprawdzić? Jakby gwizdnęli, to by mogli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Win to win. Ważne, że zła seria przerwana. Za kilka meczy będzie gwizdek w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi