fluber Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Największa ilość postów - zasłużone. Baby - też. Lajki - łatwizna. "Jarek goat" i cyk lecą. 90% lajków, które otrzymałem, to potwierdzanie wymian w simce. @julekstep mój przyjaciel cię wlasnie wyjaśnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): @julekstep mój przyjaciel cię wlasnie wyjaśnił I wołacie się w każdej możliwej sytuacji, co zwiększa ilość reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): @julekstep mój przyjaciel cię wlasnie wyjaśnił 8 minut temu, Pablo81 napisał(a): Największa ilość postów - zasłużone. Bany - też. Lajki - łatwizna. "Jarek goat" i cyk lecą. 90% lajków, które otrzymałem, to potwierdzanie wymian w simce. nom nie dość że OFICJALNIE jestem forumowym GOATEM to jeszcze maluczkim dzięki mnie skapuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): I wołacie się w każdej możliwej sytuacji, co zwiększa ilość reakcji. Bez przesady. Oznaczyłem Cię 38 razy a Julka 90. Biorąc pod uwagę jak długo jesteście na forum to wcale nie wołam go częściej niż Ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Bez przesady. Oznaczyłem Cię 38 razy a Julka 90. Biorąc pod uwagę jak długo jesteście na forum to wcale nie wołam go częściej niż Ciebie:) A ile dałeś mi lajków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): A ile dałeś mi lajków? A można to gdzieś sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): A można to gdzieś sprawdzić? Nie wiem. Tylko z tel używam. A myslisz, że ile mu dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Nie wiem. Tylko z tel używam. A myslisz, że ile mu dałeś? Nie mam pojęcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Nie mam pojęcia:) Z 5k będzie:) 10 minut temu, julekstep napisał(a): nom nie dość że OFICJALNIE jestem forumowym GOATEM to jeszcze maluczkim dzięki mnie skapuje! I nikt teraz tego nie widzi, Morda:) Lol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Z 5k będzie:) A tak serio to myślisz, że ile przez te 11 lat lajków mu dałem ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): A tak serio to myślisz, że ile przez te 11 lat lajków mu dałem ?:) Min 4k. 1 dziennie to chyba norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Min 4k. 1 dziennie to chyba norma. @fluber dziś jeszcze mi nie dałeś proszę to nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Min 4k. 1 dziennie to chyba norma. Ciekawe gdzie te wszystkie łajki widziałeś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): @fluber dziś jeszcze mi nie dałeś proszę to nadrobić od tej sławy Ci odpierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 30 minut temu, julekstep napisał(a): @fluber dziś jeszcze mi nie dałeś proszę to nadrobić hold your horses . poczekaj chociaz do wieczora , niech dzieci pojda spac . :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 9 minut temu, mistrzBeatka napisał(a): hold your horses . poczekaj chociaz do wieczora , niech dzieci pojda spac . :))) LUBIE KIEDY LUDZIE PATRZĄ JAK MI INNI DAJĄ! a jak jeszcze potem o tym mówią, jak @Pablo81 to już w ogóle pełna ekstaza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 3 godziny temu, julekstep napisał(a): LUBIE KIEDY LUDZIE PATRZĄ JAK MI INNI DAJĄ! a jak jeszcze potem o tym mówią, jak @Pablo81 to już w ogóle pełna ekstaza! przykro mi , bedac malym , wrazliwym chlopcem pewnie nie dostawales wystarczajacej atencji od swoich dawcow zycia , stad ta nieustanna pogon w doroslym zyciu za ekstaza , niezdrowymi podnietami i pragnieniem bycia zauwazonym :))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 18 minut temu, mistrzBeatka napisał(a): przykro mi , bedac malym , wrazliwym chlopcem pewnie nie dostawales wystarczajacej atencji od swoich dawcow zycia , stad ta nieustanna pogon w doroslym zyciu za ekstaza , niezdrowymi podnietami i pragnieniem bycia zauwazonym :))))))))))))))))))) życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 32 minuty temu, mistrzBeatka napisał(a): przykro mi , bedac malym , wrazliwym chlopcem pewnie nie dostawales wystarczajacej atencji od swoich dawcow zycia , stad ta nieustanna pogon w doroslym zyciu za ekstaza , niezdrowymi podnietami i pragnieniem bycia zauwazonym :))))))))))))))))))) gwiazdy tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 (edytowane) W dniu 20.07.2023 o 23:49, rw30 napisał(a): jestem na urlopie więc widze tylko na lapku, na którym ostatecznie i tak rzadko przeglądam forum, mam dość standardowo res 1920 x 1080 i faktycznie dziwnie wąsko to wygląda. No big deal, mogę sobie dwoma kliknięciami zrobić 125% i wtedy na całym ekranie jest, ale wcześniej nie było tego problemu. aha, biorąc pod uwagę, że na codzień przeglądam forum na ekranach o znacznie wyższej rozdzielczości, tam też będę musiał ręcznie powiększać w domu na TV 4K (ten sposób to ok. 90% czasu mojego korzystania z forum) sytuacja jest znacznie gorsza: żeby forum zajmowało większość szerokości ekranu muszę zrobić 'zoom out', i czcionka wtedy jest bardzo mała / niezdrowa dla oczu. Jak chcę dużą czcionkę i robię zoom in, to forum się zwęża. Tak źle i ak niedobrze. Edytowane 24 Lipca 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi