josephnba Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 4 minuty temu, karl napisał(a): Czy tylko ja mam tak, ze jak raz kliknę w ikonkę koła przy temacie (czyli pojawiły się nowe posty od mojego ostatnia wejścia) to nic się nie dzieje. Dopiero za drugim kliknięciem w te koło przekierowuje mnie do tego tematu? wczesniej wystarczyło raz kliknąć Ja tak nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Ja tak nie mam Na mobilce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Godzinę temu, karl napisał(a): Na mobilce? tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Dlaczego nie działa opcja "przejdź do ostatniego postu" ? Czy nie działa tylko u mnie? @DawPi serdecznie dziękujemy za link, ale byłoby miło gdyby strona respektowała nasze wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 16 minut temu, starYfaN napisał(a): Dlaczego nie działa opcja "przejdź do ostatniego postu" ? Czy nie działa tylko u mnie? Mam tak samo jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) 18 godzin temu, Kubbas napisał(a): polecam wtyczke dark reader uzywam tylko do forum a na telefonie przez chrome działa ta wtyczka czy tylko na kompie? Tak czy siak, powinna być opcja trybu ciemnego bezpośrednio na forum Edytowane 20 Lipca 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) @Borys @DawPi Dla mnie wyboldowany temat (nowe posty) mocno się zlewa z przeczytanymi tematami. Dałoby się szefie zmienić kolor tych tematów gdzie nie ma nowych postów na np.: szary. Uszanowania. Edytowane 20 Lipca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 czy tylko mi wersja na kompa się dziwnie zwężyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): czy tylko mi wersja na kompa się dziwnie zwężyła? Trochę poszerzyłem, dajcie znać, jak coś mogę jeszcze zwiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 1 minutę temu, Borys napisał(a): Trochę poszerzyłem, dajcie znać, jak coś mogę jeszcze zwiększyć. ale ja mam coś takiego to chyba nie za bardzo tak miało być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale ja mam coś takiego to chyba nie za bardzo tak miało być? a jaką masz rozdzielczośc ekranu? wydaje się mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Teraz, Borys napisał(a): a jaką masz rozdzielczośc ekranu? wydaje się mała. maksymalną możliwą, nic nie zmieniałem, niedawno było dobrze chyba niech ktoś inny z PC się wypowie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): maksymalną możliwą, nic nie zmieniałem, niedawno było dobrze chyba niech ktoś inny z PC się wypowie najlepiej ale to jest full hd okolo 1900x1600 pixeli, moze masz jak sprawdzic szerokosc w pixelach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 2 minuty temu, Borys napisał(a): ale to jest full hd okolo 1900x1600 pixeli, moze masz jak sprawdzic szerokosc w pixelach? ja mam starszy laptop i max u mnie to 1366 x 768 bodajże, teraz sprawdzam i wszystkie inne strony wyswietlaja mi się normalnie jak dawniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Będzie opcja przełączenia forum na ciemny layout? Nie widzę tego dalej w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja mam starszy laptop i max u mnie to 1366 x 768 bodajże, teraz sprawdzam i wszystkie inne strony wyswietlaja mi się normalnie jak dawniej Trochę rozszerzyłem ,to jest jakoś na % teraz. JAk dam żeby bylo na 100% to z kolej przy wiekszych rozdzielczosciach bedzie kipsko, bo bedzie na caly ekran i bedzie strasznie szerokie. Troche zwiekszylem, powinno byc lepiej u Ciebie. 3 minuty temu, Dziuseppe napisał(a): Będzie opcja przełączenia forum na ciemny layout? Nie widzę tego dalej w ustawieniach. a mieliśmy to wcześniej chyba nie. Wolałbym kolejnego motywu nie wprowadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 5 minut temu, Borys napisał(a): Trochę rozszerzyłem ,to jest jakoś na % teraz. JAk dam żeby bylo na 100% to z kolej przy wiekszych rozdzielczosciach bedzie kipsko, bo bedzie na caly ekran i bedzie strasznie szerokie. Troche zwiekszylem, powinno byc lepiej u Ciebie. dałem na 90% i wprawdzie czcionka wydaje się trochę mała, ale już przynajmniej wszystko na stronie głównej układa się prawidłowo, chyba dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): @Borys @DawPi Dla mnie wyboldowany temat (nowe posty) mocno się zlewa z przeczytanymi tematami. Dałoby się szefie zmienić kolor tych tematów gdzie nie ma nowych postów na np.: szary. Uszanowania. Podbijam. Wracając do poprzedniego tematu- czyli tylko ja muszę dwa razy kliknąć w kółko przy nazwie tematu by przejść do pierwszego nieprzeczytanego posta? Edytowane 20 Lipca 2023 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 43 minuty temu, karl napisał(a): Podbijam. Wracając do poprzedniego tematu- czyli tylko ja muszę dwa razy kliknąć w kółko przy nazwie tematu by przejść do pierwszego nieprzeczytanego posta? U mnie jeden klik i na "kółku" i na nazwie tematu - przenosi do pierwszego nieprzeczytanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Godzinę temu, Borys napisał(a): Trochę rozszerzyłem ,to jest jakoś na % teraz. JAk dam żeby bylo na 100% to z kolej przy wiekszych rozdzielczosciach bedzie kipsko, bo bedzie na caly ekran i bedzie strasznie szerokie. Troche zwiekszylem, powinno byc lepiej u Ciebie. jestem na urlopie więc widze tylko na lapku, na którym ostatecznie i tak rzadko przeglądam forum, mam dość standardowo res 1920 x 1080 i faktycznie dziwnie wąsko to wygląda. No big deal, mogę sobie dwoma kliknięciami zrobić 125% i wtedy na całym ekranie jest, ale wcześniej nie było tego problemu. aha, biorąc pod uwagę, że na codzień przeglądam forum na ekranach o znacznie wyższej rozdzielczości, tam też będę musiał ręcznie powiększać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi